Miten voin käyttää Telia Prepaid Netti -liittymää koneella?


Hei! Tarvitsen väliaikaisen uuden nettiliittymän, ja Telian Prepaid Netti vaikuttaisi tosi hyvältä. 
En kuitenkaan löytänyt tietoa, pitäisikö minun tilata paketti "Prepaid netti ja 4G reititin" jos haluan käyttää nettiä myös tietokoneella? 
Johtuuko 30 euroa kalliimpi hinta vai reitittimestä, vai joudunko maksamaan sen 30 ekstraa joka kerta kun haluan lisätä seuraavan kuukauden nettiyhteyttä? 

En löytänyt mistään tätä infoa, joten kiitos jos joku voi auttaa!! 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Hei @ksom1 ja tervetuloa Telian yhteisöön! Kyllä kalliimpi hinta johtuu tuosta reitittimestä. Reititintä tai 4G-modeemia tarvitset, jotta saat netin tietokoneeseesi. Toki voit myöhemmin ladata prepaid liittymään vaikka saldoa, jota voit käyttää nettipaketin sijaan hieman halvemmalla jos et käytä joka päivä nettiä.Nettipaketti kestää 31 päivää ja se pitää ladata sitten uusiksi hintaan 24,90e (tarjouksessa nyt 19,90e) tai 19,90e (nyt tarjouksessa 17,90).https://kauppa.telia.fi/yksityisille/tuotteet/prepaidnetti.aspx https://www.telia.fi/kauppa/liittymat/prepaid?gclid=CjwKCAjwztL2BRATEiwAvnALcnZl0jGntc_DaLBz8-5OjayOW5sMAjTIzsi2Y86PlBsjwJVAvOso2BoCGkQQAvD_BwE Lataamalla saldoa voit käyttää nettiä halvemmalla, jos et joka päivä käytä sitä : Nettikäyttö 0,01 €/Mt (max. veloitus 0,99 €/päivä). 

Okei, kiitos vastauksesta! :)

Vastaa