Netin käyttö ulkomailla

  • 10 January 2015
  • 3 kommenttia
  • 33 katselukertaa

Nopeammin 4G:llä — nyt pohjolassa, Baltiassa ja Espanjassa!

Soneran asiakkaat voivat jatkossa käyttää Aitoa 4G-verkkoa myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa ja Liettuassa. Sonera Sopiva-liittymillä netin käyttö kuuluu paketin hintaan. Pohjolan ja Baltian ulkopuolella 4G-verkko on käytettävissä myös Espanjassa. Netin käyttö Espanjassa Yoigon 4G-verkossa maksaa korkeintaan päivähinnan verran.

 

Miten ymmärrätte tuon Soneran mainoksen viimeisen lauseen "Netin käyttö Espanjassa Yoigon 4G-verkossa maksaa korkeintaan päivähinnan verran." ?

 

Itse ymmärtäisin, että maksan netin käytöstä max 2,99€/päivä... Mutta kuulemma se ei ole niin, vaan 2,99€/50MB...

 

Mielestäni todellista harhaanjohdatusta mainonnan suhteen... Muutenkin kaikkien operaattorien hinta netinkäytössä on Espanjassa tuo 2,99€/50MB

 

Itselläni on työ jossa matkustan paljon ympäriinsä Eurooppaa eli aivan huippua olisi jos tulisi joku EU-liittymä jossa puhelut ja netti kuuluisi kk-paketin hintaan.

 


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Moro wolle74 ja tervetuloa remmiin :)

Homma menee niin että seuraamme (myös) Espanjassa datan käyttöä kilotavun tarkkuudella. Yksi mt tiedonsiirtoa maksaa Espanjassa 0,248eur/mt. Jos käytät vähän niin hinnoitteluperusteena on tuo edellämainittu. Jos käytät enempi niin hintalaskuri pysähtyy 2,99eur kohdalle joka tarkoittaa sitä että jos käytät enempi kuin 12mt (päässälaskien 🙂 ) niin sen jälkeen netinkäytöstä ei tule eri hintaa. Ja siitä kun mennään tiedonsiirron määrässä 50mt kohdalle niin sen päivän osalta päiväkatto on tullut täyteen ja netin nopeus laskee. Tästä eteenpäin voit ostaa lisäpaketteja, mainitsemaasi 2,99eur / 50mt -hintaan.

Sivuillamme tästä vähän kattavammin http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea/matkalla/netti+ulkomailla/
Kiitos vastauksesta :)
Olen nimittäin kolme kertaa soittanut Aspaan asiasta ja kukaan ei ole osannut antaa vastausta, mitä tuo mainos tarkoittaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Eipä mittään 🙂 Mukava kun Klaanista oli apua. Ei muuta kuin selaamaan mitä muuta toivottavasti kivaa ja hyödyllistä täältä löytyy 🙂

Vastaa