nettitikku

  • 2 February 2016
  • 2 kommenttia
  • 4 katselukertaa

moi mulla huawei e173 windows8:ssa toimi siihen asti kun poiston sen herjaa laite ei käytettävissä ja yhteys katkaistu sitä ennen oli yhteen sopivuus ongelma ilmoitus


2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +17

Hei ja tervetuloa Klaaniin!

 

Oletko lukenut Soneran Ohje- ja tukisivustolta ohjeet liittyen käyttämääsi laitteeseen? Lopettiko laite toimintasa yhtäkkiä, ja siksi irroitit sen koneesta? Vai missä tilanteessa irroitit tikun?

 

https://www.sonera.fi/asiakastuki/ohjeet/Huawei-E173?id=1355

 

 

Ja tässä pähkinänkuoressa, mitä tehdä, jos nettitikun asennus ei onnistu:

 

https://www.sonera.fi/asiakastuki/ohjeet/Liikkuva-Netti--ongelmatilanteet,-nettitikun-asennus-ei-onnistu?id=1103

 

Onko sinun mahdollista kokeilla, tunnistaako mikään toinen tietokone tuota nettitikkua? Tuo on melko vanha laite, joten voi olla mahdollista, että se on mennyt syystä tai toisesta epäkuntoon. Soneran sivulla ei mainittu, tukeeko laite ollenkaan Windows 8:ia, mutta ainakin Huawein oma sivusto väitti tuen löytyvän. Itse harkitsisin uuden laitteen hommaamista.

 

Esimerkiksi tuossa https://www.verkkokauppa.com/fi/product/63923/gjvtc/Huawei-E3372h-LTE-3G-4G-nettitikku-Sonera on kohtuuhintainen, uusi nettitikku jossa lisäksi 4G LTE -valmius. En Soneran kaupasta löytänyt pelkästään nettitikkuja, vaan jokaisessa näytti olevan mukana jokin määräaikainen liittymä. En tiedä, onko kaupasta kysyttäessä tilanne toinen. Kiinteästi asennettavia mobiililaajakaistareitittimiä kun myydään ilman liittymiä. 

moi. kone tuli hitaaksi .sen takia koitin kaikkia konsteja .ostin koneen aikaisemmin mulla oli tuo netti tikku vanhasta koneesta siinä 7 ohjelma.siinä pelaa heti.

Vastaa