Network moden pakotus ei enää toimi


Onkohan tähän Kodin netti L:ään tullut jotain muutoksia, kun enää en voi valita tuota "Preferred mode" asetusta Network Settings välilehdellä? Tulee vain virheilmoitus: "Connection failed. The profile is invalid. Please contact your service provider." Modeemi on Huawei E5186s-22a.

 

Ennen pystyin pakottamaan modeemin toimimaan "4G(800Mhz) only" asetuksella. Tässä minun asuinalueella yhteysnopeus kyykähtää tosi pahasti jos modeemi hyppää 1800 Mhz taajuudelle, hädin tuskin toimii tuo 1800 Mhz, ihan jotain 5 mbits latausnopeuksia saan, kun 800 Mhz nopeudet seilaa 50-100 Mbits hyvinkin vakaasti.


2 kommenttia

Kunniamerkki +12

@HuojuvaSonni Oletko katkaissut yhteyden, kun olet yrittänyt vaihtaa verkkotaajuutta? Yhteyden ollessa päällä ei pääse vaihtamaan asetuksia.

Olen katkaissut. Ja taisinpa selvittää tämän ongelman. Minulla on ollut käytössä Soneran "opengate". Jos käytän tuota, niin silloin ei toimi lukitus tietylle taajuudelle.

 

Muokkasin opengaten APN asetuksen "opengate" -> "yhteyspiste". Nyt voin lukita yhteyden toimimaan tietyllä taajuudella. Eli jostain kumman syystä tuo opengate sekoittaa nyt asetuksia..

 

Tsekkasin onko purkkiin tullut jotain päivityksiä, mutta ei löytynyt. Tuo mahtaa sekottaa monen opengate palvelun käyttäjän yhteyden..

Vastaa