onko etusaldon käyttö rajoitetumpaa?

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 5 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
saldo on 0,34e ja etusaldosi on 8,00e

vaikuttaa, etten voisi käyttää tuota etusaldoa samaan, mihin tuota saldoa on kulunut, kuten näkyy..

ilmeisesti se pelaa vain puheluihin ja perustekstiviesteihin??

2 kommenttia

Hei mokkuloija !

Tarkoitat varmaankin bonussaldoa? Eli se kuluu vasta kun pääsaldo on käytetty. Ja bonussaldoa voit käyttää normaalihintaisiin puheluihin ja tekstiviesteihin.
KatjaN kirjoitti:
Hei mokkuloija !

Tarkoitat varmaankin bonussaldoa? Eli se kuluu vasta kun pääsaldo on käytetty. Ja bonussaldoa voit käyttää normaalihintaisiin puheluihin ja tekstiviesteihin.


Kiitos..


Teiltähän tuo tekstiviesti tulee easy saldo-viestin jälkeen, joten minä tarkoitan sitä, mitä te tarkoitatte.. heh.. kai se sama asia sitten on.. (tuo 8e tuli 40e latauksen jälkeen, mutta vasta kun kyselin sen perään asiakaspalvelun ja sieltä vikakorjaajan kautta, se on 20% luvattu etu.. ja niitä muita etuja ei ole muuten tullut, loppuvuodeksi jotain tekstiviesti juttua eikö siellä luvata lataus-sivulla?)

No eli pääsaldo siis pitäisi johonkin tyhjentää, hmm.. entä kun se on mokkulassa, niin en saa sitä tasan 0,00 tekstiviesteillä ? En siis voi koskaan käyttää tuota 8 eur ellen irrota sim-korttia mokkulasta ja käytä puhelimessa, soita puhelua kunnes loputkin centit katoaa.

Tämä on epäkohta, jos 0,34 on saldon puolella ja etu/bonus saldoa on 8e , niin mikäli tekstiviestini tarvitsisi 1-3 euroa yhteensä, niin teidän systeemi ei näköjään tällä hetkellä osaa hakea sitä loppua tuolta 8e puolelta ennenkuin normaali saldo on täysin nollilla????????????????????

Toivoisin kehitystä aika pikaista tuohon..

Muuna palautteena, että samat 17 -alkuiset kaikki toimisi, mitkä muillakin operaattoreilla, esim. elisalla toimii..
Aika monet 17-alkuiset toimii kyllä sonerallakin, mutta paljon jää toimimattakin ilmeisesti.. ainakin tärkein, mitä aluksi koetin taannoin..

EDIT:


lähetin tänään 29.11 tekstiviestejä eri operaattorin numeroon, saldo väheni merkillisesti

saldo on 0,34e ja etusaldosi on 7,52e,

saldo ei siis vähentynyt yhtään easy saldo-viestin mukaan, mutta etusaldo on vähentynyt?

ei siis käynyt noin, kuten ajattelin, että tuo 0,34 vähentyisi nollaan.. hehe.

Vastaa