opengate,(= yhteyspiste), foscam/opticam, huawei E5186s-22a


Hei! Ne joilla menee hyvin eivät näitä palstoja juuri selaa. Minulla ei mene hyvin.Tietääkö joku onnekkaan joka on saanut aiheen mukaisen viritelmän toimimaan? Kyseinen satuhahmo pystyy siis manageroimaan valvontakameraa julkisen internetin yli käyttäen Huawei E5186s-22a LTE modemia.

 

Ne joiden mielenkiinto heräsi voivat lukea edelleen... Satuhahmon s-mail osoite kiinnostaa.

 

Foscam ja Opticam-"tehtaat" ( Opticam = verkkokauppa.com) varustavat tuotteensa ilmaisella DNS osoitteella. Android sovellukset Foscam ja My IPC Viewer toimivat. Jotain nykivää näkymää kännykkään sieltä kamerasta tulee vaikka olisit Espanjassa.

Varsinainen web-pohjainen hallinta netin yli ei onnistu. Tilasin "opengaten". Prosessi ja tieto siitä tehty äärimmäisen hankalaksi. opengate onkin nyt Teliassa yhteyspiste. Onko se isolla yyllä vai ei. Kaikki on kokeiltu.  Samoin virtual server vaihtoehdot Huaweissa.Samoin firewall on/off. Ethernet moodit jne..

Port scanner tuohon "globaaliin vaihtuvaan maksettuun opengate telia IP-osoitteeseen" kertoo että ainoastaan 139 ja 445 portit ovat auki. Kas - se on Huawein Samba server.

 

Satuhahmot. Ilmoittautukaa!

 


2 kommenttia

Kun sinulla on APN:nä tuo "opengate" (tämän hetkisen ohjeen mukaan tuota käytettävä), niin toimiiko yhteys ylipäätään? Siinä pitäisi kyllä kaikki muut portit paitsi TCP-portti 25 ja UDP-portti 53 olla auki.

Yhteys kyllä toimi ylipäätään. Peruin koko opengatepalvelun. Tilasin DNA:n liittymän ja ZTE MF286 modemin.

Vastaa