Postilaatikko täynnä.


Minulla on Windows Live Mail 2012 ja Windows 8.1 käyttöjärjestelmä Soneran 100 megan valokaapeliverkossa ja Lumia-puhelimessani.

Tällä kokoonpanolla saan jatkuvasti ilmoituksia "Postilaatikko täynnä . . . ". Lisäksi Windows Mail kaatuu luvattoman usein käynnistyen sitten uudestaan.

Vielä yksi hauskuus, siirtäessäni saapuneita viestejä kansioihin, ilmoitus tulee: "Viestejä ei voi siirtää . . .".

Kummassa on ongelma Live Mailissa vai Sonera verkkopalveluissa ?

Terveisin Kari T.P.

 


3 kommenttia

Oletko saanut jo ratkaistua tämän ongelman?


 


Vastaavia ongelmia on Lumian laitteissa ollut, eli kun tili synkronoi ja jostain syystä ei pääse loppuun, aiheuttaa se sovelluksen kaatumisen. Onko sulla Skypen sovellusta puhelimessasi? Voisit kokeilla poistaa sen, mikäli sulla on se. Tarvittaessa voit sen asentaa uudelleen.


Moni on saanut avun tällä, mikäli kyse on samasta ongelmasta. Mikäli kyseisestä toimenpiteestä ei ole apua, melkeinpä suosittelen puhelimen resetointia.


 


 

Kiitos hyvästä yrityksestä. Havaitsin, että sähköpostiviestejä täytyy tulostaa, jos ne haluaa säilyttää. Itselläni oli varmasti 1000 tallennettua viesti ja kun poistin niistä 950, kaikki toimii, kuten pitääkin.

Joten antaa skypen olla ainakin toistaiseksi. 

Kiitos lkuitenkin mielenkiinosta

Jes hienoa että sait ratkottua ongelman! Sähköpostiviestejä tuppaa ajoittain kertymään, niitä on hyvä välillä siivota pois, tallentaa esimerkiksi tietokoneelle tai tulostaa talteen. :)

Vastaa