Telian nettiyhteyden tilaaminen ilman suomalaista pankkitiliä


Hei.


 


Olemme ranskalaisia ja olemme juuri muuttaneet Kankaanpäähän. Haluaisimme internet-yhteyden kotonamme. Haluaisimme tietää, onko tämä mahdollista, koska meille on kerrottu, että se ei ole mahdollista ilman suomalaista pankkitiliä tai suomalaista rekisterinumeroa. 


 


Kiitos sinulle


 


Edit HannaMarikaL: Muokattu otsikkoa kuvaavammaksi.


2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Laskutettavan liittymän tilaaminen voi hyvinkin edellyttää suomalaista henkilötunnusta. Lisäksi, kun teillä ei ole luottotietohistoriaa Suomessa, Telia tulee todennäköisesti vaatimaan myös satojen eurojen vakuusmaksun ennen liittymän avausta.

 

Suomalainen pankkitili sen sijaan ei ole välttämätön. Ilman suomalaisia verkkopankkitunnuksia liittymää ei pysty kuitenkaan tilaamaan netistä. Tällöin tilauksen joutuu tekemään puhelimitse soittamalla Telian asiakaspalveluun tai käymällä paikan päällä Telian myymälässä.

 

Oletteko suunnitelleet hankkivanne kiinteän- vai mobiililaajakaistan? Kiinteitä laajakaistoja ei saa muuten kuin laskutettavana, mutta mobiililaajakaistoja saa sekä laskutettavana että prepaidina.

 

Mobiililaajakaistaksi kannattaisi harkita prepaid-liittymää, sillä sen saa ostettua suoraan kioskista ilman henkilöpapereita. Telia Prepaidiin on myös ladattavissa 31 vuorokauden internet-paketteja, ”netin käyttöaikaa”. Paketeista on usein tarjouksia, kuten 31 pv Rajaton 4G Netti 27.3.2022 asti 17,90 €, normaalisti 19,90 €.

 

pakettinormaalihintaenimmäisnopeustiedonsiirron määrä Suomessatiedonsiirron määrä valituissa EU-maissa¹
31 pv Rajaton 4G Netti19,90 €100 Mbit/srajoittamaton13 Gt
31 pv Rajaton 5G Netti29,90 €300 Mbit/srajoittamaton20 Gt

¹ Espanja, Italia, Kreikka, Latvia, Liettua, Norja, Ranska, Ruotsi, Saksa, Tanska ja Viro. Muissa maissa Telia Prepaid-liittymä ei toimi lainkaan.

 

Telia Prepaid-liittymän voi tilata postitse Telian verkkokaupasta tai ostaa R-kioskista. En pystynyt varmistamaan asiaa, mutta Telia Prepaid-liittymiä saattaa löytyä myös K-ryhmän kaupoista: K-Market, K-Supermarket, K-Citymarket. Mahdollisesti myös Nesteen huoltoasemilta, joiden yhteydessä on K-myymälä.

 

Huomaa, että Telialla on kaksi prepaid-liittymää, Prepaid ja Prepaid Netti. Prepaid on edullisempi kuin Prepaid Netti, joten kannattaa aina hankkia Prepaid-liittymä, vaikka sitä ei muuhun kuin internet-yhteyteen käyttäisikään.

 

Vakituisessa käytössä pystytte hyödyntämään myös Telia Prepaidin bonuspisteet. Bonusjärjestelmä on järjettömän monimutkainen, mutta rankasti yksinkertaistettuna saatte keskimäärin 8 % alennuksen, kun lataatte joka viidennen paketin bonuspisteillä. Bonuspisteitä käyttääksenne luokaa tunnus Telia Prepaid hallintaan. Kirjautukaa sisään hallintaan, valitkaa lataa liittymää, jonka jälkeen bonus / valitse.


@Melanie38700  kirjoitti:

 


Olemme ranskalaisia ja olemme juuri muuttaneet Kankaanpäähän. Haluaisimme internet-yhteyden kotonamme. Haluaisimme tietää, onko tämä mahdollista, koska meille on kerrottu, että se ei ole mahdollista ilman suomalaista pankkitiliä tai suomalaista rekisterinumeroa. 
@irritus vastasikin sinulle jo hyvin kattavasti erilaisista vaihtoehdoista!


Lisään vielä jo edellä kerrottuihin sen, että jos taloyhtiöllänne on kanssamme taloyhtiösopimus kiinteästä laajakaistasta, mahdollisen maksuttoman perusnopeuden saa avattua myös ilman suomalaista henkilötunnusta. Tällaisessa tilanteessa voimme avauksen tehdä asiakaspalvelun kautta

Vastaa