Skip to main content

Telian tietoturvapalvelun hinnannousu

  • 6 June 2024
  • 1 kommentti
  • 91 katselukertaa

F-securen vpn-palvelu lakkasi toimimasta ja katkaisi netin (koska oletuksena turvakatkaisu oli käytössä!)

hinta oli 2,99€ /kk kun uusi tietoturvapalvelu maksaa vähintään 7,99 € / kk. Hurja hinnannousu.

 

Tiedän että viestiäni ei julkaista, mutta tässä tapauksessa tulen luultavasti kirjoittamaan sen kymmenelle muulle foorumille.

Mielestäni tällainen on epäeettistä ja epärehellistä toimintaa. Iäkkäitä kuluttajia huijataan ja hinnat nousee vuosittain kätevän selityksen turvin. Uhkilla on helppo pelotella ja saada tietämätön kuluttaja maksamaan mitä vain.

 

Alkuperäinen F-securen Freedome VPN palvelu on mielestäni kuluttajalle täysin turha. Saman asian ja paremman turvan luo muutama ilmainen selaimen lisäosa. Kuluttajalle siis myyty täysin turha palvelu mikä ei edes estä viruksia / haittaohjelmia.

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Hei @Jukkas2! Ilman muuta Telia Yhteisössä saa ja kannattaa sanoa tällaisista asioista. Kaikki kommentit julkaistaan, kunhan ne eivät riko Yhteisön sääntöjä tai käyttöehtoja.

Aiemmat erilliset tietoturvapalvelut (Telia Turvapaketti, Freedome VPN ja Identiteettisuoja) yhdistettiin nyt yhdeksi Telia Turvapaketti Total -palveluksi. Tähän pakettiin kuuluu myös virustorjunta, sekä useita lisäominaisuuksia VPN:n lisäksi. Tuki juurikin tuolle Freedome VPN:lle päättyi kesäkuussa, joten vaihtamalla Turvapaketti Totaliin, voit jatkaa käyttöä. Tarkoituksena ei tietenkään ole huijata ketään, vaan tarjota yhä kattavampia ja turvallisempia ratkaisuja. 

Ihan totta, on olemassa myös ilmaisia virustorjuntaohjelmia ja pääasia on että löytää itselleen parhaan ratkaisun. Näissä kannattaa kuitenkin ottaa selvää yrityksestä ja aiemmista kokemuksista. 

Vastaa