Ratkaistu

Telian Yhteys mukaan -liittymän irtisanominen

  • 16 April 2023
  • 7 kommenttia
  • 175 katselukertaa

Kunniamerkki +5

Hei,

yo. liittymän kuvauksessa lukee:

“Yhteys mukaan -liittymissä saat 12 kuukautta kestävän hintaedun ilman määräaikaista sopimusta. Ilmoitamme aina erikseen, kun hintaetu on päättymässä. “

 

Teksti on mielestäni vähän tulkinnanvarainen. Tarkoittaako se, että liittymän voi irtisanoa vaikkapa 3 kk:n kuluttua vai vasta 12 kk:n kuluttua?

icon

Ratkaisu jäseneltä kjar00 16 April 2023, 18:43

Katso alkuperäinen viesti

Aihe on suljettu kommenteilta.

7 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +6

Mainitsemasi liittymäsopimus on toistaiseksi voimassa oleva, eli voit irtisanoa sen milloin haluat. Telian asiakastukisivuun “Irtisanomisajan laskutus” viitaten, irtisanomisaika on kaksi viikkoa.

Hintaedulla tarkoitetaan alennettua hintaa ensimmäisen 12kk:n ajan. Tämä jälkeen maksat liittymän normaalihintaa (hinta 12kk jälkeen), mikäli et irtisano tai vaihda liittymää toiseen.

“ Ilmoitamme aina erikseen, kun hintaetu on päättymässä “ tarkoittaa sitä, että Telia ottaa sinuun yhteyttä ennen kuin hintaetu päättyy (jos et ole irtisanonut liittymää) ja tarjoaa todennäköisesti uutta etuhintaa.

Kunniamerkki +5

Kiitos, onko tämä “virallista” tietoa? Oletko Telialla töissä?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +6

Kiitos, onko tämä “virallista” tietoa? Oletko Telialla töissä?

En ole Telian palveluksessa. Telian työntekijöillä on profiilikuvassa ja nimimerkin perässä Telian logo. 

Telian henkilöstö voinee antaa vahvistuksensa ja kertoa asiasta lisää. Voit myös erikseen kirjoittaa kysymyksen yhteyteen pyynnön kommentista Telialaiselta. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

@Zachris Asia on juuri noin kuten @kjar00 tuossa mainitsikin. Liittymäsopimus on toistaiseksi voimassaoleva, mutta hintaetu on tietyn aikaa voimassa. Voit siis irtisanoa liittymän milloin tahansa. 

Kunniamerkki +5

Kiitos!

Kunniamerkki +5

Nyt uskon minäkin:). Vasta ostoskorissa näin ehdot: irtisanomisaika 2 vkoa. En huomannut tarkkoja ehtoja missään aikaisemmin.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +4

Siinä lukee selvästi, ettei ole määräaikainen, joten ei kait sitä voi oikein väärin tulkita, vai mikähän tuossa oli tulkinnanvaraista.

Vastaavia tietynjakson mittaisia hintatarjouksia on kaikilla operaattoreilla toistaiseksi voimassaoleviin liittymiin erinimillä vaan.