TF:n liittymästä Soneran Liikkuva Netti -liittymä?


Hei

 

minulla on TeleFinlandilla 050-alkuinen liittymä tyhjän panttina.

 

Onko tämä liittymä muutettavissa Soneran Liikkuva Netti -liittymäksi ns. lennosta? Siis puhelimessa ilman korttien lähettelyä?

 

Jos näin tehdään, niin voiko kyseisen numeron muuttaa myöhemmin puhekäyttöön? Siis niin, ettei ko. liittymänumeroa menetä?

 

 


2 kommenttia

Mielestäni ainakin Soneran ja TF:n puheliittymiä voi siirtää toisilleen ilman kortinvaihtoa. Kai se samalla simmillä toimii myös nettiliittymänä, koska kysehän on vain yhdestä liittymätyypistä muiden joukossa. Eli siirtäisit ensin liittymän TF:lta Soneralle, ja sitten se muutettaisiin Liikkuva Netti liittymäksi asiakaspalvelun toimesta. Myös liittymien muuttaminen puheliittymästä nettiliittymiksi pitäisi onnistua, koska kyseessähän on edelleenkin vain liittymätyypin muutos.


 


Kannattaa melkein suoraan soittaa Soneran myyntiin tai asiakaspalveluun ja kysyä voivatko he siirtää numeron suoraan Liikkuvaksi Netiksi.

Kiitos vastauksesta.

 

Uskon itsekin, että noin se menee. Sonera on tässäkin mielessä edistyksellinen. Saunalahdella noita ei voi siirtää tuolla tavalla ristiin.

 

Täytyy soitella aspaan lähipäivinä.

Vastaa