Tietokone ei tunnista reititintä (ZTE MF910)


Miksei tietokoneemme (Windows 7 Home Premium) ei tunnista ZTE MF910 reiitintä langattomasti. On etsinyt kohta jo 4 tuntia eikä vieläkään löytänyt. Reiitin on ollut myös tietokoneen vieressä, mutta silloinkin vain hakee. En haluasi laittaa aina USB-liitoksella kiinni kahdesta syystä: 1) Kun akku on täynä, se vain on edeleenn laturissa, joka ei tee akulle hyvää 2) Tietokoneessamme on vain yksi USB-liitin paikka, ja käytän Skypeä niin on vakea saada myös webbikameraa liitettyä. Muita laitteita reittiimieen on lisätty, mutta ohjeissa luke ettei pitäisi vaikuttaa siihen. Ja jos tosiaan on niin että tietokoneemme ei syystä tai toisesta tunnista reiitintä niin miten sitten saan yhdistettyä niin reiiittimen kuin kamerankin koneeseen, kun vain yksi paikka? Auttakaa!

Edit NikoNo: Otsikkoa muokattu hieman


6 kommenttia

Ja eihän epäaito tietokone ohjelmisto haittaa se hakemiseen mitään?

USB-hubilla saa yhden usb-portin jaettua useammaksi portiksi, mutta se ei ole ratkaisu itse wlan-ongelmaan.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

Mikä on tietokoneesi merkki ja malli?

 

Toimiiko muut langattomat verkot tässä tietokoneessasi ? Eli löytää ne ja yhdistää? Salasavain (WPA / WPA2-key) kirjoitettu oikein?

 

Epäaito Windows tai muu ohjelmisto ei vaikuta WLAN verkon toimivuuteen.

 

 

No kaine toimii jos on sellane haku ominaisuuskin tässä koneessa ja ei ole edes pyytänyt mitään salasanaa  einkä ole kokeillut edes muita laitteita.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +15

Tämä kuulostaisi vähän siltä, että tietokoneen wlan yhteyksissä on jotakin ongelmaa. Löytääkö se wlan haku mitään verkkoja vai jääkö se vain hakemaan niitä loputtomiin? Onko tämä wlan haku toiminut aiemmin tällä koneella?

On niissä joskus yhteensopivuusongelmiakin. Tiedän tapauksen, jossa HP:n kannettava löytää muut wlan-verkot, muttei välillä millään kotona olevan modeemin wlania, joka taas  näkyy kaikilla muilla laitteilla moitteetta. Eli molemmat toimii hyvin erikseen, mutta huonosti yhdessä.

Vastaa