Tuntematon numero ja multimediasisältö


Muutamaan kertaan on tullut viesti tuntemattomasta numerosta ja ilmoitus:sisältää multimediaa. Kun avaa viestin, tulee ilmoitus: multimediasisältö ei enää olemassa.

 

Mistä tämä johtuu?

 

 


5 kommenttia

Kuulostaa kyllä aika mystiseltä hommalta!

 

Jos tää toistuu, niin melkeinpä voisit noita esimerkkejä ottaa ylös ja tehdä vikailmoituksen. Esimerkiksi meidän Omien Sivujen kautta.

 

Toki tietty lähettäjältäkin vois kysyä että mitä on lähettänyt.

Lähettäjä kun ei ole tiedossa.

 

 

 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +18

Olisiko tässä tarpeellista tietoa http://helpdesk.tamk.fi/fi/matkapuhelimen-kayttajan-tietoturvaohje tuohon asiaan, voihan se olla tietenkin niinkin että kyseessä on joku vanha puhelinnumero joka on vaihtanut omistajaa eikä nykyinen lähettäjä tiedä sitä. Riskillä voi aina lähettää takaisin vaikka tekstarin et kuka oot? 

Tuntemattomaan numeroon kun ei vastaus onnistu. Ainakaan tietääkseni. Ja sisältö katoaa heti, ei voi edes avata.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +18

Jos viestissä ei näy lähettäjän numeroa tyyliin +358...... niin suosittelen viestin poistoa pikemmiten. Ehkä jokin virusturvakin olisi hyvä olla puhelimessa. Jos taas viesti on joltain tutulta ja ei aukea, niin sinulla voi olla asetukset väärin. Android puhelimissa voi asetukset ladata itse puhelimesta : yleensä asetukset - internet-asetukset - lataa Internet-ja MMS-asetukset. Muihin puhelimiin saa asetukset tilaamalla operaattorilta ilmaisella viestillä ja tallentaa ne.

Vastaa