Vastaajapalvelun poisto

  • 6 February 2016
  • 2 kommenttia
  • 75 katselukertaa

Kaipaan ohjeita miten toimia, kun vastaajapalvelu on eilisiltapäivästä lähtien lähettänyt jatkuvasti ilmoituksia ääniviestistä, jonka voi kuunnella siinä ja siinä numerossa. Kun numeroon soittaa, tulle ilmoitus Ei kuuntelemattomia viestejä.

 

Käytän vanhanaikaista Soneraa.

 

Aikaisemminkin ongelmana on ollut, että kaikki tekstiviestit tulevat kolme kertaa.

 

Toivon pikaista apua, koska olen ymmärtänyt että tämä riivatus vastaajapalvelu on maksullinen.


2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

@TuireH kirjoitti:


Kaipaan ohjeita miten toimia, kun vastaajapalvelu on eilisiltapäivästä lähtien lähettänyt jatkuvasti ilmoituksia ääniviestistä, jonka voi kuunnella siinä ja siinä numerossa. Kun numeroon soittaa, tulle ilmoitus Ei kuuntelemattomia viestejä. Käytän vanhanaikaista Soneraa. Aikaisemminkin ongelmana on ollut, että kaikki tekstiviestit tulevat kolme kertaa. Toivon pikaista apua, koska olen ymmärtänyt että tämä riivatus vastaajapalvelu on maksullinen.


Hei TuireH ja tervetuloa Klaaniin! Tässä ketjussa on ohje kuinka voit poistaa vastaajapalvelun omilla sivuilla : http://klaani.sonera.fi/t5/Palstan-arkisto/Vastaajapalvelun-poisto/m-p/88552

Tuttavilla onnistui kun lähetti viestin numeroon SALASANA 15400 numeroon ja tuli salasana. Sieltä jokaiseen yksitellen kirjautuminen Omille sivuille ja vastaajapalvelun poisto. En ole varma käykö vanhaan liittymään, ainakin sopiviin toimii noin.

Vastaa