Vihdepaketti ja hankala kaapelointi

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 5 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Moi,

Muutettiin juuri uuteen asuntoon ja siirsimme käytössämme olleen viihdepaketin sinne sellaisenaan. Uudessa asunnossa on kuitenkin sellainen ongelma, että puhelinpistoke sijaitsee eteisen nurkassa, eikä sieltä saa oikein mitenkään vedettyä siistiä kaapelivetoa televisiolle. Onko tälläiseen ongelmaan jotain helppoa ja halpaa teknistä ratkaisua? Luultavasti tulemme luopumaan viihdepaketista mieluummin kuin alamme kikkailemaan läpivientejä seiniin, koska tavallinen digiboksikin riittää meille aivan hyvin...

2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16
Sonera myy langatonta lähetintä (en ole kokeillut) aika kalliin hintaan... http://www5.sonera.fi/ohjeet/Inteno_ZAP100

Toinen edullisempi vaihtoehto on datasähkö, josta tietenkään Sonera eikä minäkään voi taata toimivuutta. Tämä on altis sähköverkon häiriölle, mutta on todettu toimivaksi. Hyvässä sähköverkossa datasähkö toimii.

Omia langaton lähetin / vastaanotin yhdistelmillä voi tehdä myös, silloin tulee varmista että kaikki paketit + multicast siirtyy langattomana.
Tervehdys Hysy

Olkitu tuossa jo vinkkasikin, eli meillä tosiaan myydään tuota Inteno ZAP100 lähetintä. Tuo kyseinen laitepari on ainoa tällainen langaton systeemi, mikä on todettu toimivaksi viihdepaketin kanssa. Meillä on tällä hetkellä tarjouksessa tuo Inteno hintaan 69,90e määräaikaisiin viihdepaketteihin

Voisit laittaa meille Facebookin kautta viestiä tai sitten soittaa myyntipalveluun 0800 133133, niin voitaisiin katsoa sinun laajakaistasopimus kuntoon ja halutessasi tilata tuo Inteno myös.

Vastaa