Ratkaistu

ZTE MC801A reititin ja PIN-koodi ym. ?

  • 27 July 2023
  • 1 kommentti
  • 229 katselukertaa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +11

Minulle on tullut uusi SIM-kortti Yhteys Mukaan 5G 300M-mobiililaajakaistaan, ja reititin on ZTE MC801A. Paperissa lukee, että SIM:n PIN-koodi oletuksena 0000. Vaatiiko reititin PIN-koodin, vai toimiiko se ilman ?

Toinen kysymys: miten vanhan SIM-kortin poistaminen onnistuu ? Onko korttipaikan pohjassa jousi eli jollain pinnillä painaa vanhaa korttia, niin se tulee ulos ?

 

icon

Ratkaisu jäseneltä Purnipsi 27 July 2023, 20:14

Katso alkuperäinen viesti

Aihe on suljettu kommenteilta.

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Mobiililaajakaistaliittymissä ei mielestäni ole ollut oletuksena PIN.koodia. SIM-kortin takana itse kortissa lukee numerosarjan perässä “nopin” jos ei tuota oletuskoodia ole käytössä. Mukaan tulostetut lähetteet ovat tietääkseni universaaleja kaikille liittymille, joten ylimääräistä tietoa voi olla.

Mutta ei huoli, jos sattuisikin olemaan PIN-koodin kysely päällä, niin menemällä verkkoselaimella laitteen hallintaosoitteeseen (192.168.8.1) pääsee tuon koodin myös syöttämään.

ZTE MC801A sim-kortti lähtee pois painamalla sitä kynnen kärjellä hieman vielä syvemmälle.Huomaat jousen/klipsin äänen ja se vapautuu. Laita uusi kortti sisälle samalla tavalla. Sitä pitää painaa hieman taas syvemmälle laitteen sisään, että se lukittuu paikalleen.