FTP palvelu päättynyt

  • 25 August 2019
  • 1 kommentti
  • 18 katselukertaa

Meni aika kauan konfiguroidessa ja vikaa etsiessä. FTP palvelun poistuminen voisi olla paremminkin kerrottu. Tänään löysin tiedon laittamalla ftp palvelimen ip osoitteen web-selaimeen.

 

Tämä löytyi:

https://www.telia.fi/palvelupaattynyt

 

Palvelu on päättynyt jo vuonna 2018 mutta ei se oikein hyvin tainnut ennen sitäkään vuotta toimia. Hankin liittymän ennen sulkua. ADSL laitteen ulosmenevästä ip-osoitteen konfauksestakaan ei ollut missään mainintaa. Tänään filezilla testi antoi positiivisen tuloksen mutta sekään ei kertonut, että koko palvelua ei ole edes olemassa. IP-osoite palvelimelle kyllä löytyy. Pingaus vastaa ja sekös siinä sitten hämäs.

 

Ohjeitten ollessa puutteellisia, ftp-saittia voi olla hieman vaikea konfata.


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Hei @t0rttu ja tervetuloa Yhteisöön. Kotisivupalvelun päättymisestä tiedotettiin alunperin jo vuonna 2017 mutta tiedotteet eivät teknisistä syistä saavuttaneet kaikkia vastaanottajia ja niinpä kotisivupalvelulle annettiin jatkoaikaa 30.6.2018 saakka. Itse asiassa täällä Yhteisössäkin oli aiheesta tuolloin nelisivuinen keskusteluketju. Tuolloin selvisi myös että monella asiakkaalla oli tiedoissaan virheellinen sähköpostiosoite ja niinpä Kotisivupalvelun päättymisestä päätettiin viestiä kirjeitse. Harmillista kuulla mikäli kirje on mennyt sinulta ohi, ne lähetettiin tosiaan toukokuun puolenvälin paikkeilla vuonna 2018. 

Vastaa