Ratkaistu

Microsoft 365 Business Basic -tilauksen irtisanominen

  • 29 December 2023
  • 3 kommenttia
  • 161 katselukertaa

Kunniamerkki +1
  • Savumerkittäjä
  • 3 kommenttia

Hei. Voi olla, että tämä kysymys kuuluisi Microsoftin sivustoille. Valitettavasti en saa sieltä apua, joten yritän tätä kautta saada lisätietoa asiaan:

  • Kysyn tätä asiakkaan puolesta. Omin avuin ei selvinnyt.
  • Asiakas (yrittäjä) on tilannut Microsoft -lisenssin suoraan Microsoftin sivustolta. Asiakkaalla ollut käytössä @pp.inet.fi -osoite, jota ei ole ottanut uudelleen käyttöön, kun palvelu muuttui maksulliseksi. Posti eikä viestit ole enää käytössä. Kyseinen @pp.inet.fi -osoite on määritelty Microsoftin hallintaan. Nyt ei saa näkyviin tilaustietoja hallinnasta ja irtisanomaan tilausta. Tarve olisi irtisanoa kyseinen Microsoftin lisenssi, kun yritystoiminta päättyy.
  • Asiakkaalle annettu neuvo Microsoftilta, että tulisi soittaa Microsoftille USA:han, tätä kautta pitäisi yrittää tilaus irtisanoa. Tämä on melko hankalaa. Yrittänyt, mutta ei ole onnistunut.
  • Kysynkin, kun kyseessä on yritysasiakas. Onko Suomessa Microsoftilla puhelinnumeroa, sähköpostia/chattia, jota kautta saisi irtisanottua tilauksen? Tai muuta Microsoftin yhteystietoa. Kun Microsoftin hallinnan kautta ei irtisanominen onnistu. Microsoftilla toki vaativat toki asiakkaan todentamisen, että tilauksen voi peruuttaa. 
  • Voisiko Telian asiantuntija täällä auttaa asian suhteen, kuinka edetä? Kiitos etukäteen.
icon

Ratkaisu jäseneltä kustaa1967 30 December 2023, 11:34

Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Tätä voisi kokeilla.

Maa Microsoft Storen myynti ja asiakastuki Tekninen tai lataustuki
Suomi (suomi) 0800 523 121 Tekninen tuki
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Microsoftin palveluiden hallinta voi tosiaan olla joskus turhan hankalaa.

Kun vanha Teams muutettiin maksulliseksi, avasin uuden maksuttoman Teamsin. En kuitenkaan saanut Teams-ohjelmaa muutoksen jälkeen enää koskaan toimimaan. Kirjautumiset jäivät johonkin íhmeelliseen päättymättömään silmukaan: kirjaudu pääkäyttäjän tunnuksilla ↔ tähän palveluun ei voi kirjautua pääkäyttäjän tunnuksilla. 🤔

Joulukuussa Microsoftilta tuli ilmoitus kokeiluversion päättymisestä. Yritin poistaa palvelun, mutta sekään ei onnistunut. Vahvistukseen vaadittu puhelinnumeroni ei enää ole käytössä, joten kirjautuminen pääkäyttäjänä ei onnistu enää lainkaan.

Onneksi kyseessä on ilmainen kokeiluversio. Joten eiköhän tuo ajan myötä poistu tuolta itsekseen.

Kunniamerkki +1

Kiitoksia kaikille vastanneille ja Hyvää Uutta Vuotta!

Vastaa