Ratkaistu

Sähköpostisovellus iOS vs. Android

  • 2 May 2023
  • 6 kommenttia
  • 221 katselukertaa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

vaihdoin huvikseen androidiin kun oli hollilla,samsung a42 5 g,eikö näissä tosiaan ole sähköposti kuvaketta puhelimessa?iphonessa on sähköposti kansio johon voit laittaa kaikki tilit ja kansion avatessa näkyy luettelo kaikista tileistä ja voit valita minkä tilin avaat.samsungista en löytänyt kuin outlook s-posti sovelluksen ja antoi lisätä kaksi tiliä joiden postit näkyy avatessa sekaisin.minulla on kolme hotmailia ja g mail,gmail omalla sovelluksella ja kaksi outlookissa,minnekkähän laittaisi kolmannen?ja se että postit näkyvät sekaisin eikä tileittäin on nou nou,liian sekavaa käyttää.onko ainoa ratkaisu joku kolmannen osapuolen s-posti sovellus?ja niitä on miljoona ja suurin osa varmaan shaissea,eli kokeilemaan vaan?alkaa takaisin iphoneen siirtyminen houkuttamaan..

 

--

Muokkaus PihlaHei: Otsikkoa muokattu kuvaavammaksi ja siirretty toiseen osioon.

icon

Ratkaisu jäseneltä Yaria 3 May 2023, 11:40

Katso alkuperäinen viesti

Aihe on suljettu kommenteilta.

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Samsungilla on oma Samsung Email sovellus. Jos sitä ei ole esiasennettuna saat sen Galaxy Storesta tai Google Play kaupasta. Omakohtaista kokemusta tästä sovelluksesta minulla ei ole. 

Gmail-sähköpostisovellukseen voit lisätä kuinka paljon sähköpostitilejä tahansa, eikä niiden tarvitse olla Gmail-tilejä (Gmail, Outlook, Hotmail, Yahoo, Exchange, Office365, tai jokin muu). Oikealta ylhäältä pyöreästä kuvakkeesta näpäyttämällä aukeaa valikko, josta näet kaikki Gmail-sovellukseen asentamasi sähköpostitilit allekkain, ja voit valita minkä sähköpostitilin haluat nähdä. Tätä kautta voit myös asentaa lisää tilejä. Vasemman reunan päävalikosta voit valita tosiaan "Kaikki postilaatikot", jolloin näet kerralla kaikki sähköpostit samassa näkymässä. En ole keksinyt tuolle ominaisuudelle tarvetta. Oletuksena kuitenkin on se valitun sähköpostitilin postilaatikko. Myös tästä valikosta voit lisätä sähköpostitilejä "Asetukset" -kohdan kautta. 

Samoin toimii Outlook-sähköpostisovellus. Vasemmalta ylhäältä "Koti" -kuvakkeesta voit nähdä kaikki sähköpostitilit yhdessä näkymässä sekaisin, tai valita sen alta listasta haluamasi yksittäisen tilin.

Muista sähköpostisovelluksista BlueMail on ollut minusta paras, ja olen pitänyt siitä enemmän kuin Gmail- ja Outlook-sovelluksista. Siinä on myös maksullisia ominaisuuksia, mutta niille ei ole ollut tarvetta. 

​​​

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

kiitoksia,tuo samsungin email tuli kokeiltua ja ei pysty laittamaan useita tilejä,outlookkia kokeilin ensimmäisenä ja antoi laittaa kaksi tiliä,en ainakaan löytänyt keinoa lisätä tilejä.k-9 mail appi hyväksyy useita tilejä ja kun olin asentanut sanoi ettei tue hotmailia tai voi olla ongelmia sen kans.täytyy kokeilla jos gmail apin kautta tulis toimiva,jos ei niin viskaan tuolla samsungilla kuikkaa ja palaan iphonen käyttäjäksi.soitin jopa samsungin aspaan ja siellä joku öööö,ääää ei osannut sanoa oikein mitään.

luulisin etten ole ainoa jota tämä androidin outous haittaa….

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +4

Kyllä Androidin Outlookkiin voi lisätä enemmän kuin 2 tiliä. Itselläni on 4 ja kokeilin äsken, niin ihan normaalisti antaisi lisätä enemmänkin. Joten ei pitäisi olla mitään “outoutta” sen suhteen.

Ja tosiaan niitä laatikoita voi kyllä selata erikseen tai sitten katsoa tuosta yhdistetystä “Saapuneet” kansiosta vilkaisulla kaikki.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

kiitoksia,tuo samsungin email tuli kokeiltua ja ei pysty laittamaan useita tilejä,outlookkia kokeilin ensimmäisenä ja antoi laittaa kaksi tiliä,en ainakaan löytänyt keinoa lisätä tilejä.k-9 mail appi hyväksyy useita tilejä ja kun olin asentanut sanoi ettei tue hotmailia tai voi olla ongelmia sen kans.täytyy kokeilla jos gmail apin kautta tulis toimiva

Outlook Android ja iOS versiot toimivat samalla tavoin, eli tässä tapauksessa käytettäessä sähköpostiin Outlook-sovellusta Android ei välttämättä eroa iPhonen käytöstä, vaikka muuten varmasti onkin tutustumista eroavaisuuksiin. Vasemmasta reunasta löytyy kuvake, jossa kirjekuori ja sininen plus-merkki, josta voi lisätä useampia sähköpostitilejä. Ei ole esim. vain kahden tilin rajoitusta, vaan samalla tavoin voit lisätä kaikki käyttämäsi sähköpostitilit.

Kuten aiemmin kirjoitin, niin Gmail-sovelluksella onnistuu myös kaikki mainitsemasi tilit yhtäaikaisesti.

Toki voit myös käyttää Outlookia Hotmail-tileille ja Gmailille erikseen Gmail-sovellusta. 😊

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

siirryin takaisin iphoneen,kai tuon androidin kans oppisi elämään ajan kans mutta moni asia tuntuu helpommalta ja paremmalta iphonessa.androidin plussia on että voi muokata kaikkea kun taas apple haluaa määrätä kaikesta eikä edes ulkoasua voi muokata ilman jailbreakkia,minulla siis jailbreikattu,hail hackers!!:)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

siirryin takaisin iphoneen,kai tuon androidin kans oppisi elämään ajan kans mutta moni asia tuntuu helpommalta ja paremmalta iphonessa.androidin plussia on että voi muokata kaikkea kun taas apple haluaa määrätä kaikesta eikä edes ulkoasua voi muokata ilman jailbreakkia,minulla siis jailbreikattu,hail hackers!!:)

Näinhän se taitaa olla.
Onhan myös Androidista olemassa custom ROMeja, jos haluaa stock-versiota lähteä vaihtamaan, mutta se onkin jo eri juttu se... 🙂