Skip to main content
Ratkaistu

Telia Turvapaketti Total ilmoittaa OP-mobiilin uhasta

  • 24 August 2024
  • 2 kommenttia
  • 72 katselukertaa

Puhelimeni ilmoitti pari päivää sitten että op mobiilissa on uhka ja se pitää tarkastaa ja tehdä tarvittavat toimenpiteet.ja minä poistin ja uhka hävisi ja latasin uudelleen niin sama homma.olen päivittänyt puhelimeni säännöllisesti ja kävin pankin sivuilla niin ei siellä mitään hälyttävää ja lukiessani netistä ohjeita niin f secury oli tehnyt samaa useille henkilöille joten missähän se vika nyt on en viitsisi poistaa sovelustakaan kun kuitenkin tärkeä.onko muilla samaa ongelmaa ollut?

 

--

Muokkaus PihlaHei: Muokkasin otsikkoa "telia turvapaketti total" kuvaavammaksi, jotta aihe löytyy hauilla helpommin. Siirretty oikeaan osioon.

Tietoturvaohjelmistot antavat joskus vääriä hälytyksiä turvallisistakin ohjelmistoista, mikä on tietenkin käyttäjän kannalta harmillinen ilmiö. Telia Turvapaketti Total perustuu F-Securen vastaavaan tietoturvaohjelmistoon ja F-Securen tukifoorumilla on keskusteltu tuosta samasta OP-mobiilin väitettyyn tietoturvauhkaan liittyvästä ilmoituksesta.

Pankkien mobiilisovellukset ovat monessakin mielessä kaikkein turvallisin tapa pankkiasioiden hoitamiseen ja Google Play Kaupasta ladattu OP:n mobiilisovellus on varmasti turvallinen. Voit siis jättää OP-mobiiliin liittyvän hälytyksen huomioimatta, jos olet ladannut OP-mobiilin puhelimessasi olevasta Google Play Kaupasta ja päivittänyt puhelimesi sekä OP-mobiilin aina kun uusimmat ohjelmistopäivitykset ovat asennettavissa.


Kiitos tiedosta ja samaa ajattelin itsekin kun kuitenkin kyseessä sovellus johon mobiilivarmenne on vahva tunnistus😊


Vastaa