Kysymys

Voiko Telia Play laitteella katsoa skyshowtime tilausta joka on tehty muualla ja siihen on eri tunnukset?

  • 21 December 2023
  • 1 kommentti
  • 36 katselukertaa

Kunniamerkki

Tarkoitus olisi siis tilata lahjaksi Skyshowtime ja lahjan saajalla on Telia Play laite mistä sitä katsoisi. Mutta jos annan henkilölle tunnukset joilla pääsee kirjautumaan, pystyykö hän kirjautumaan niillä Telia Play laitteen kautta Skyshowtimeen?


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

@jarn0h Tervetuloa Yhteisöön! Hienoa että löysit meidät, toivottavasti löydät mielenkiintoista sisältöä luettavaksi 😊

Jos lahjan saajalla on Android-käyttöjärjestelmällä toimiva digiboksi, on siihen ladattavissa useita eri sovelluksia sovelluskaupasta. Vanhemman malliseen boksiin sovelluksia ei ole mahdollista ladata. Jos tilaat tunnukset suoraa SkyShowtimelta, voi lahjan saaja kirjautua niillä tuohon heidän omaan sovellukseensa, oli se sitten ladattu puhelimelle, tabletille tai vaikka boksille. Telia Play -palveluun tilattava SkyShowtimen ohjelmakirjasto on sitten juttu erikseen, ja jotta se toimisi kuten on tarkoitettu, pitäisi tilaus tehdä ihan omistajan tunnuksilla. 

Sellainenkin tuli mieleen että jos lahjan saajalla on Cromecast käytössä, voi hän sillä “heittää” leffat ja sarjat vaikka puhelimelta telkkariin. Tällöin ei ole väliä millainen boksi on käytössä tai onko sellaista lainkaan. 

Vastaa