Pelaaminen

Aleksib tullaan näkemään Navin riveissä!

  • 7 July 2023
  • 0 kommenttia
  • 36 katselukertaa
Aleksib tullaan näkemään Navin riveissä!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

Counter Strike 2 -päivityksen lähestyessä organisaatiot tekevät suuria muutoksia ollakseen vahvimmillaan heti pelin ensimmäisissä turnauksissa. Ukrainalainen organisaatio Navi tekikin erittäin yllättävän ratkaisun tehdessään joukkueestaan kansainvälisen. Joukkueen kolme alkuperäistä pelaajaa vaihdettiin pois ja tilalle saatiin Aleksib, iM sekä jL.

 

Navin uusi valtakausi?

 

Navi on huipputason esports-organisaatio, jonka tavoitteena on olla top 1 -joukkue maailmassa. Vuonna 2021 Navi olikin erittäin vahva suoriutuja monissa turnauksissa ja he lopulta voittivat PGL Major Stockholm -turnauksen. Majoreita pidetään pelin maailmanmestaruutena, eli pienestä voitosta ei siis ole kyse. Tämän jälkeen Navin suorituskyky on ollut vaihtelevaa ja joukkueen sijoitukset turnauksissa ovat vaihtuneet finaalipaikoista jo pudotuspeleihin.

Kansainvälistymisen jälkeen uusi kokoonpano tulee näyttämään tältä: Simple, BitAleksib, iM ja jL. Simple on monien mielestä pelin kaikkien aikojen paras pelaaja. Hän on ollut pelin alusta alkaen HLTV:n top 20 -pelaaja listauksen kärkipäässä ja vuosina 2021 ja 2022 hänet julistettiin parhaimmaksi pelaajaksi. Bit on Navin nuori lupaus, joka on osoittanut taidokkuutensa jo useasti. iM on Gamerlegionin entinen pelaaja ja hänestä povataan Naviin toista tähtipelaajaa Simplen aisapariksi. Itse odotan innolla miltä näiden kahden yhdessä peluu tulee näyttämään. Apeks joukkueesta tullut jL kerrotaan olevan luotettava ja sopeutuva tiimikaveri. Hänen pelitilastonsa viime vuodelta näyttää hyvältä ja tämä varmasti myös auttoi Apeksia suoriutumaan CSGO:n viimeisissä Majoreissa pudotuspelien ohi.

Suomilasien lävitse tämä muutos on erittäin positiivinen yllätys, sillä kukaan ei olisi uskonut, että näkisimme Simpleä ja Aleksib:tä samassa joukkueessa. Monien huhujen mukaan Simple itse oli pyytänyt Aleksia liittymään Navin riveihin. Aleksia pidetään todella nerokkaana IGL:nä ja nyt pelinappuloina toimivat pelaajat olisivatkin erityisen tasokkaita. Counter Strike 2:n julkaistuttua selviää, kuinka joukkueen muutos kansainväliseksi sekä radikaalit pelaajamuutokset tulevat vaikuttamaan Navin suoriutumiseen. Henkilökohtaisesti toivon, että tiimi antaa tarpeeksi aikaa sopeutuakseen suuriin muutoksiin ja tiimidynamiikka olisi toimiva kaikkien välillä. Alla olevasta videosta voit katsoa RobuJohnsonin syvemmän analyysin muutoksista!

 

 

Mitä sinä olet mieltä uudesta rosterista? Uskotko Navin lähtevän nousuliitoon vai epäiletkö ettei uusi kokoonpano kykene nostamaan joukkueen tasoa takaisin yhdeksi parhaimmista joukkueista?

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa