Arvostelussa Logitech G703 lightspeed -langaton pelihiiri

  • 23 January 2020
  • 0 kommenttia
  • 8 katselukertaa


 


 


 


 


 


Voitin testattavaksi kyseisen hiiren. Itse pelannut vuodesta 2002 lähinnä cs:ää on/off -tyylillä, joten tässä on vuosien saatossa tullut pideltyä muutamaa hiirtä.


 


Pitkään on haluttanut testata langatonta hiirtä, mutta niiden viiveen takia ne eivät ole soveltuneet fps pelien pelaamiseen (nyttemmin kuitenkin nähnyt muutamien CS:GO ammattilaisten käyttävän niitä). Itselleni hiiren valinta on aina ollut hiukan hankalaa, koska itselläni on todella iso käsi. Joten tässä nyt sitten revikkaa isokätiseltä hiirenkäyttäjältä.


 


Heti alkuun yllätyin paketin painosta, se tuntui jotenkin todella kevyeltä. Pakettissa oli tietenkin kaikki tarvittava ja hyvin vähän mitään manuaaleja, joka on ihan ok kun eihän niitä kukaan oikeasti katsele.


 


Käyttöönotto oli todella helppoa, ei muuta kuin USB-johdolla kiinni ja GHUP -ohjelmisto tunnisti heti hiiren. Sitten vain vaihdoin vastaanottimen johtoon ja hiiri oli toiminnassa langattomana.


 


Aluksi hiiren mattapinta tuntui häiritsevältä, mutta ajan kanssa siihen tottui. Hiiren keveys yllätti, joten testasin sitä myös 10g lisäpainolla, mutta otin sen heti pois. Ekat klikit mouse 1 ja 2 antoi pehmeän vasteen, mutta hiiren sivunapit olivat totaallinen pettymys! Etummainen sivunappi antaa muovisen napsahduksen ennen kytkimeen osumista ja sitä myöden koko hiiren todella laaduttoman tunteen. Vaikka takimmainen sivunappi toimii normaalisti, en pidä sen tuntumasta yhtään.


 


Eli aluksi ei siis tullut kovin luotettavaa kuvaa tästä hiirestä, mutta kun aloin pelaamaan, niin yllätyin positiivisesti  -  langaton hiirihän on täysiverinen pelihiiri. Pelatessa ei minkäänlaista viivettä huomattavissa, joten tämän hiiren kohdalla viivemaineesta ei ole tietoakaan.


 


Muoto sopii paremmin isommalle kädelle kuin esim. tuossa minun vanhassa hiiressä (g502 spectrum). Vaikka g502 vaikuttaa isommalta, niin todellisuudessa g702:n korkeus tekee siitä sopivamman.


Voin siis suositella tätä isompi kätiselle, mutta nämähän ovat tietysti makuasioita!


 


Akun kesto oli todella positiivinen yllätys ja myös se että hiiri lataantuu yllättävän nopeasti!


 


Yhteenvetona plussat ja miinukset


 


+Täysiverinen pelihiiri


+Helppo käyttöönotto


+Akun kesto ja latausaika


 


-Laatu


-Sivunappien tuntuma


-Hiiren pintamateriaalin tuntuma


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa