Pelaaminen

Assembly Winter 2023

  • 9 February 2023
  • 0 kommenttia
  • 49 katselukertaa
Assembly Winter 2023
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +11

Assembly Winter vietetään vuonna 2023 tuttuun tapaan Helsingin Messukeskuksessa. Luvassa on Winter-tapahtuman tyyliin pelaamiseen painottunut kattaus sisältöä ja aktiviteetteja yleisölle. Tapahtuman ohjelmistossa tullaan näkemään live-esiintymisiä, peliturnauksia ja paljon muuta.

 

Mikä on Assembly

 

Assembly on tapahtuma, joka on luotu varta vasten pelaajille, jossa voit itse osallistua pelikentille. Tapahtuma-alueelle onkin nimittäin varattu suuri alue kävijöiden pelisetuppeja varten. Parhaiten Assembly Winter 2023 -tapahtumasta pääset nauttimaan ostamalla konepaikkalipun ja saapumalla paikalle oman tietokoneesi tai pelikonsolisi kanssa. Lanittaminen on parasta porukassa, kannattaa siis napata kaverit mukaan pelaamaan. Peliseuraa löytyy myös soolona tapahtumaan saapuville. Jos kuitenkin tahdot vain nauttia ohjelmasta ja Assemblyn meiningistä, on tämä mahdollista normaalilla lipukkeella. Tämän lisäksi tapahtumaan on keksitty paljon muuta aktiviteettia, josta lisää alla!

 

Ohjelmaa moneen makuun

 

Suurimpina ohjelmanumeroina nähdään lavalla torstaina 23.2. rap-tähdet Cledos ja Davi. Perjantaina Youtubesta tuttu Paulin Pelivideot tekee ensimmäisen livekeikkansa ikinä yleisön edessä Dj:nä. Perjantaina ja lauantaina 24.-25.2. nähdään NHL 6v6 -pelin Euroopan ja MM-tason finaalit ja cosplay-kisa startataan myös lauantaina 25.2. Lisäksi pelilavalla nähdään CS:GO-otteluita, Valorant-otteluita, sekä Assymylly-taistelupeliturnauksen finaalivaiheita. Pelaajatcomin järjestämässä Pelaajatcom Series Spring Showoffin mestaruusottelussa mittaa ottavat tämän hetken rankkeja hallitseva HAVU ja karsintaturnauksen voittaja. Karsintaturnaukseen on kutsuttu mukaan ENHANCED, EXEN, JANO ja Conquer eli kotimaisen kynärin ykkösnimet. Jos tahdot kurkistaa assyjen tunnelmaan, niin kurkkaa alta viime vuoden Assembly Winter tapahtuman after movie!

 

Onko sinulla jo tiketit varattuna Assembly Winter 2023 -tapahtumaan? Kenet uskot näkeväsi haastamassa HAVUN finaalimatsissa? Jos sinulla heräsi jotain kysyttävää aiheesta, niin kirjoita se alle kommenttikenttään!

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa