Pelaaminen

Call of Duty: Modern Warfare III -peli esittelyssä

  • 31 October 2023
  • 0 kommenttia
  • 111 katselukertaa
Call of Duty: Modern Warfare III -peli esittelyssä
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

Call of Duty: Modern Warfare III on suoraa jatkoa ennätyksiä rikkoneelle Call of Duty: Modern Warfare II:lle. Pelissä kapteeni Price ja Task Force 141 saavat vastaansa äärimmäisen uhan. Ultranationalistinen sotarikollinen Vladimir Makarov laajentaa otettaan maailmasta, joten Task Force 141:llä on edessään ennen näkemättömän kova taistelu.

Tutustutaan seuraavaksi, mitä kaikkea uusi peli tuo tullessaan. Muutoksia on tullut huomattavasti itse pelimekaniikkoihin sekä pelikarttoihin.

 

Call of Duty: Modern Warfare III – Task Forcen kampanja jatkuu

 

Julkaisupäivä: Tulossa pian / 2023
Ikäraja: K18
Laite: Playstation 5, Xbox series s/x sekä PC
Pelityyppi: FPS, räiskintä, toiminta
Pelimuoto: Yksinpeli, moninpeli

 

Call of Duty: Modern Warfare III on suoraa jatkoa aiemmalle Modern Warfare II -pelille. Pelin kampanja kertoo kapteeni Pricen ja Task Force 141:n taistelusta Vladimir Makarovia vastaan. Pricen tiimin tavoitteena on taltuttaa superrikollinen sekä estää ydinsota. Kaikki ei kuitenkaan ole sitä miltä näyttää. Pelissä pelaaja pääsee ohjaamaan useita eri hahmoja sekä seuraamaan monimutkaisia juonikuvioita, jotka liittyvät terrorismiin, sotilasoperaatioihin ja salaliittoihin.

Pelisarja on niittänyt kunniaa hyvän tarinankerronnan lisäksi grafiikoiden ja ääniefektiensä puolesta. Pelin photorealistinen tyyli ja väkevä äänimaailma herättää sotatantereen henkiin. Uusi osa ei varmasti tule pettämään fanejaan, vaan tarjoaa samaa laatua uusine lisineen pelaajilleen.

Peli ei ole saanut vielä tarkkaa julkaisupäivää, mutta ennakkotilaamalla pääset pelaamaan pelin kampanjaa jo 2. marraskuuta!

 

Moninpeli – paras moninpelikartta kokoelma koskaan

 

Modern Warfare III juhlii Call of Duty:n 20-vuotispäivää yhdellä kaikkien aikojen suurimmista moninpelikartoista mukaan lukien fanien suosikkeja että uusia karttoja. Alkuperäisen Modern Warfare 2:n (2009) kaikki 16 julkaisukarttaa on modernisoitu uusilla tiloilla ja peliominaisuuksilla, ja ne ovat saatavilla julkaisun yhteydessä, jotta kaikki pääsevät alkuun, kun taas yli 12 täysin uutta 6v6-ydinkarttaa tarjoillaan julkaisun jälkeisiin live-kausiin. Modern Warfare III julkaistaan myös uusilla Ground War -kartoilla, joissa on innovatiivisia pelitiloja ja suositun War Moden eeppisellä paluulla. Pelimuoto debytoi ensimmäisen kerran vuoden 2017 Call of Duty: WWII:ssa.

 

Uusi avoimen maailman Zombies -pelitila

 

Ensimmäistä kertaa koskaan pelaajat voivat yhdistää voimansa muiden ryhmien kanssa, kun pelaajat yrittävät selviytyä massiivisia epäkuolleiden laumoja vastaan taistellen. Kaiken lisäksi tämä tapahtuu Call of Duty -historian kaikkein aikojen suurimmalla Zombies-kartalla. Modern Warfare® Zombies (MWZ) kertoo uuden Treyarchin Zombies-tarinan, josta löytyy mystisiä tehtäviä sekä salaisuuksia tutkittavaksi. Pelitila sisältää myös aiemmista Zombies peleistä tuttuja perusominaisuuksia.

 

Miten uusi peliosa muuttaa Warzone -pelitilaa?

 

Call of Duty: Modern Warfare III tullaan integroimaan nykyiseen Warzone -pelimuotoon hieman pelin julkaisun jälkeen. Integraation mukana pelimoottori mekaniikkoineen päivitetään vastaamaan uutta lisäosaa sekä uusi ase arsenaali että uusi pelikartta lisätään peliin. Myös on huhuttu, että legendaarinen Warzonen ensimmäinen Verdansk -pelikartta tulisi pelattavaksi integraation myötä. Pelinkehittäjät ovat nyt jo ilmoittaneet lisäävänsä monia fanien pyytämiä ominaisuuksia peliin ennen pelimuodon julkaisua. Nyt jos milloin on siis paras hetki pompata takaisin Warzonen taistelukentille.

 

Katso pelin traileri alta:

 

Kerro odotuksesi pelistä kommenteissa!  👇

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa