Pelaaminen

CS:GO Major 2023 - Kuka voittaa tänä vuonna

  • 27 April 2023
  • 0 kommenttia
  • 55 katselukertaa
CS:GO Major 2023 - Kuka voittaa tänä vuonna
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

Vuoden suurin ja odotetuin CS:GO -peliturnaus on aivan nurkan takana. Turnauksesta tekee ainutlaatuisen myös se, että kyseessä on viimeinen Major ennen pelin suurta Counter Strike 2 -päivitystä. Peliä ei nykyisessä muodossaan tulla siis enään ikinä näkemään. Blast toimii Major turnauksen isäntänä ja se pidetään Pariisissa.

 

Mikä Major?

 

Major on vuosittain järjestetty CS:GO -turnaus, jota pidetään lajin “maailmanmestaruutena”. Turnaukseen pääsee osallistumaan vain ne joukkueet, jotka lunastivat paikan itselleen turnaukseen RMR-otteluissa. Joukkueet, jotka karsiutuivat ulos RMR-otteluissa eivät siis pääse osallistumaan lainkaan. Turnaus alkaa 8. toukokuuta ja päättyy 21. toukokuuta. Pariisin Major turnauksessa voittajalle palkintopottina on päätä huimaava 1 miljoona. Kilpailu tulee myös varmasti olemaan kovaa, sillä kaikki joukkueet tahtovat saada itselleen voittajan tittelin viimeisestä CS:GO Majorista.

 

ENCE ja NIP mukana Majoreilla

 

Sekä ENCE että Ninjas in Pyjamas eli NIP taistelivat RMR-otteluissa itselleen paikan Major-turnaukseen. Kummankaan joukkueen tie ei ollut ruusuinen vaan he saivat tehdä töitä turnauspaikan eteen. Esimerkiksi ENCE koki ensin kaksi tappiota, jonka jälkeen heidän täytyi voittaa kaikki loput kolme otteluaan. Molemmat joukkueet kuitenkin setvivät tiensä turnaukseen, mikä on tärkeintä. Suomalaisten kannalta monia varmasti kiinnostaa seurata AleksiB:n matkaa Majoreilla NIP:n väreissä. Pelaajavaihtojen jälkeen joukkueen suorituskyky on ollut ailahtelevaista mutta uskon, että Majoreilla tulemme näkemään vahvan joukkueen Aleksin johtamana.

 

Kaikki Major 2023 osallistujat

 

Kaiken kaikkiaan turnaukseen osallistuu 24 joukkuetta. RMR-otteluissa joukkueet ovat karsineet itsensä joko Legends, Challengers tai Contenders -ryhmään. Legendat ovat “odotustilassa” jo varmistaneet itselleen korkeamman sijan turnauksessa, ja he odottavat saavansa haastajan turnauksen edetessä.

Legends:

Natus Vincere/NAVI

9INE

FURIA Esports

Fnatic

Heroic

Into The Breach

Team Vitality

Bad News Eagles

Challengers:

Monte

paiN Gaming

G2 Esports

GamerLegion

FORZE Gaming

Apeks

Ninjas in Pyjamas/NIP

OG

Contenders:

ENCE

MOUZ

Team Liquid

Grayhound Gaming

Complexity Gaming

The MongolZ

Fluxo

Faze Clan

 

Jos Majorit alkoi kiinnostamaan, niin suosittelen katsomaan alla olevan videon, jotta tiedät kaiken tarvittavan turnausta koskien!

 

 

Kuka on sinun ennakkosuosikkisi? Itse toivon, että Aleksi B:n johtama NIP suorittaisi tiensä finaaliin ja voittoon! 😊

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa