Esittely

Esittelyssä ASUS TUF Gaming F17 17,3" -peliläppäri

  • 7 August 2023
  • 1 kommentti
  • 137 katselukertaa
Esittelyssä ASUS TUF Gaming F17 17,3" -peliläppäri
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

ASUS TUF Gaming F17 17,3" (FX706HF-HX016W/T) on pelaajille suunniteltu kannettava tietokone, joka tarjoaa suorituskykyä ja monipuolisia ominaisuuksia. ASUS TUF -sarja tunnetaan erityisesti laadukkaista ja kestävistä pelilaitteistaan. Tässä Yhteisön artikkelissa esittelen NVIDIA GeForce RTX 2050 -näytönohjaimella ja Intel Core i5-11400H -prosessorilla varustetun Asuksen pelikannettavan.

 

Suorituskyky ja langaton pelaaminen

 

F17:ssä on Intelin 11. sukupolven prosessori, joka tarjoaa tehoa monipuoliseen käyttöön. NVIDIA GeForce RTX 2050 -näytönohjain antaa kohtuullista suorituskykyä, joka mahdollistaa sujuvan pelaamisen monissa nykyaikaisissa peleissä 1080p-resoluutiolla ja kohtalaisilla grafiikoilla. Lisäksi 16 Gt:n kaksikanavainen DDR4-keskusmuisti ja yhden teratavun SSD-kiintolevy varmistavat, että laitteella on riittävästi kapasiteettia pelien sujuvaan pelaamiseen ja ohjelmien nopeaan käynnistämiseen. F17 tukee WiFi-6 -tekniikkaa, joka mahdollistaa pelaamisen nopeammalla ja vakaammalla yhteydellä aiempiin WiFi-standardeihin verrattuna. Tämä tarkoittaa, että pelaajat voivat nauttia sulavammasta ja viiveettömämmästä pelikokemuksesta, kun he ovat verkossa.

 

Jäähdytys

 

ASUS on panostanut F17-kannettavan jäähdytykseen, jotta se kestää pitkiä pelisessioita ilman ylikuumenemista. Asuksen jäähdytysteknologia pitää laitevalmistajan mukaan huolen siitä, että koneen lämpötila pysyy kurissa pidempienkin pelisessioiden aikana. Lisäksi laitteen äänitaso on pidetty matalana, jotta se ei häiritse ympärillä olevia ihmisiä pelaamisen aikana.

 

Näyttö ja ääni

 

F17:n 17,3 tuuman IPS-näytössä on 144 Hz:n virkistystaajuus, mikä tarjoaa pelaajille sulavamman kuvanpäivityksen. Se auttaa parantamaan pelikokemusta erityisesti nopeatempoisissa peleissä. Lisäksi laitteessa on AI noise-canceling teknologialla varustettu kaiutinjärjestelmä, joka parantaa peli- ja elokuvakokemusta.

Yhteenveto

 

ASUS TUF Gaming F17 17,3" -peliläppäri on mielestäni hyvä vaihtoehto pelaajille, jotka etsivät kohtuuhintaista peliläppäriä, mutta ovat valmiita hieman tinkimään koneen tehokkuudesta. i5 prosessori, RTX2050-näytönohjain, 16 Gt muisti ja suuri SSD-kiintolevy tekevät tästä laitteesta hyvän valinnan pelaajille, jotka etsivät esimerkiksi ensimmäistä pelitietokonetta. Kurkkaa lisätiedot verkkokaupasta.

 

Lue myös:

 


Aihe on suljettu kommenteilta.

1 kommentti

Kunniamerkki +6

^  +  Suomi-henkinen sinivalkosävyinen näppäimistövalaistus. 😉 🙌
+  Keskusmuisti on normaaleina DDR 4 SO-DIMM -kampoina (2 kpl 8 Gt), jotka voi kätevästi vaihtaakin ja tarvittaessa vaikka kaksinkertaistaa (16 Gt + 16 Gt = 32 Gt). 
•  Näytönohjaimen tarkempia teknisiä ominaisuuksia: 

Näytönohjain  GeForce RTX 2050
Sisäinen grafiikkamuisti  4 Gt (GDDR 6)
Grafiikka-arkkitehtuuri  Turing
TGP (tyypillinen teho watteina)  55 W
Max TGP (enimmäisteho)  70 W
Tehostettu kellotaajuus 1 625 MHz