Skip to main content
Esittely

Esittelyssä Logitech G309 Lightspeed -pelihiiri ja G515 Lightspeed TKL -pelinäppäimistö

  • 26 August 2024
  • 0 kommenttia
  • 36 katselukertaa
Esittelyssä Logitech G309 Lightspeed -pelihiiri ja G515 Lightspeed TKL -pelinäppäimistö

Tässä artikkelissa kerron kahdesta Logitech-tuotteesta, Logitech G309 Lightspeed -pelihiirestä ja Logitech G515 Lightspeed TKL -pelinäppäimistöstä, jotka on suunniteltu tarjoamaan pelaajille huipputason suorituskykyä ja käyttömukavuutta. Yhdessä nämä tuotteet muodostavat tehokkaan ja saumattoman kokonaisuuden, joka vastaa vaativankin pelaajan tarpeisiin.

 

Logitech G309 Lightspeed -pelihiiri

 

Logitech G309 Lightspeed -pelihiiri on suunniteltu tarjoamaan suorituskykyä kevyessä paketissa. Tämä hiiri hyödyntää langatonta teknologiaa, joka mahdollistaa pelaamisen ilman viivettä. Logitechin hero-sensorin sekä lightspeed-yhteyden ansiosta hiiren viive pysyy jopa alle millisekunnissa.

Yksi Logitech G309 Lightspeed -pelihiirin ominaisuuksista on sen keveys, sillä se painaa vain 86 grammaa, mikä tekee siitä helppokäyttöisen ja vähentää käden rasitusta pidemmissä pelisessioissa. Tämä yhdistettynä kestävään ja kompaktiin kokoon tekee siitä hyvän valinnan myös matkakäyttöön, erityisesti läppärin kanssa.

 

 

Hiirestä löytyy kuusi ohjelmoitavaa näppäintä, jotka tarjoavat monipuolisuutta eri pelityyleihin ja tehtäviin. Akun kestävyyden suhteen ei tarvitse olla huolissaan, sillä yhdellä AA-paristolla hiiri toimii jopa 300 tuntia, joten voit pelata ilman keskeytyksiä. Logitech G309 Lightspeed -pelihiiri sopii pelaajille, jotka arvostavat keveyttä, tarkkuutta ja luotettavuutta.

 

 

Logitech G515 Lightspeed TKL -pelinäppäimistö

 

Logitech G515 Lightspeed TKL -pelinäppäimistö yhdistää suorituskyvyn ja matalan profiilin muotoilun. Näppäimistössä käytetään matalaprofiilisia mekaanisia GL-kytkimiä, PBT-näppäinhattuja ja ääntä vaimentavaa kerrosrakennetta, mikä varmistaa tarkkuuden ja toimivan käyttökokemuksen sekä visuaalisesti että pelissä.

Mekaaniset kytkimet takaavat hyvän käyttökokemuksen ja tuntuman, sekä matalan profiilin ansiosta näppäimistön käyttö ei aiheuta rannekipuja pitkienkään sessioiden aikana. PBT-näppäinhattujen ansiosta näppäimet eivät ole liukkaat eivätkä näppäinhatut kulu käytössä paksun tuplamuovipinnan ansiosta. Ääntä vaimentava rakenne vähentää näppäilystä aiheutuvaa kolinaa.

 

 

Logitech G515 Lightspeed TKL on suunniteltu kompaktiksi ja toimivaksi ilman numeronäppäimistöä, mikä mahdollistaa nopeuden, tarkkuuden ja mukautettavuuden. Langattomassa näppäimistössä on kolme liitäntävaihtoehtoa: LIGHTSPEED, Bluetooth ja langallinen tila. Kytkimien 1,3 mm painalluspiste tarjoaa lyhyen reaktioajan, ja kytkimiä on saatavilla tactile- tai linear-versioina. Lisätietoja tactile- ja linear-kytkimistä löydät Pelinäppäimistön osto-opas -artikkelista.

Näppäimistön rakenne on 22 mm korkea, mikä tekee siitä ohuen ilman, että suorituskyvyssä on tehty kompromisseja. Muotoilu tarjoaa tukea ja mukavuutta pitkäkestoisessa käytössä.

 

 

 

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa