Skip to main content
Pelaaminen

Esittelyssä PlayStation pelit: : Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition, TopSpin 2K25 sekä PS5 MX vs ATV Legends - 2024 Monster Energy Supercross Edition

  • 2 July 2024
  • 0 kommenttia
  • 30 katselukertaa
Esittelyssä PlayStation pelit: : Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition, TopSpin 2K25 sekä PS5 MX vs ATV Legends - 2024 Monster Energy Supercross Edition

Tässä artikkelissa esittelen kolme uutta ja odotettua peliä: Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition, TopSpin 2K25 sekä MX vs ATV Legends - 2024 Monster Energy Supercross Edition. Jokainen peli tarjoaa ainutlaatuisen pelikokemuksen omalla genrellään, olipa kyse sitten synkästä fantasiamaailmasta, huipputenniksestä tai off-road -kilpailuista. Tutustutaan yhdessä näihin peleihin tarkemmin!

 

Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition

 

Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition -pelipaketti sisältää Elden Ring -peruspelin ja odotetun Shadow of the Erdtree -laajennuksen. Elden Ring on kerännyt satoja palkintoja, kuten The Game Awardsin Vuoden peli ja Golden Joystick Awardsin Ultimate Game of the Year. Tämä eeppinen toimintaroolipeli sijoittuu laajaan ja synkkään fantasiamaailmaan, jossa pelaajat voivat tutkia ympäristöä vapaasti ja seikkailla omassa tahdissaan.

Shadow of the Erdtree -laajennus tuo mukanaan uuden mystisen tarinan, joka sijoittuu Varjon maahan, lisäten peliin vaarallisia luolia, uusia vihollisia, aseita ja varusteita. Tutki kartoittamattomia alueita, kohtaa pelottavia vastustajia ja nauti voiton riemusta. Uppoudu kiehtovien hahmojen tarinoihin, joissa draama ja juonittelu luovat mukaansatempaavan ja nautinnollisen pelikokemuksen.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition tarjoaa syvällisen ja kiehtovan kokemuksen, joka laajentaa alkuperäisen pelin maailmaa ja syventää sen tarinaa. Tämä laajennus on täydellinen lisäys Elden Ringin faneille, jotka haluavat uusia haasteita ja seikkailuja. Pelin ikäraja on K16

 

Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition

 

TopSpin 2K25

 

TopSpin 2K25 -pelissä astut aloittelevan ammattilaisen rooliin ja kohtaat tennismaailman suurimpia nimiä. Tavoitteenasi on voittaa Wimbledon, Roland-Garros, US Open ja Australian Open, nousten Grand Slam -mestariksi MyCAREER-tilassa. Pääset pelaamaan upeilla kentillä ympäri maailmaa, kuten Indian Wellsissä, La Caja Mágicassa, Pala Alpitourissa ja Foro Italicossa.

Voit pelata tennislegenda Roger Federerinä tai Serena Williamsina, tai kohdata vastustajasi Carlos Alcarazina, Iga Swiatekina, Frances Tiafoena, Andre Agassina ja monia muita. Valittavana on yli 25 ammattipelaajaa, joiden voimaa ja taitoja voit hyödyntää sekä paikallisissa että verkkokamppailuissa.

Testaa MyPLAYER-hahmosi kykyjä World Tourilla tai liity 2K Tour -turnaukseen kansainvälisenä ammattilaisena, konsolien välisen pelin tuella. TopSpin Academyssa opit legendan ottein John McEnroen johdolla, harjoitellen tehokkaita syöttöjä ja upeita pudotuslyöntejä. Kehitä taitojasi haasteellisissa harjoituksissa, jotta pärjäät kaikissa tilanteissa.

Luo omaan pelitapaasi sopiva MyPLAYER-hahmo ja astu kentälle tyylillä. Käytettävissäsi on useita mukautusvaihtoehtoja, joilla voit hienosäätää attribuuttejasi ja ansaita uusia valmentajia, varusteita ja vaatteita brändeiltä kuten Adidas, HEAD, Lacoste, New Balance, Nike ja Wilson.

 

 

TopSpin 2K25 on saatavilla PS5:lle sekä PS4:lle

 

PS5 MX vs ATV Legends - 2024 Monster Energy Supercross Edition 

 

MX vs ATV Legends - 2024 Monster Energy Supercross Edition on suosittuun MX vs ATV -off-road -kilpailusarjaan kuuluva uusin peli. Tässä pelissä voit toteuttaa haaveesi tulla tunnetuksi off-road -kuljettajaksi ja saada tunnustusta sekä faneilta että sponsoreilta. Pelissä on sekä ura- että verkkopelitilat, joissa pääset kokemaan hurjat kisat moottoripyörillä, mönkijöillä ja UTV-ajoneuvoilla.

Uusin osa tarjoaa laajoja avoimia ympäristöjä ja monipuolisen uratilan, mikä mahdollistaa täydellisen uppoutumisen maastokilpailujen maailmaan kaikkine ylä- ja alamäkineen. Vapauta sisäinen legendasi ja hallitse mutaiset radat uusimmalla MX vs ATV Legends -laajennuksella, joka sisältää virallisen 2024 Monster Energy AMA Supercross -mestaruuskilpailun. Kilpaile ammattilaisten tavoin kaikilla 16 virallisella radalla, jotka ulottuvat ikonisesta Anaheimista sykähdyttävään Salt Lake Cityyn. Pelissä voi pelata 1-2 pelaajaa paikallisesti ja jopa 16 pelaajaa verkossa, mutta se vaatii PS Plus -jäsenyyden.

 

PS5 MX vs ATV Legends - 2024 Monster Energy Supercross Edition 

 

Mikä näistä peleistä herätti sinun mielenkiintosi? Kerro kommenteissa! 😊

 

Lue myös:

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa