Esittely

Esittelyssä Razer Kraken Kitty V2 Pro -pelikuulokkeet

  • 5 July 2023
  • 0 kommenttia
  • 95 katselukertaa
Esittelyssä Razer Kraken Kitty V2 Pro -pelikuulokkeet
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Razer Kraken Kitty V2 Pro -pelikuulokkeet ovat houkutteleva valinta monille pelaajille. Kuulokkeet ovat näyttävät ja monipuoliset erityisellä muotoilulla ja valaistuksella. Niissä on myös erinomainen äänenlaatu sekä irrotettava mikrofoni. Kuulokkeet ovat mukavat käyttää pitkiäkin pelisessioita ajatellen. Esittelen tässä artikkelissa kuulokkeiden tärkeimpiä ominaisuuksia. 

Razer Kraken Kitty V2 Pro -kuulokkeet ovat tunnetut niiden erityisestä ja erottuvasta muotoilusta sekä RGB-valaistuksesta. Kuulokkeet on varustettu korvakuppien yläosassa olevalla korvakoristeella, joka antaa niille persoonallisen ilmeen. Lisäksi kuulokkeissa on monivärinen striimiin reagoiva RGB-valaistus. Voit synkronoida ja mukauttaa Razer Chroma -ohjelmistolla kuulokkeiden RGB-valaistuksen suoraan peliisi tai suoratoistolähetykseesi, mikä luo vaikuttavan ja elävän valoefektin ympärillesi. Tämän lisäksi vaihdettavat korvat tekevät kuulokkeista todellisen katseenvangitsijan pelaamisen aikana. Voit siis valita kissan, karhun tai pupun korvat sen mukaan, mikä tyyli sopii sinulle parhaiten tai vaihtaa niitä mielialasi mukaan.

 

Razer Kraken -sarja on tunnettu korkealaatuisesta äänenlaadusta ja surround-äänestä, eikä V2 Pro -malli tee tässä poikkeusta. Kuulokkeista löytyy Razerin kehittämä ensiluokkainen äänentoisto. Triforce Titanium 50mm elementtien ansiosta kuulokkeet tarjoavat syvän basson, selkeät keskiäänet ja tarkat diskantit, joten voit nauttia immersiivisestä pelikokemuksesta. 

Razer Kraken Kitty V2 Pro -kuulokkeet on suunniteltu erityisen mukaviksi pidettäviksi. Ne tarjoavat muhkeat ja pehmustetut korvatyynyt sekä säädettävän päälakisangan, joten voit käyttää niitä pitkiäkin pelisessioita häiriöttä. Lisäksi kuulokkeiden rakenne on kestävä ja laadukas, joten ne ovat luotettava valinta pitkäaikaiseen käyttöön.

Kuulokkeissa on sisäänrakennettu, taipuisa Razer Hyperclear -kardioide-suuntamikrofoni, joka takaa selkeän sekä laadukkaan äänen tiimipelaamisen ja keskustelujen aikana. Lisäksi voit mukauttaa ääniasetuksia Razer Synapse -ohjelmiston avulla, jotta voit optimoida äänen kokemuksen juuri omien mieltymystesi mukaan. Kun et tarvitse mikrofonia, voit yksinkertaisesti irrottaa sen pois tieltä, mikä lisää käyttömukavuutta ja siisteyttä.

Razer Kraken Kitty V2 Pro -kuulokkeet ovat yhteensopivat useiden eri alustojen kanssa, kuten PC, Mac, Xbox, PlayStation ja mobiililaitteet, mikä tekee niistä monipuolisen valinnan eri pelaajille. Kaiken kaikkiaan Razer Kraken Kitty V2 Pro -pelikuulokkeet tarjoavat hienostuneen muotoilun, erinomaisen äänenlaadun, mukavuuden ja monipuolisen yhteensopivuuden, joten ne ovat harkitsemisen arvoinen valinta sinulle, joka etsit laadukkaita ja tyylikkäitä pelikuulokkeita.
 

Tekniset tiedot

 

Tuotteen tyyppi: Kuuloke + mikrofoni - langallinen

Suosituskäyttö: Tietokone

Valaistus: Chroma RGB

Johdon pituus: 2 metriä

Paino (ilman korvia): 332 g

Kuulokkeiden kustomointi: 3 erilaiset helposti vaihdettavat korvat: Kissa, karhu ja pupu

Äänilähtö:

  • Kuulokkeiden muoto: Täysi koko
  • Liitettävyystekniikka: Langallinen

Mikrofoni:

  • Tyyppi: Tanko
  • Koko tai muoto: Mikrofonikuulokkeet

Valmistajan takuu: 24 kk

 


Innostuitko sinä yhtä paljon kuin minä näistä ehkä söpöimmistä kuulokkeistä ikinä?! 😍

Lue myös
 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa