Esittely

Esittelyssä Sony PS5 DualSense Sterling Silver -ohjain

 • 30 January 2024
 • 0 kommenttia
 • 1003 katselukertaa
Esittelyssä Sony PS5 DualSense Sterling Silver -ohjain
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Sony toi markkinoille uuden PS5 DualSense Sterling Silver -ohjaimen. Sterling Silver -ohjain tarjoaa uniikin ulkoasun lisäksi innovatiivisia ominaisuuksia. Kaksi ohjaimen merkittävimmistä ominaisuuksista on sen kosketuspalauteominaisuus sekä mukautuvat liipaisimet. Katsotaan seuraavaksi mitä nämä tuovat mukanaan!

 

Mikä tekee tästä ohjamesta erityisen?

 

Voit tuntea pelien tapahtumat fyysisesti käsissäsi, olipa kyse sitten aseiden rekyyleistä, ympäristön muutoksista tai muiden pelihahmojen vuorovaikutuksesta. Adaptiiviset liipaisimet antavat sinulle mahdollisuuden kokea erilaisia voimia ja vastuksia pelatessasi. Liipaisimien ansiosta esimerkiksi aseen rekyyli, auton jarruttaminen tai räjähdysaalto tuntuu realistiselta ja voimakkaalta, mikä syventää pelikokemusta entisestään.

Ohjaimessa on sisäänrakennettu mikrofoni ja kuulokeliitäntä, joiden avulla voit helposti kommunikoida muiden pelaajien kanssa verkossa ilman ylimääräisiä laitteita. Ohjaimessa on integroitu kaiutin, joka tarjoaa paremman äänenlaadun, sekä liiketunnistin, joka mahdollistaa pelien ohjaamisen liikkeillä. Voit tallentaa ja jakaa pelihetkiäsi suoraan ohjaimen luontinäppäimen avulla.

Ohjaimen langaton toiminta lisää pelikokemuksen mukavuutta ja käyttömahdollisuuksia, ja sen voi yhdistää helposti eri laitteisiin USB Type-C-kaapelilla tai Bluetooth-tekniikalla. Ohjaimen tyylikäs hopeanvärinen Sterling Silver -väriteema tuo laitteeseen ripauksen eleganssia. Lisäksi ohjain on saatavilla eri väreissä, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon, jotka ovat valkoinen, musta, punainen, pinkki ja violetti. Verkkokaupastamme on saatavilla myös muita PS5-lisätarvikkeita

Kaiken tämän lisäksi Sony on suunnitellut ohjaimen käyttäjäystävälliseksi ja monipuoliseksi. Voit käyttää sitä paitsi PlayStation 5:llä myös tietokoneilla ja mobiililaitteilla, ja se tarjoaa sulavan pelikokemuksen kaikille alustoille. Lisäksi ohjaimella on kahden vuoden takuu, mikä antaa sinulle varmuuden sen laadusta ja kestävyydestä.

 

Tekniset tiedot


Yleistä

 • Tuotteen tyyppi: Peliohjain
 • Liitettävyystekniikka: Langaton - Bluetooth
 • Ohjaimet: PS-painike, suuntapainikkeet, toimintapainikkeet, kahden pisteen kosketuslevy, Valinnat-painike, L1-painike, R1-painike, R2-painike, L2-liipaisin, luo-painike, vasen sauva / L3-painike, oikea sauva / R3-painile, kosketuslevy-painike, vaimennuspainike
 • Liitäntä: USB-C
 • Ominaisuudet: Sisäinen kaiutin, kuulokeportti, värinä, sisäinen mikrofoni, kapasitiivinen kosketuslevy, Klikkausmekanismi, SIXAXIS-liiketekniikka, valotanko, kolmen akselin gyroskooppi, kolmen akselin kiihtyvyysmittari, sisäänrakennettu USB-C-portti, Trigger Effect

Muuta

 • Akku / paristo: Uudelleenvarattava - Litiumioni
 • Leveys: 16 cm
 • Syvyys: 10.6 cm
 • Korkeus: 6.6 cm
 • Paino: 280 g

 

 

Onko sinulla kokemuksia tästä ohjaimesta, tai suosittelisitko jotain tiettyä PS5-lisätarviketta tuomaan pelikokemukseen jotain lisää?
 

Lue myös

 

 

 

 

 

 


 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa