Pelaaminen

Hogwarts Legacy - Lähde matkalle Harry Potter -kirjojen maailmaan

  • 3 April 2023
  • 0 kommenttia
  • 116 katselukertaa
Hogwarts Legacy - Lähde matkalle Harry Potter -kirjojen maailmaan
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Hogwarts Legacy on immersiivinen avoimen maailman toimintaroolipeli, joka sijoittuu Harry Potter -kirjoissa esiteltyyn maailmaan. Peli julkaistiin helmikuun alkupuolella ja se koki heti todella positiivisen vastaanoton pelaajilta.

Pelissä pääset seikkailemaan tuttuihin sekä uusiin sijanteihin ja kertomaan oman tarinasi velhojen maailmassa. Peli sijoittuu 1800-luvulle eli noin 100 vuotta ennen Harry Potter -kirjan tapahtumia. Hahmosi on oppilas, joka pitää käsissään avainta muinaiseen salaisuuteen, joka uhkaa repiä velhomaailman kahtia. Pääset tutustumaan Tylypahkassa asumisen tunnelmaan, kun keräät liittolaisia, taistelet pimeän velhoja vastaan ja lopulta päätät velhomaailman kohtalosta. Sinun perintösi on se, millaisen siitä teet.

 

Julkaisu päivä: 10. helmikuuta 2023
Ikäraja: K12
Laite: PS5, PS4, Xbox Series s/x, Xbox, Switch ja PC
Pelityyppi: Toiminta, seikkailu, roolipeli
Pelimuoto: Yksinpeli

 

Hogwarts Legacy antaa sinun itse määrittää kohtalosi

 

Miltä kuulostaisi pompata Harry Potter maailmaan “omana itsenäsi” ja kokea kaikkea, mitä olet nähnyt kirjoissa ja elokuvissa? Nyt se on mahdollista! Hogwarts Legacy ei ole ensimmäinen peli, joka on yrittänyt tuoda tämän fantasiamaailman eloon, mutta aiemmat yritykset eivät ole kyenneet tuomaan pelaajalle sitä jännityksen poltetta, kun sisäänpääsylippu Tylypahkaan saapuu. Hogwarts Legacy onkin otettu pelaajien puolesta avosylin vastaan ja myös pelikriitikot ovat ylistäneet peliä.

Peli alkaa oman hahmosi luomisella, jonka jälkeen pääset aloittamaan matkasi viidennen vuoden vaihto-opiskelijana Hogwartsissa eli Tylypahkassa. Koulun professori Fig toimii tutorinasi ja auttaa sinua kirimään muut luokkatoverisi, jotta olet valmis oppitunneille. Huomaat kuitenkin pian, että matkasi ei tule sisältämään vain oppitunteja vaan eteesi avautuu suuri seikkailu.

Pelimaailma on erittäin suuri ja tutkittavaa riittää. Maailmasta löytyy toinen toistaan erikoisempia olentoja, joita voit yrittää pyydystää ja valjastaa esimerkiksi ratsuksesi. Maasto on myös erittäin laaja sillä se sisältää suoalueita, kielletyn metsän, Tylypahkan koulun ja suuren Hogsmeade kaupungin lähikylineen. Lisäksi maailmaan on kätketty useita arvoituksia ja vaihtelevan kokoisia “dungeoneita”.

Hahmosi kehittyessä voit opetella laajan skaalan erilaisia taikoja, ja valita millaisia taikoja käytät. Taistelussa voit yhdistää opettelemiasi taikoja comboiksi ja siten voit kukistaa vastustajasi usealla eri tavalla. Voit myös vahvistaa hahmosi voimia keräämällä maailmasta löytyviä tavaroita, kuten taikavoimiasi vahvistavalla sauvalla, vaatteilla ja maskeilla. Saat myös tuunata vaatteesi näyttämään miltä haluat, jotta saat hahmosi näyttämään tyyliisi sopivalta.

Velhomaailma salaisuuksineen tarjoaa pelaajalle paljon pelitunteja ja unohtumattoman kokemuksen. Jos tahdot päästä aloittamaan oman seikkailusi, Hogwarts Legacy on saatavilla verkkokaupastamme Playstation 5 ja Playstation 4 -pelikonsoleille.

 

Oletko sinä vielä pelannut Hogwarts Legacya tai oletko ajatellut pelaavasi peliä? Kerro alla kommenteissa!

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa