Esittely

Lenovo IdeaPad Gaming 3 & LOQ 16"

  • 31 July 2023
  • 0 kommenttia
  • 146 katselukertaa
Lenovo IdeaPad Gaming 3 & LOQ 16"
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +10

Pelaamisen ja sisällöntuotannon ystäville on luvassa upeita uutisia, sillä Lenovo on tuonut markkinoille päivitettyjä kannettavamalleja, jotka tarjoavat huippuluokan suorituskyvyn ja kestävyyttä vaativissakin olosuhteissa. Artikkelissa pääset tutustumaan Lenovo Ideapad Gaming 3 & LOQ 16" -kannettavien uusiin innovatiivisiin teknologioihin, jotka nostavat pelaamisen ja suoratoiston aivan uudelle tasolle.

 

Lenovo Gaming 3

 

Opiskelija, tietokonepelien pelaaja, työntekijä tai viihteenkäyttäjä; IdeaPad Gaming 3 sopii kaikille heille. Muotoilu saattaa hämätä ja saatat tuumaillakin, että eihän tämä näytä perinteiseltä pelitietokoneelta. Se kuitenkin pitää sisällään tehokkaat pelikomponentit. Napinpainalluksella voit pyöräyttää Powerpoint-esityksen käyntiin, eli se sopii niin pelaamiseen kuin työntekoon. Jäähdytysjärjestelmä on hyvin olennainen osa tehokkaissa komponenteissa. IdeaPad Gaming 3 sisältää jo viidennen sukupolven jäähdytysjärjestelmän. Aiempiin sukupolviin verrattuna tämä tietokone sisältää järeämmän kaksoistuulettimen ja ilmanvaihtojärjestelmän sekä parannetut jäähdytyslevyt. Suoritin ja näytönohjain voivat siis toimia äärirajoillaan uusien levyjensä ansiosta uuden jäähdytysjärjestelmän ansiosta

 

Optimaalinen jäähdytys eri tilanteisiin

 

Kannettavassa on Q Control -toiminto, joka antaa sinulle mahdollisuuden säätää tuulettimien nopeuksia ja käyttötilanteita tarpeidesi mukaan. Kun pelaat, voit valita Performance Mode -tilan, joka tarjoaa täyden tehon ja varmistaa, että laitteesi pysyy viileänä graafisesti haastavissakin pelitilanteissa. Työskennellessäsi voit hyödyntää Balance Modea, joka tasapainottaa suorituskyvyn ja jäähdytyksen optimaalisesti. Ja kun haluat maksimoida akunkestoa tai pitää äänitason matalana, Quiet Mode tarjoaa juuri sopivan jäähdytyksen hiljaisempiin tilanteisiin. Q Control varmistaa siis, että kannettava tietokoneesi pysyy aina sopivan viileänä ja tehokkaana eri tilanteissa!

IdeaPad Gaming 3 -kannettavan näppäimistön ergonomia on erityisen tärkeä, kun käytät sitä pitkiä aikoja pelatessasi. Siksi siinä on suurikokoinen näppäimistö, joka takaa mukavan ja tehokkaan pelaamiskokemuksen. Näppäimistössä on erilliset medianäppäimet, joiden avulla voit helposti hallita äänenvoimakkuutta, musiikkia ja muita mediaominaisuuksia ilman, että sinun tarvitsee keskeyttää pelisi. Täysikokoinen numeronäppäimistö on hyödyllinen, kun tarvitset nopeaa numeroiden syöttöä esimerkiksi strategiapeleissä. Lisäksi suuret nuolinäppäimet tekevät liikkumisen ja suuntien vaihtamisen pelaamisen aikana helpoksi ja intuitiiviseksi.

Kosketuslevy on erityisen merkittävässä roolissa pelaamisen sujuvuuden kannalta, ja IdeaPad Gaming 3:sta löytyvä 30 prosenttia tavallista suurempi yksiosainen kosketuslevy tarjoaa tarkan ja responsiivisen ohjausmahdollisuuden. Windows Precision -ajurit takaavat saumattoman ja tarkan kosketuslevyn toiminnan, jotta voit liikuttaa kursoria ja tehdä valintoja sulavasti ja tarkasti.

 

Valaistuksen taustavalo tehostaa pelaamista

 

Valaistuksen valkoinen taustavalo auttaa sinua näkemään näppäimistön selkeästi myös hämärässä ympäristössä, jolloin voit keskittyä täysillä pelaamiseen. Näppäinten 1,5 mm:n liikerata tekee pelaamisesta nautinnollista ja antaa sinulle tuntuman hallinnasta jokaisella näppäinpainalluksella. IdeaPad Gaming 3:n näppäimistö on suunniteltu tarjoamaan mukaansatempaavaa ja miellyttävää pelaamista, jotta voit keskittyä täysin pelisi maailmaan ilman ylimääräisiä häiriötekijöitä.

 

Lyhyesti teknisiä tietoja:

  • Tyylikäs pelikannettava vaikuttavalla muotoilulla
  • Laadukas Core i5-11300H -suoritin
  • 16GB RAM ja 512GB PCIe SSD
  • GTX 1650 4GB -näytönohjain
  • Taustavalaistu näppäimistö
  • Testatusti jopa 8 tunnin akunkesto

 

 

Lenovo LOQ 16"

 

Intel 13. sukupolven Core™ -suorittimet tarjoavat sinulle huippuluokan suorituskyvyn pelatessa, suoratoistossa ja luomisessa. Niiden uusi hybridiarkkitehtuuri ja alan johtavat ominaisuudet takaavat saumattoman pelielämyksen ja tehokkaan suorituskyvyn kaikissa tilanteissa.

NVIDIA® GeForce RTX™ 40 -sarjan kannettavat näytönohjaimet ovat erittäin tehokkaita ja nopeita, täydellisiä pelaajille ja sisällöntuottajille. Uusi Ada Lovelace -arkkitehtuuri nostaa suorituskyvyn uudelle tasolle ja hyödyntää tekoälyllä varustettua DLSS 3:a, mikä mahdollistaa uskomattoman suorituskyvyn parannuksen. Näytönohjaimet tarjoavat myös säteenseurannan täydellisellä suorituskyvyllä. Teknologian avulla peleihin voidaan luoda virtuaalimaailmoja todentuntuisilla valaistuksilla ja varjoilla, jotka vievät pelaamisen aivan uudelle tasolle.

 

Älykästä tehoa pelaamiseen ja sisällöntuotantoon

 

Lenovo LA1 AI -sirulla varustettu Lenovo AI Engine+ tarjoaa huippuluokan pelitehon. Tämä älykäs järjestelmä hyödyntää tunnistimia pelikokemuksen optimoimiseksi ja kilpailijoiden päihittämiseksi. MUX-kytkin ja NVIDIA® Advanced Optimus tehostavat suorituskykyä, vähentävät viivettä, optimoivat akun käyttöaikaa ja lisäävät ruudunpäivitysnopeutta. Smart Engine -tekniikka analysoi jatkuvasti tietoja pitääkseen sinut mukana pelissä ja varmistaakseen, että nautit täydestä potentiaalistasi. Lenovo AI Engine+ tarjoaa uskomattoman tehokkaan voimanpesän, joka vie pelikokemuksesi aivan uudelle tasolle.

Lenovo LOQ 16" tarjoaa kuiskauksenhiljaisen -toiminnan, joka tekee meluisista peli-istunnoista menneisyyttä. Sen edistynyt jäähdytysjärjestelmä sisältää neljä lämpöputkea, kaksi 85 mm:n ja 12 V:n nopeaa tuuletinta, 28,6 % suuremman ilmaottoaukon ja 24 % suuremmat ilmanpoistoaukot. Näiden innovatiivisten ominaisuuksien ansiosta laitteesi pysyy viileänä ja toimii huomaamattoman hiljaisesti esimerkiksi kirjastoissa tai yhteisissä työtiloissa. Erinomainen tuuletus takaa jatkuvan ilmavirtauksen, ja jopa 135 W:n TDP mahdollistaa huolettoman pelaamisen ilman ylikuumenemisen tai melun aiheuttamia huolia.

 

Minimalistinen ja kestävä kannettava

 

Lenovo LOQ 16" on minimalistinen ja kestävä kannettava, joka tarjoaa lukuisia portteja ja intuitiivisia takaosan liitäntöjä sekä laadukkaan 1080P-kameran. Suunnittelussa on korostettu sen helppokäyttöisyyttä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan päivittäiseen käyttöön. Lisäksi tämä kannettava vastaa vaativia armeijatason MIL-STD-810H-standardeja, joten se kestää kolhuja ja vaativiakin olosuhteita. Lenovo LOQ 16" on rakenteeltaan yksinkertainen ja käytännöllinen laite, joka takaa kestävyyden ja luotettavuuden pitkällä aikavälillä.

 

Lyhyesti teknisiä tietoja:

 

  • Tehokas Intel Core i5-13420H -suoritin
  • 16GB DDR5 RAM, 512GB SSD
  • Nvidia RTX 4050 6GB 
  • 16” WUXGA IPS 144Hz G-SYNC -näyttö
  • LA1 tekoälysiru
  • Väri: Storm Grey
  • Windows 11 Home

 

 

Onko sinulla kokemuksia Lenovon kannettavista tietokoneista? Kerro kommenteissa! 😊

 

--

Lue myös:

 


Aihe on suljettu kommenteilta.