Mario Kart Live: Home Circuit - Elämys olohuoneessasi


 

Mario Kart -pelisarja on viihdyttänyt ja kiihdyttänyt kaiken ikäisiä ja -tasoisia pelaajia ympäri maailman jo useamman vuosikymmenen ajan. Ensimmäiset omat Mario Kart -muistoni ovat Nintendo 64:n ajoilta, ja tuoreimmat pelikokemukset Mario Kartista on koettu Nintendo Wiillä erillisen langattoman rattiohjaimen kera. 

 

Monista uusista peli-innovaatioistaan tutuksi tullut Nintendo on kehitellyt taas aivan uudenlaisen pelikokemuksen yhteistyössä Velan Studiosin kanssa. Tällä kertaa Mario Kart -kisat ajetaankin tosielämässä fyysisen kart-auton kanssa omaa ympäristöä hyödyntäen. Miten ihmeessä homma tarkemmin ottaen toimii?

 

 

pelin ennakkovalmistelut

 

 

Mario Kart Live: Home Circuit on pelattavissa Nintendo Switch- tai Nintendo Switch Lite -konsoleilla.

 

Myyntipakkauksen mukana saat kameralla varustetun pienoisauton, joka lähettää kuvaa joko konsolisi ruudulle, tai suoraan televisioon sitä ohjatessasi. Autoa pystyt liikuttamaan konsolin ohjauspainikkeilla. Pienoisauton lisäksi paketissa tulee mukana kasattavia portteja, jotka sinun tulee asetella kotisi lattialle, paikkaan missä haluat seuraavat autokisasi ajaa. Tämän jälkeen pienoisauto ohjataan porttien läpi, ja näin pystyt luomaan haluamasi ajoradan minkä muotoisena tahansa. Voit myös halutessasi hyödyntää muitakin kodin tavaroita ja huonekaluja pelissä, sillä myös itse ympäristö jossa ajat näkyy ruudulla. Myyntipakkaukseen kuuluu myös kaksi nuolikylttiä, jonka avulla voit merkitä luomaasi rataan tarkemman ajo-opastuksen. Itse peli on maksutta ladattavissa digitaalisessa muodossa Nintendo eShopista. 

 

Ready, set, go!

 

Pelissä on kahdeksan erilaista Grand Prix -kisaa, joissa kilpaillaan Koopalingseja vastaan. Kisoja voittamalla saat avattua uusia mahdollisuuksia esimerkiksi pelihahmojen kustomointiin. Pelissä on totta kai mukana jo aiemmista Mario Kart -peleistä tutuksi tulleita apuvälineitä, joita voit poimia ajoradan varrelta ajamalla niitä päin. Esineillä voit saada esimerkiksi autoosi lisää vauhtia, tai voit vaikkapa ampua ohjuksen tavoin toimivalla punaisella kilpikonnan kuorella toista pelaajaa, ja saada näin hänen matkansa hetkeksi keskeytettyä. Nämä toiminteet tapahtuvat Mario Kart Live: Home Circuitissa myös tosielämässä: oman pienoisautosi vauhti oikeasti kiihtyy vauhtisienen kerättyäsi, ja jos sinua onnistutaan ampumaan kuorella, pienoisautosi pysähtyy hetkeksi radan varteen.

 

Omasta mielestäni Mario Kart -pelien suurin hauskuus ja viehätys on aina piillyt nimenomaan näissä kerättävissä esineissä ja niiden käyttämisessä. Esineiden lisäksi myös värikkäät ja kivan näköiset radat ja pelihahmot erottavat Mario Kart -pelit muista autopeleistä. Tästä syystä kenties Mario Kartin parissa viihtyykin nimenomaan koko perhe iästä riippumatta. Kannattaa tosin varautua siihen, että esineiden käyttö perheenjäsentä vastaan saattaa kuumentaa tunteita.

 

Mario Kart Live: Home Circuitia on myös mahdollista pelata perheen tai ystävien kesken, tällöin jokainen tarvitsee oman Nintendo Switch -konsolinsa, sekä oman pelipakkauksensa jotta kaikki saavat omat pienoisautot käyttöönsä. Kaikkien ei myöskään tarvitse pelata pelkällä Mario-figuurilla ja pienoisautolla. Pelistä on saatavilla kaksi erilaista versiota: Mario Kart Live: Home Circuit Mario, sekä Mario Kart Live: Home Circuit Luigi. 

 

TILAA HOME CIRCUIT MARIO TÄSTÄ

 

 

TILAA HOME CIRCUIT LUIGI TÄSTÄ

 

 

 

 

 

Missä pelissä sinä toivoisit näkeväsi vastaavan tyyppisen, tosielämään tuodun pelielämyksen? 

 

Lue lisää:


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa