Pelaaminen

Marvel's Spider-Man 2 – Suosittu pelisarja saa lokakuussa jatkoa

  • 12 September 2023
  • 0 kommenttia
  • 72 katselukertaa
Marvel's Spider-Man 2 – Suosittu pelisarja saa lokakuussa jatkoa
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

Marvel's Spider-Man 2 on Insomniac Gamesin kehittämä ja Sony Interactive Entertainmentin julkaisema supersankaripeli. Pelissä pääset ohjaamaan Spider-Mania, eli Peter Parkeria ja Miles Moralesia. Pelissä nähdään aiempien osien tavoin vauhdikasta ja viihdyttävää toimintaa sekä syvällistä tarinankerrontaa.

 

Marvel’s Spider-Man 2 – Peter Parker ja Miles Morales vetämässä yhtä köyttä

 

Julkaisupäivä: 20. lokakuuta 2023
Ikäraja: K16
Laite: Playstation 5
Pelityyppi: Avoin maailma, toiminta, supersankari 
Pelimuoto: Yksinpeli

 

Marvel’s Spider-Man 2 on toiminta- ja supersankaripeli, ja se on kolmas osa Marvel's Spider-Man -sarjassa ja toimii jatko-osana Marvel's Spider-Man (2018) -pelille sekä jatkaa tarinaa siitä mihin Marvel's Spider-Man: Miles Morales (2020) -peli jäi. Peter Parker ja Miles Morales kamppailevat henkilökohtaisten elämiensä seuraavien vaiheiden kanssa. Samalla he kohtaavat erilaisia ​​pahiksia, mukaan lukien yksityisen sotilasjoukon, jota johtaa palkkasoturi Sergei Kravinoff, hirviömäisen Liskon sekä avaruudesta peräisin olevan Venom-symbiootin. Tällä kertaa molemmat sankarit nähdäänkin taistelemassa yhdessä roistoja vastaan. Sonyn julkaisemassa Gameplay -trailerissa näimme myös miten ohjattava hahmo voi vaihtua lennosta Peterin ja Milesin välillä.

Pelitrailerista saimme myös esimakua siitä, että Venom liittyy Parkeriin ja vaikuttaa hänen voimiinsa ja persoonaansa melkoisesti. Persoonalliset muutokset tuntuvat vaikuttavan kuitenkin Peteriin kielteisesti, uhkaamalla tuhota hänen ihmissuhteensa.

 

Pelattavuus – Entistä enemmän mekaniikoita

 

Pelin pelattavuus perustuu sen edeltäjiensä luomaan perustaan korostaen erilaisten pelityylien mahdollistamista Peter Parkerina ja Miles Moralesina kahden Spider-Manin roolissa. Spider-Man 2 laajentaa heidän olemassa olevia liikkumis- ja taistelutaitojaan, mukaan lukien uusilla verkkopohjaisilla laitteilla ja puvuilla, jotka on mahdollista avata pelitarinan edetessä. Lisäksi peli esittelee Spider-Manin Venom-symbioottipuvun, joka antaa Parkerille täysin ainutlaatuisia kykyjä verrattuna hänen aiempiin normaaleihin taitoihinsa.

 

Mieleenpainuvaa tarinankerrontaa

 

Marvel’s Spider-Man -pelisarja on tunnettu mukaansa tempaavasta ja paikoittain koskettavasta tarinankerronnasta. Pelisarjan uudelta osalta tullaankin odottamaan vähintään yhtä jännittäviä ja odottamattomia juonenkäänteitä. Kuten aikaisemmissa peleissä, pääjuonen ulkopuolinen sisältö koostuu sivutehtävien suorittamisesta ja pelin avoimessa maailmassa hajallaan olevien keräilyesineiden keräämisestä. Pelaaja voi vaihtaa Parkerin ja Moralesin välillä suorittaakseen kunkin hahmon omat tehtävät.

 

Katso Marvel’s Spider-Man 2:n Gameplay traileri alta!

 

 

Kerro odotuksesi pelistä kommenteissa!  👇

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa