Esittely

Nintendo Switch OLED Mario Red -pelikonsoli

  • 11 October 2023
  • 0 kommenttia
  • 114 katselukertaa
Nintendo Switch OLED Mario Red -pelikonsoli
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

Nintendo Switch OLED Mario Red -pelikonsolissa on 7-tuumainen OLED-näyttö, jossa on eloisat värit ja korkea kontrasti. Se sisältää kaksi Joy-Con -ohjainta ja ikonisen punaisen, Mario-värisen Nintendo Switch -telakan. Telakan takaosa on koristeltu Marion siluetilla. Kiva lisäys ulkoasuun on vielä hienosti piilotetut Marion keräämät kolikot, joita löytyy laitteesta.

Pelikonsolin voit ostaa Telian verkkokaupasta.

 

Nintendo Switch OLED Mario Red -pelikonsoli

 

Nintendo Switch OLED Mario Red on päivitetty versio alkuperäisestä Nintendo Switch -konsolista, joka tarjoaa useita vahvuuksia. Se sisältää esimerkiksi suuremman 7 tuuman OLED-näytön, joka parantaa kuvanlaatua ja tarjoaa täydellisen kontrastin ja kirkkaat värit. Tämän ansiosta pelikokemus on visuaalisesti huomattavasti houkuttelevampi. Laite on helppo ottaa matkalle mukaan, joten voit nauttia suosikkipeleistäsi missä tahansa.

Normaalista Nintendo Switch OLED:sta malli eroaa ikonisen punaisen, Mario-värisen telakkansa osalta. Telakan takaosa on koristeltu Marion siluetilla sekä mukana tulevat Joy-Con-ohjaimet ovat myös punaiset. Ohjaimet mahdollistavat monipuolisen pelikokemuksen, ja se tarjoaa laajan valikoiman pelejä eri genreistä. Ohjaimia voi myös käyttää yksittäisinä ohjaimina, jolloin voit pelata pelejä helposti kaverin kanssa.

 

Laite on koristeltu Mario peleistä löytyvillä elementeillä ja ikonisella värityksellä.

 

Pelaa kaverin kanssa

 

Jos yhdistät pelikonsolin televisioon, kaikki voivat liittyä mukaan pelaamaan: tämä on täydellinen tapa pelata yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Lisäksi Nintendo tarjoaa uusia lisävarusteita, kuten uuden telakan ja langattoman LAN-sovittimen, mikä tekee Nintendo Switch OLEDista houkuttelevan valinnan sinulle, joka haluat paremman kuvanlaadun ja edelleen monipuolisuuden kannettavassa pelikonsolissa.

Konsoli tukee erilaisia pelitiloja ja -tyylejä ja sekä se on yhteensopiva vanhempien Nintendo Switch -laitteiden ja niiden tarvikkeiden kanssa.

 

Mario Kart 8 Deluxe Booster Course -paketti

 

Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass DLC on pakettiversio, joka sisältää lisäherkkuja Mario Kart peliin. Paketti sisältää seuraavat lisäosat:

  • Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass (latauskoodi)
  • 4 pinssiä
  • 5 taidekorttia
  • 10 tarraa

Huomio! Tämä paketti ei sisällä peliä. Mario Kart 8 Deluxe -peli (myydään erikseen) vaaditaan tämän latauskoodin käyttöön.

 

Mario Kart 8 Deluxe Booster Course -paketti

 

Kurkkaa Mario Red Switchin esittely alta!  👇

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa