Parhain pelikonsoli

 • 5 February 2021
 • 0 kommenttia
 • 20 katselukertaa  Mikä on paras konsoli? Kysyimme teiltä Facebookissa ja Instagramissa mikä on pelikonsoleiden ykkönen - Nintendo, PlayStation vai Xbox? Tästä artikkelista löydät esittelyt Sonyn, Microsoftin ja Nintendon viimeisimmistä konsoleista, sekä teidän kommentteja miksi juuri kyseinen konsoli on se paras. Artikkelin sisällysluettelo: Nintendo Switch OLEDPlayStation 5Xbox Series XXbox Series S 

Nintendo Switch OLED 

 Nintendo Switch OLED julkaistiin 6.10. ja se on tämän hetken tehokkain Nintendo Switch -malli. Merkittävin uudistus Switch OLEDissa on sen uudistunut näyttö, joka vaikuttaa erityisesti käsikonsoli- ja pöytätila-pelaamiseen positiivisesti. Nimensä mukaisesti näyttö on toteutettu värikylläällä OLED-tekniikalla. Näyttö on lisäksi aikaisempaa suurempi, näytön kokoa on kasvatettu 6.2 tuumasta seitsemään tuumaan. Suurempi, 7 tuuman näyttö on toteutettu ohentamalla näytön reunuksia, eikä esimerkiksi suurentamalla itse laitteen kokoa. Switch OLEDin näytön tarkkuus on pidetty ennallaan 1280x720 resoluutiossa. Kuitenkin ottaen huomioon näytön koon, 720p. resoluutio on varsin riittoisa 7 tuuman näytölleMuita merkittäviä uudistuksia ovat tuplasti suurempi 64 Gt. tallennustila, aikaisempaa leveämpi ja säädettävämpi jalusta sekä paikka Ethernet-kaapelille. Voit myös käyttää Nintendo Switchi OLED konsolilla voit pelata kolmella tapaa. Voit käyttää konsolin omaa näyttöä päänäyttönä ja pelailla vaikka kaverin kanssa niin, että jaat näytön, käsikonsolitilassa niin, että Joy-Con-ohjaimet ovat kiinnitettynä näyttöön tai telakoituna perinteisesti television kautta. Nintendo Switch OLED -konsolin parhaita puolia ovat sen varsinainen hybrid-käytettävyys. Nintendo Switch lisätarvikkeet ja pelit Nintendo Switch OLEDin mukana tulee kaksi Joy-Con-ohjainta, jotka ovat sijoitettuna konsolin molemmille puolelle. Ohjaimet on mahdollista yhdistää kokonaiseksi ohjaimeksi tai niitä voit käyttää erikseen. Toisesta Joy-Con-ohjaimeen on sijoitettuna kuvankaappausnappi, jolla saat näppärästi tallennettua tilanteita peleistäsi. Mikäli tarkoituksenasi on pelata pääasiassa telkkarisi kautta, kannattaa harkita erikseen myytävän yhtenäisen ohjaimen hankintaa. Nintendolta löytyy lukuisia hauskoja ja erikoisia lisätarvikkeita. Esimerkkeinä lisätarvikkeista peleihin on Mario Kart Live: Home Circuit -pelin fyysiset kart-autot tai Nintendo Ring Fit adventure -pelin urheiluvälineet. Mainittakoon myös amiibot, jotka ovat interaktiivisia keräilyfiguureja ja kortteja, jotka kommunikoivat yhteensopivien Nintendo Switch -peliesi kanssa.
Nintendolla on huikea valikoima yksinoikeuspelejä, joista monet ovat tuttuja jo kymmenien vuosien takaa. Suosituimpia klassikoita ovat esimerkiksi Super Mariot, The Legend of Zeldat, Animal Crossingit ja Pokémonit. Nintendo Switch Online -jäsenyys avaa sinulle pääsyn kokoelmaan klassisia NES-pelejä kuukausimaksua vastaan. Aluksi saatavilla on 20 peliä ja valmistaja lupailee tulevaisuudessa lisää valikoimaa. Online-jäsenyyden kautta saat myös erikoistarjouksia valikoiduista peleistä sekä verkkopeli mahdollisuuden. Nintendo Switch OLED -konsolin parhaita ominaisuuksia ovat todella monipuoliset käyttömahdollisuudet, klassikko yksinoikeuspelit ja hauskat lisätarvikkeet. Konsoli soveltuu mainiosti niin sanotuksi koko perheen konsoliksi

 Hide contentNintendo Switch OLED tekniset tiedotKoko: 102mm x 239mm x 13,9mm (Joy-Con -peliohjaimien kanssa) Huomio: Paksuin kohta on 28,4mm, analogisten ohjainsauvojen kärjistä ulkoneviin ZL/ZR-painikkeisiin.
Paino: Noin 297 g (Noin 398 g molempien Joy-Con -peliohjaimien kanssa)
Näyttö: Kapasitiivinen kosketusnäyttö / 7" OLED / Resoluutio: 1280x720
CPU/GPU: Räätälöity NVIDIA Tegra-suoritin
Järjestelmämuisti: 64 GB. Huomio: osa tästä muistista on varattu järjestelmän ohjelmistoille.
Yhteysominaisuudet: Langaton LAN (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac) / Bluetooth 4.1, Ethernet-portti
Kuvaulostulo: Maksimi resoluutio: 1920x1080, 60 fps. Huomio: HDMI-kaapelin kautta TV modessa. Tabletop ja Handheld modessa, maksimi resoluutio on 1280x720, joka vastaa näytön tarkkuutta.
Äänet: Tukee lineaarista PCM 5.1ch:tä. Huomio: HDMI-kaapelin kautta TV modessa.
Kaiuttimet: Stereo
USB: USB Type-C. Käytetään akun lataamisessa ja Nintendo Switch Dock -telakkaan yhdistämisessä.
Kuulokkeet: Stereo (Yhdistetty sisääntulo kuulokkeille/mikrofonille)
Pelikorttipaikka: Tarkoitettu ainoastaan Nintendo Switch -pelikortteja varten
MicroSD -korttipaikka: Yhteensopiva seuraavien muistikorttien kanssa: microSD, microSDHC ja microSDXC. Huomio: ohjelmistopäivitys vaaditaan ennen kuin microSDXC-muistikortteja voidaan käyttää.
Sensorit: Kiihtyvyysanturi / gyroskooppi / valoisuusanturi
Toimintaympäristö: Lämpötila: 5-35°C / Ilmankosteus: 20-80%
Akku Litiumioniakku / Akun kapasiteetti: 4310mAh. Huomioi, että sisäistä akkua ei voi poistaa.
Akun kesto: Akun kesto on 4,5-9 tuntia, mutta se vaihtelee käytettävästä pelistä ja käyttöolosuhteista riippuen. Esimerkiksi The Legend of Zelda: Breath of the Wild -peliä voi pelata noin 5,5 tuntia yhdellä latauksella.
Latausaika: Noin 3 tuntia. Huomioi, että tämä on latausaika, kun konsoli on lepotilassa.
Nintendo on paras konsoliNintendon puolesta Facebookissa kommentoitiin muun muassa näin:  • Hyviä pelejä ja osa semmoisia mitä ei voi millään muulla pelata.


 • Lapsuudesta tuttu. Monipuolinen pelivalikoima ja kaikkea löytyy kaiken ikäisille. Liikuntapelit on kans tosi jees.


 

PlayStation 5 

 Vuoden 2020 yksi odotetuin laiteuutuus oli Sonyn uusi konsoli, PlayStation 5, josta tehtiin levyasemallinen ja hieman edullisempi levyasematon Digital Edition -malli. Muotoilultaan PlayStation 5 on kurvikkaan futuristinen valkoisilla reunoilla ja mustalla keskiosalla. Suuren kokonsa ja huomiota herättävän muotoilunsa vuoksi konsoli ei taatusti jää huomaamatta telkkaritasoltasi. Isolla koolla on kuitenkin merkityksensä, se kätkee sisälleen jäähdytystekniikkaa, jonka ansiosta laite pysyy viileänä ja myös hiljaisena sen ollessa päällä.

Uuden muotoilun lisäksi konsolin tekniikka on hypännyt reippaasti eteenpäin, joista yksi merkittävä uudistus on NVMe SSD -kovalevy, joka nopeuttaa pelien latauksia huimasti. 4K-tarkkuus jopa 120 fps ruudunpäivitys tekee kuvasta sulavaa. 4K-resoluutiota varten vaaditaan 4K-telkkari HDMI 2.1 -liitännällä, vaan toki ilman näitäkin pääset nauttimaan nopeista latausajoista. PS5-konsolista löytyy myös tuki 8K-resoluutiollle. Lisäksi mainittavan arvoinen ominaisuus on säteenseuranta, joka simuloi valoja ja heijastuksia reaaliaikaisesti eri pinnoilla. Esimerkiksi PS5 Spider-Man: Miles Morales hyödyntää säteenseurantaa.Tallennuskapasiteettia konsolin kovalevyltä löytyy 825 gigatavua. Muisti saattaa kuulostaa riittoisalta, mutta nopeasti senkin saa täyteen pelilatauksilla. Tämän pulman Sony on ratkonut mahdollistamalla tallennustilan laajentamisen yhteensopivalla M.2 SSD -asemalla. PlayStation 5 lisätarvikkeet ja pelit
Uuden konsolin yhteydessä Sony julkaisi joukon uusia PlayStation 5 -lisätarvikkeita. PS5 ei tue suurinta osaa vanhoista lisätarvikkeista, joten uusien ostaminen on välttämätöntä. Parannellussa DualSense-ohjaimessa on haptinen tärinäpalaute, sekä adaptiiviset R2- ja L2-liipaisinpainikkeet, jotka tarjoavat entistä eloisamman ohjaustuntuman. Ohjaimeen on myös integroituna mikrofoni ja kaiutin, joten kuulokkeiden käyttäminen ei ole pakollista.

PlayStation 5:lle julkaistuja pelejä löytyy jo kourallisen verran ja tämän lisäksi konsoli tukee isoa osaa aikaisemman sukupolven peleistä. Sonylta löytyy yksinoikeus lukuisiin suosittuihin peleihin, joka saattaa vaikuttaa konsolia valitsevan päätökseen. Esimerkkeinä suosituista peleistä, joita voit pelata ainoistaan PlayStationilla ovat muun muassa Demon's Souls, Marvel’s Spider Man, God of War, Last of Us tai Ratchet & Clank. Mainittakoon tässä samassa yhteydessä myös suomalaisen pelitalon Housemarguen kehittämä roguelike-peli Returnal, jota odotetaan julkaistavaksi PS5:lle maaliskuussa.

PlayStation Plus -tilin jäsenet saavat kuukausittain erilaisia vaihtuvia etuja, kuten ladattavia pelejä, alennuksia PS Storeen ja erikoissisältöä. Lisäksi verkkomoninpelaaminen vaatii lähes poikkeuksestta PS Plus -tilin. PS5:n myötä uutuutena PS Plus -tilin jäsenet saivat erikoisetuna PlayStation Plus Collection -pelikirjaston. Pelikirjastoon on koottu PS4:sta tuttuja suosikkipelejä, kuten Batman Arkham Knight, Bloodborne, God of War, Persona 5 ja paljon muuta. PlayStation 5 -konsolin parhaita ominaisuuksia ovat pelien nopeat latausajat, pelit 4K-resoluutiolla jopa 120 ruudunpäivityksellä, laaja pelivalikoima yksinoikeudella ja innovatiiviset listärvikkeet, kuten uusi haptinen DualSense-ohjain. Hide contentTekniset tiedotPlayStation 5Prosessori: x86-64-AMD Ryzen “Zen 2” -kahdeksanydinsuoritin (16 säiettä), 3,5 GHz
Näytönohjain: AMD Radeon RDNA 2-pohjainen näytönohjain, 2,23 GHz (10,3 TFLOPS)
Keskusmuisti: 16 Gt GDDR6
Tallennustila: 852 Gt (5,5 Gt/s lukunopeus)
Optinen asema: Ultra HD Blu-ray (66G / 100G), ~10xCAVBD-ROM (25G/50G) ~8xCAVBD-R/RE (25G/50G) ~8xCAVDVD ~3.2xCLV
PS5-pelilevyt: Ultra HD Blu-ray, jopa 100 Gt / levy
Videolähtö: HDMI, tuki 4K 120 Hz -televisioille, 8K-televisioille ja VRR:lle
Ääni: "Tempest" 3D AudioTech
Virta: 350 W
Liitännät: 1x USB Type-A (Hi-Speed USB) + 2x USB Type-A (Super Speed USB 10 Gt/s) + 1x USB Type-C (Super Speed USB 10 Gt/s)
Verkko ja yhteydet: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T), IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth 5.1
Mitat: 390 x 104 x 260 mm (leveys x korkeus x syvyys)
Paino: 4,5 kgPlayStation 5 Digital EditionProsessori: x86-64-AMD Ryzen “Zen 2” -kahdeksanydinsuoritin (16 säiettä), 3,5 GHz
Näytönohjain: AMD Radeon RDNA 2-pohjainen näytönohjain, 2,23 GHz (10,3 TFLOPS)
Keskusmuisti: 16 Gt GDDR6
Tallennustila: 852 Gt (5,5 Gt/s lukunopeus)
Videolähtö: HDMI, tuki 4K 120 Hz -televisioille, 8K-televisioille ja VRR:lle
Ääni: "Tempest" 3D AudioTech
Liitännät: 1x USB Type-A (Hi-Speed USB) + 2x USB Type-A (Super Speed USB 10 Gt/s) + 1x USB Type-C (Super Speed USB 10 Gt/s)
Verkko ja yhteydet: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T), IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth 5.1
Mitat: 390 x 92 x 260 mm (leveys x korkeus x syvyys)
Paino: 3,9 kgPlayStation on paras konsoliFacebookissa kommentoitiin PlayStationin puolesta muun muassa näin: 
 • Pleikkari koska eksklusiivit.


 • Pleikkaria löytyy 2/3/4/5 ykkönen jäänyt maailmalle.


 • Tulee lapsuusmuistoja mieleen. Jokunen crash bandicoot kenttä pelattu.


 • Muut on pettureille!

Xbox Series X 

 Xbox Series X muistuttaa muotoilultaan hieman pientä pöytäkonetta. Microsoft ei ole lähtenyt lisäämään ulkoasuun ylimääräisiä krumeluureja, vaan ainoat yksityiskohdat laitteen etupuolella ovat valkoisena hohtava Xbox-logo ja 4K HD Blu-Ray -asema. Xbox Series X -konsoli on ainakin paperilla tämän hetken paras konsoli ainakin tehokkuutensa puolesta. Graafisesti vaikuttavat ja entistä suuremmat pelit höystettynä säteenjäljitys-tekniikalla ja 3D-tilaäänellä tuo peleihin kokonaan uusia ulottuvuuksia. Konsolin näytönohjain mahdollistaa 4K-resoluution jopa 120 ruudunpäivityksellä. Konsolista löytyy myös tuki 8K-tarkkuudelle. Tallennustilaa konsolilla on yhden teran verran ja muisti on laajennettavissa erikseen myytävällä laajennuskortilla. Kätevä konsti säästää muistia on mahdollisuus ladata valikoiduista peleistä ainoastaan sen osuuden joista olet kiinnostunut, kuten moninpelin. Xbox Series X|S lisätarvikkeet ja pelit
Useimmat Xbox Onen lisälaitteet, kuten ohjaimet ja kuulokkeet, ovat yhteensopivia Xbox Series X|S:n kanssa. Valmistaja julkaisi uuden konsolin myötä myös maltillisesti uudistetun ohjaimen. Ohjain on saanut uuden mattapinnan, jonka kuosi käykin yhteen itse konsolin kanssa. Ohjaimen napit ovat hieman aikaisempaa pienemmät ja niissä on hyödynnetty uutta tekstuuria otteesi pitävyyden parantamiseksi. Ohjaimen uusi Share-nappi mahdollistaa kuviesi ja videoidesi jakamisen Xbox-syötteeseesi tai sosiaaliseen mediaasi yhdellä painalluksella. Langattomalla ohjaimella voit pelata Xbox Series X|S, Xbox One -konsoleilla, Windows 10 -tietokoneilla ja Android-laitteilla.

Xboxin Series X|S:n, yhteensopivuus aikaisemman sukupolven pelien ja lisälaitteiden kanssa on poikkeuksellisen hyvä. Uuden sukupolven konsolilla pääset pelaamaan ihan ensimmäisiäkin Xbox-pelejä. Microsoft toi taaksepäin yhteensopiviin peleihin automaattisesti natiivin HDR-päivityksen joka laajentaa vanhempien pelien värimaailmaa ja parantaa kontrastia.
Tällä kirjoitus hetkellä uusia pelijulkaisuja ei Xboxille juurikaan ole. Tämän vuoden syksylle odotetaan Microsoftin yksinoikeuspelisarjan uutuutta Halo Infinitea. Muita pelejä yksinoikeudella Xboxille, joita odotetaan julkaistavaksi ovat esimerkiksi State of Decay 3, Warhammer 40K: Darktide, The Gunk ja Forza Motorsport. Pelejä varten ainakin alkuun kannattaakin harkita Xbox Game Pass -palvelua. Xbox Game Pass Ultimaten huokeahkoa kuukausimaksua vastaan saat pelattavaksesi välittömästi yli 100 peliä ja pelaaminen onnistuu myös PC:llä ja uutuutena pilvipalveluna Android-puhelimella. Xbox Game Pass Ultimate sisältää kaikki Xbox Live Goldin edut, kuten moninpelaamisen verkossa sekä EA Play -jäsenyyden.

Xboxin uuden sukupolven konsoleissa näemme pieniä uudistuksia myös käyttöliittymässä, jota on hiottu hieman entistä selkeämmäksi. Mainittavan arvoinen ominaisuus on uusi Quick Resume, joka mahdollistaa pelin vaihtamisen toiseen lennosta, ilman uutta latausta.

Xbox Series X -konsolin parhaita ominaisuuksia ovat nopeat pelienlatausajat, loistava taaksepäin yhteensopivuus niin pelien kuin lisätarvikkeidenkin suhteen, 4K-resoluutio jopa 120 ruutunopeudella sekä tuki Dolby Digital ja Dolby Atmos surround tekniikoille. Hide contentXbox Series X Tekniset tiedotProsessori: 8 ydintä. 3,8 GHz (3,66 GHz SMT:n kanssa), mukautettu Zen 2 -suoritin
Näytönohjain: teho 12 TFLOPSia, 52 yksikköä @ 1,825 GHz mukautettu RDNA 2 GPU. Järjestelmäpiirin kantakoko 360,45 mm. 7 nm:n parannettu prosessointi.
Muisti: 16 Gt GDDR6, 320 bitin väylänleveys
Muistin kaistanleveys: 10 Gt @ 560 Gt/s, 6 Gt @ 336 Gt/s.
Sisäinen tallennustila: 1 Tt:n mukautettu NVME SSD
I/O-kapasiteetti: 2,4 Gt/s (raaka), 4,8 Gt/s (pakattu, mukautettu laitteiston purkulohko)
Laajennettava tallennustila: tukee Xbox Series X|S -konsolin 1 Tt:n Seagate-laajennuskorttia, joka vastaa sisäistä tallennuslaitetta täsmälleen (myydään erikseen). Ulkoisen USB 3.1 -kiintolevyn tuki (myydään erikseen).
Peliresoluutio: aito 4K
Laaja dynaaminen alue (HDR): jopa 8K HDR
Optinen asema: 4K UHD Blu-Ray
Suorituskykytavoite: jopa 120 FPS
HDMI-ominaisuudet: automaattinen matalan virrankulutuksen tila, HDMI Variable Refresh Rate, AMD FreeSync.
Ääni: Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby TrueHD ja Atmos, jopa 7.1 L-PCM
Portit ja liitännät: 1 x HDMI 2.1 -portti + 3 x USB 3.1 Gen 1 -porttia
Langattomat yhteydet: kaksikaistainen 802.11ac, Ethernet. 802.3 10 / 100 / 1 000
Lisälaitteiden radio: erillinen kaksikaistainen langaton Xbox -radio.
Mitat: 15,1 cm x 15,1 cm x 30,1 cm
Paino: 4,45 kg


Xbox Series S 

 Pienikokoinen Xbox Series S -konsoli on muotoilultaan tyylikkään yksinkertainen ja se muistuttaakin hieman vanhaa Xbox One S -mallia. Jäähdytyksestä ja kenties katseenvangitsijan roolista huolehtii hieman kaiutinta muistuttava musta tuuletin. Tuuletusta kaipaa laitteen sisuksista löytyvät neljän TFLOPin näytönohjain ja 8-ytiminen kustomoitu Zen 2 -suoritin.

Xbox Series S on huokeampi versio Microsoftin seuraavan sukupolven konsolista. Konsoli tarjoaa joitain samoja ominaisuuksia kuin Series X, kuten nopeat latausajat, korkeamman ruudunpäivityksen, tilaäänen ja säteenseurannan. Nämä ominaisuudet tekevät pelaamisesta huomattavasti miellyttävämpää, kuin edeltävällä mallilla. Konsolilla pelaat pelejä jopa 1440p-resoluutiolla ja 120 fps kuvanpäivitysnopeudella. Vaikka aitoon 4K-resoluutioon ei päästää, löytyy konsolista kuitenkin 4K-skaalaus. Tallennustilasta vastaa 512 Gt SSD-asema ja isosisaruksensa tavoin muisti on laajennettavissa erikseen myytävällä laajennuskortilla. Xbox Series S on digitaalinen konsoli, eli siinä ei ole Blu-Ray -asemaa. Fyysisiä pelikopioita et välttämättä jää kaipaamaan Xbox Game Pass -palvelun myötä. Kuukausimaksun takana olevien satojen pelien joukosta löydät niin uutuus- kuin klassikkopelejä, ja sen lisäksi pääset välittömästi käsiksi uusiin julkaisuihin.Vaikka kyseessä ei ole markkinoiden tehokkain konsoli, on Xbox Series S selkeä hyppy edeltäjä malliin nähden. Parhaita ominaisuuksia ovat nopeat pelienlatausajat, loistava taaksepäin yhteensopivuus niin pelien kuin lisätarvikkeidenkin suhteen ja kompakti muotoilu - konsoli on helppo ottaa mukaan vaikka reissuunkin. Hide contentXbox Series S Tekniset tiedotProsessori


 • Suoritin: 8 ydintä. 3,6 GHz (3,4 GHz SMT:n kanssa), mukautettu Zen 2 -suoritin • Järjestelmäpiirin kantakoko: 197,05 mm2 • Näytönohjain: 4 TFLOPS, 20 laskentayksikköä, 1,565 GHz mukautettu RDNA 2 GPUMuisti ja tallennustila • Muisti: 10 Gt:n GDDR6, 128 bitin väylä • Muistin kaistanleveys: 8 Gt @ 224 Gt/s, 2 Gt @ 56 Gt/s • Sisäinen tallennustila: 512 Gt:n mukautettu NVME SSD • I/O kapasiteetti: 2,4 Gt/s (raaka), 4,8 GT/s (pakattu, mukautettu laitteiston purkulohko) • Laajennettu tallennustila: Tukee Xbox Series X|S -konsolin 1 Tt:n Seagate-laajennuskorttia, joka vastaa sisäistä tallennustilaa täsmälleen (myydään erikseen). Ulkoisen USB 3.1 -kiintolevyn tuki (myydään erikseen).Grafiikkaominaisuudet • Peliresoluutio 1440p • Suorituskykytavoite: 120 FPS • HDMI-ominaisuudet: Automaattinen matalan virrankulutuksen tila, HDMI Variable Refresh Rate, AMD FreesyncÄäniominaisuudet • L-PCM, jopa 7.1 • DTS 5.1 • Dolby Digital 5.1 • Dolby TrueHD ja AtmosPortit ja liitännät • 1 x HDMI 2.1 -portti, 3 x USB 3.1 Gen 1 -porttia • Langattomat yhteydet: Kaksikaistainen 802.11ac • Ethernet. 802.3 10 / 100 / 1000 • Lisälaitteiden radio Erillinen kaksikaistainen langaton Xbox-radio

 • Levyasema: Ei 
Koko • Mitat: 6,5 x 15,1 x 27,5 cm • Paino: 1,93 kg

Xbox on paras konsoliKommentteja Facebookissa Xbox:n puolesta:  • Kaikki xbox sukupolvet pelattu ja löytyy edelleen, tätä uusinta lukuun ottamatta.


 • Koska yhteensopivuus pc.n kanssa.


 Äänestyksen ulkopuolelta äänestettiin myös näitä:

 • Sega (1 ääni)


 • PC (2 ääntä)


 • Tesla (1 ääni)
Instagram Storyissa järjestämässämme kyselyssä äänet jakautuivat seuraavasti: 

 • PlayStation (80%)


 • Nintendo (27%)


 • Xbox (22%)
Facebook kommenteissa äänet jakautuivat seuraavasti: 

 • PlayStation (64,3%)


 • Xbox (16,4%)


 • Nintendo (13,6%)
 Mitä mieltä olet äänijakaumasta? Minkä konsolin sinä valitset ja miksi? TILAA PELIKONSOLI
Lue myös:

  

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa