Esittely

PlayStation Portal™ Remote Player – Pelaa PS5 pelejäsi käsikonsolilla!

  • 9 November 2023
  • 0 kommenttia
  • 521 katselukertaa
PlayStation Portal™ Remote Player – Pelaa PS5 pelejäsi käsikonsolilla!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Sony on astunut jälleen käsikonsolimarkkinoille. Heidän luomuksensa eroaa kuitenkin hieman viimeaikaisista uutuuksista, kuten Asuksen Rog Allysta. Sonyn uuden laitteen nimi on Playstation Portal Remote Player. Kuten laitteen nimi jo paljastaa, käsikonsoli perustuu verkon kautta toimivaan etäpelaamiseen. Tutustaan seuraavaksi mitä tämä tarkalleen tarkoittaa.

 

Playstation Portal Remote Player – PS5 konsolin voima suoraan käsissäsi

 

Playstation Portal Remote Player on ikäänkuin normaali käsikonsoli, mutta se toimii täysin verkon kautta. Voit siis striimata Playstation 5 -konsolisi pelejä suoraan Portalille. Laitteiden yhteys toimii melko yksinkertaisesti: yhdistät Portalin konsoliisi verkon kautta, jonka jälkeen PS5 konsolisi tottelee Portalilla tekemiäsi komentoja. Esimerkiksi kun klikkaat Portalista virtanäppäintä, se käynnistää myös pelikonsolisi.

Kyseessä ei ole siis pilvipalvelupohjainen etäpelaaminen, kuten Nvidian Geforce Now, vaan pelin prosessointi tapahtuu omalta konsoliltasi. Portal kykenee jopa 1080p 60 FPS striimiin, eli kuvanlaatu pysyy erittäin laadukkaana laitteen 8 tuumaisesta full HD LCD-näytöstä. Portal toimii kotonasi omassa WiFi-verkossasi, mutta voit myös ottaa laitteen mukaan matkalle ja käyttää sitä muissa laajakaista WiFi-verkoissa. Sony suosittelee käytettäväksi ainakin 15Mbps-yhteyttä, jotta pelikokemus on sulava.

Sony kertoo käyttävänsä juuri tätä varten tarkoitettua matalan viiveen teknologiaa, jonka pitäisi tehdä pelikokemuksesta samantuntuista kuin, että peli pyörisi suoraan laitteelta. Monet laitetta testaamaan päässeet henkilöt ovat puhuneetkin laitteen puolesta ja sanoneet pelikokemuksen olevan lähes viiveettömän tuntuista.

Myös käsikonsolin ohjaimet ovat saaneet paljon kehuja, sillä ne ovat käytännössä identtiset PS5 DualSense -peliohjaimen kanssa. Laitteesta löytyy kaikki samat komennot ja ominaisuudet kuin DualSensestä, kuten Haptics-teknologia. Haptics-teknologian avulla peleihin voidaan luoda pelin sisäisiin valintoihisi reagoivia responsiivisia tärinöitä ja se myös auttaa simuloimaan ympäristötekijöitä. Lisäksi sen myötä voit käyttää mukautuvia liipaisimia tuetuissa peleissä. Dynaaminen vastus jäljittelee jännitystä vuorovaikutuksessa pelin sisäisten varusteiden ja esineiden kanssa tietyissä PS5-peleissä.

Pelaamisen vaihtaminen on myös saumatonta konsolilta siirryttäessä käyttämään Portalia, kun ohjaus tapahtuu samoin molemmilla laitteilla.

Huom! Tarvitset Sony Playstation 5 pelikonsolin käyttääksesi käsikonsolia. Playstation Portal Remote Playerin ennakkotilaus alkoi tänään ja ensimmäiset toimitukset alkavat joulukuun alussa.

 

Mitä Portal tarjoaa pelaajalle?

 

Onko sinun kotonasi pleikkari kiinnitetty olohuoneen televisioon ja katseluvuorosta taikka pelivuorosta taistellaan jatkuvasti? Pelikutsun tullessa voit ottaa Portal Remote Playerin käteesi, vaikka olohuone olisi varattu, sillä muut voivat käyttää televisiota normaalisti ja itse voit pompata pelin pariin käsikonsolin kanssa. Jos vaihtoehtoisesti haluat pelata makuultesi sängyssä, onnistuu se helposti mukaan otettavan laitteen kanssa, kun et joudu raahaamaan kaikkia laitteita mukanasi.

 

Osallistu Yhteisön skabaan ja voita laite itsellesi!

 

Järjestimme skaban muodossa jälleen testaajan haun käyntiin! Jos sinulla on PlayStation 5 -konsoli sekä WiFi-yhteys, niin osallistu kilpailuun ja voit voittaa PlayStation Portal testiin ja omaksesi. Löydät arvonnan linkin takaa!

 

Jos kiinnostuit Sonyn uutuus käsikonsolista, niin voit tutustua laitteeseen alla olevasta videosta lisää!  👇

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa