Esittely

Razer pelikuulokkeet esittelyssä!

  • 31 July 2023
  • 3 kommenttia
  • 171 katselukertaa
Razer pelikuulokkeet esittelyssä!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Razer on tunnettu tietokone- ja pelitarvikkeiden valmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman huippuluokan tuotteita pelaajille ja tietokoneen käyttäjille. Tällä kertaa tutustumme Razerin pelikuulokeuutuuksiin. Uutuudet sisältävät monia mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten tuen 7.1 tilaäänelle tai ajurit, jotka värisevät. Kaikki mallit löydät Telian verkkokaupasta.

 

Razer pelikuulokkeet

 

Razer on arvostettu pelivälinevalmistaja, ja heidän pelikuulokkeensa ovat saavuttaneet suuren suosion pelaajien keskuudessa. Razerin pelikuulokkeet tarjoavat huippuluokan äänenlaadun, mukavuuden ja monipuoliset ominaisuudet, jotka ovat suunniteltu antamaan pelaajille kilpailuetua ja syventämään pelikokemusta. Yksi Razerin pelikuulokkeiden tärkeimmistä ominaisuuksista on kirkas ja korkea äänenlaatu. Ne tarjoavat selkeän äänimaailman, syvät bassot ja tarkat äänitehosteet, jotka auttavat pelaajia havaitsemaan vastustajien liikkeet ja ympäristön äänet pelissä.

Erityisesti kilpailullisissa ammuntapeleissä äänien merkitys korostuu, sillä äänien avulla voit ennakoida mistä vihollinen hyökkää. Peleistä löytyy usein myös jonkinlaisia “äänimerkkejä”. Esimerkiksi CS:GO:ssa on 10 sekunnin varoitusääni, joka ilmoittaa kun on enää 10 sekuntia, että pommi räjähtää. Voit myös kuulla äänimerkin avulla, kun vastustaja aloittaa pomminpurkamisen.

 

Barracuda X Wireless

 

Barracuda X -langattomat pelikuulokkeet on suunniteltu käytettäväksi tietokoneella, pelikonsoleilla sekä mobiiililaitteilla. Kuulokkeista löytyy bluetooth sekä 2,4 GHz USB-C liitäntä, lisäksi voit käyttää 3,5mm audioliitännän ansiosta kuulokkeita myös langallisena. Barracuda X -kuulokkeiden 40 mm:n Razer TriForce -kuuloke-elementit tarjoavat laadukkaan äänenlaadun vaativaan pelaamiseen. Razer TriForce kuuloke-elementit mahdollistavat korkeiden-, keski- ja matalien -äänitaajuuksien virityksen erikseen, mikä tuottaa kirkkaamman äänen rikkaammilla diskanttiäänillä sekä tehokkaalla bassolla. Kuulokkeet sisältävät irroitettavan Razer HyperClear -mikrofonin, joka tarjoaa viritetyn ja selkeän kommunikaation taustamelun vaimennuksella.

Kuulokkeet on suunniteltu pidettäväksi pitkään päässäsi, jonka vuoksi ne ovat kevyet ja käyttökokemukseltaan huomaamattomat päässä. Kuulokkeet painavat vain 250 grammaa ja sen pehmeät muistivaahtopehmusteet mukautuvat päänmuotoosi. Nämä kuulokkeet ovatkin siis loistava valinta mukavuudenhaluiselle pelaajalle. Pehmustettu pääpanta sekä säädettävät korvakupit vähentävät päähän kohdistuvaa painetta parantaen käyttökokemusta entisestään.

 

Blackshark V2 X Pro

 

Blackshark V2 X Pro -pelikuulokkeet ovat tuttu näky eSports-pelaajien päässä. Pelikuulokkeet tukevat langatonta yhteyttä Bluetoothin sekä HyperSpeed-tekniikkansa avulla. Laitteen yhdistäminen laitteeseen kuin laitteeseen ei siis tuota ongelmia. V2 X Pro:t on varustettu 50 mm:n Razer TriForce Titanium -elementeillä, jotka kerrotaan tuottavan todella korkealuokkaista äänenlaatua hintaluokassaan. Lisäksi ne tukevat THX Spatial Audio -tekniikkaa, joka simuloi tilaääntä vakuuttavasti. Kuulokkeista löytyy painike, jonka avulla voit vaihtaa viiden valmiiksi modifioidun EQ-profiilin välillä sekä voit halutessasi luoda Synapse-sovelluksessa omia profiilejasi, jotka voit tallentaa suoraan kuulokkeisiin. Sovellusta ei siis tarvitse pitää päällä, jotta luomasi profiili toimii kuulokkeissa.

V2 X Pro -mallin mikrofoni on kokenut suuren parannuksen aiempaan malliin verrattuna. Irroitettava Razer HyperClear -kardioidimikrofoni takaa hintaluokkansa parhaimmistoa vastaavan äänenlaadun. Kuulokkeiden akku kestää jopa 24 tuntia yhdellä latauksella, joten ne ovat oiva kumppani pitkille pelisessioille.

 

Kraken V3

 

Kraken V3  kuulokkeilla pääset kokemaan nautinnollisen pelielämyksen hyvään hintaan. Kraken V3 on parannettu edeltäjäänsä verrattuna ja ne tarjoavat uudistetut 50mm Razer Triforce Titanium -elementit sekä dynaamisen Razer Chroma RGB -valaistuksen. Valaistuksella voit kustomoita kuulokkeet sopimaan omaan pelisetuppiisi. Valaistus antaa myös kuulokkeille laadukkaan näköisen ulkoasun.

7.1 tilaäänen avulla kykenet kuulemaan tarkasti mitä ympärilläsi tapahtuu. Razer Triforce Titanium -elementit tuottavat aiempaa rikkaammat diskantit sekä vahvemman basson. Myös Krakenista löytyy uudistettu Razer Hyperclear -mikrofoni varustettuna taustamelun vaimennuksella. Korvakupit ovat pehmeää ja hengittävää vaahtomuovipehmustetta. Pääpannan extrapehmusteet sekä metallilla varustettu runko takaavat, että kuulokkeet istuvat hyvin päässä ja kestävät käyttöä.

 

Kraken V3 Hypersense

 

Kraken V3 Hypersense -kuulokkeet eroavat normaalista mallistaan ajureidensa puolesta. Värisevät ajurit ovat dynaamiset sekä tuovat luonnollisen ja todenmukaisen tärinän. Edistyneen ja reaaliaikaisen äänisignaalien käsittelyn ansiosta Hypersense toimii minkä tahansa median kanssa, joten voit nauttia Hypersense-kokemuksesta niin peleissä, elokuvissa kuin musiikissakin. Razer TriForce 50 mm -kaiutinelementit ovat titaanipinnoitteiset, jonka ansiosta äänet kuuluvat selkeämmin. Myös Hypersense malli sisältää tuen 7.1 tilaäänelle, jonka avulla tapahtumat ympärilläsi eivät jää huomaamatta. Razer Chroma -RGB-valaistus reagoi dynaamisesti yli 150 erilaisen pelin kanssa ja voit säätää valotehosteita suoraan Hypersense -painikkeesta kuulokkeista.

 

Blackshark V2 X

 

Blackshark V2 X on monin tavoin samankaltainen kuin V2 X Pro, mutta kuulokkeiden väliltä löytyy silti paljon erilaisuuksia. BlackShark V2 X käyttää 50 mm:n Razer TriForce -elementeillä, jotka muistuttavat äänenlaadultaan paljon Pro-mallia, ja erot näiden välillä tulevatkin tehtaalla tehdyistä modifioinneista, eikä elementtien eroavaisuuksita. Razer HyperClear -kardioidimikrofoni ei kykene vastaamaan Pro mallin äänenlaatua, mutta on silti hintaluokassaan lähes lyömätön ja se tarjoaa myös tutun taustaäänenvaimennuksen.

Kuulokkeen materiaalit ovat molemmissa malleissa samaa pehmeää muotoutuvaa vaahtomuovia, sekä runko on tehty metallista. V2 X -kuulokkeet ovat kuitenkin hieman kevyemmät, koska ne toimivat vain langallisena eivätkä siis sisällä akkua lainkaan. Kuulokkeet painavatkin vain 240 grammaa. Jos olet siis valmis luopumaan langattomuudesta sekä tinkimään hieman mikrofonin äänenlaadussa, Blackshark V2 X -pelikuulokkeet ovat varmasti sinulle sopiva valinta.

 

Playstation 5 -sopivat kuulokkeet

 

Playstationille suunnitellut Razer Kaira Playstation ja Kaira Pro Playstation ovat konsolipelaajan varma valinta, sillä ne ovat suunniteltu Playstationin ominaisuudet huomioon ottaen. Kaira kuulokkeet käyttävät perinteisiä Razer TriForce 50mm -kaiutinelementtejä, mutta Kaira Pro -malli sisältää Razer Hypersense -haptiset ajurit, jotka osaavat luoda dynaamisen sekä todenmukaisen tärinän. Haptics -teknologia on samankaltainen kuin Playstationin ohjaimessa. Esimerkiksi jos käsikranaatti räjähtää pelissä, haptics-ajurit mukailevat räjähdystä tärinällä. Tämän ansiosta pelikokemus on immersiivisempi ja erityisesti ohjaimen kanssa yhdistettynä ominaisuus tuntuu uskottavalta. Reaaliaikaisen äänisignaalien käsittelyn ansiosta teknologia toimii minkä tahansa median kanssa, joten voit nauttia Hypersense-ajurien ominaisuuksista niin elokuvissa kuin musiikissakin.

Kaira ja Kaira Pro kuulokkeet eroavat haptics -ominaisuuden lisäksi niiden rakenteen ja akunkeston osalta. Kairan Razer logo on maalattu kuulokkeeseen, kun taas Kaira Prossa logo on RGB-valaistu. Akunkesto on parannettu Pro-malliin 50 tunnin pituiseksi Kairan 30 tunnin akunkeston sijaan. Kaira onkin malleista parempi vaihtoehto, jos etsit hyvän hintalaatusuhteen kuuloketta Playstation konsolille, mutta et koe tarvitsevasi haptics-teknologiaa tai pidempää akunkestoa. Pro sen sijaan on loistava valinta sellaiselle pelaajalle, joka pitää immersiivisestä pelikokemuksesta erityisesti haptics-teknologiaa tukevissa peleissä.

 

Herättikö jokin pelikuulokkeista kiinnostuksesi? Alle olen lisännyt omasta mielestäni mielenkiintoisimman Razer -pelikuulokkeen arvostelun!

 

Lue myös:

 


3 kommenttia

Kunniamerkki

Onkohan myymänne Blackshark V2 X Pro kuulokkeet 2020 vai 2023 mallia? Eroina on, että 2020 mallissa micro-usb ja mainostettu n. 24h akun kesto, 2023 mallissa usb-c ja mainostettu n. 70h akunkesto. Usb-liitännän tyyppiä kun ei missään mainita, esittely tekstissä mainostetaan 24h akunkestoa, mutta tähänkin artikkeliin on kuitenkin linkattu video jossa kerrotaan nimenomaan 2023 mallin päivityksistä.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

En ole telian työntekijä mutta mitä itse löysin tietoa niin heidän sivuilla oleva tuote on koodilla 

RZ04-03220100-R3M1

Joka on tosiaan 2020 vuoden malli, kun 2023 vuoden koodi on: 

RZ04-04530100-R3M1

 

Varmaan telian työntekijä pystyy tuon varmistamaan tarkemmin missä vika, onko tuotekoodi väärä tai video mikä linkattu väärä ja tämä hyvä huomio minkä toit esiin jotta väärinkäsityksiltä selvitään minkä mallin ostaa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Onkohan myymänne Blackshark V2 X Pro kuulokkeet 2020 vai 2023 mallia? Eroina on, että 2020 mallissa micro-usb ja mainostettu n. 24h akun kesto, 2023 mallissa usb-c ja mainostettu n. 70h akunkesto. Usb-liitännän tyyppiä kun ei missään mainita, esittely tekstissä mainostetaan 24h akunkestoa, mutta tähänkin artikkeliin on kuitenkin linkattu video jossa kerrotaan nimenomaan 2023 mallin päivityksistä.


Kyseessä näyttää tosiaan olevan vuoden 2020 malli ja video on artikkelissa väärä. Poistetaan se samantien hämäämästä ja korvataan jossain kohtaa toisella. Kiitokset kysymyksestäsi ja tarkkaavaisuudesta! 

Vastaa