Esittely

Razerin pelihiiret esittelyssä!

  • 21 July 2023
  • 0 kommenttia
  • 88 katselukertaa
Razerin pelihiiret esittelyssä!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

Razer on tunnettu tietokone- ja pelitarvikkeiden valmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman huippuluokan tuotteita pelaajille ja tietokoneen käyttäjille. Razerin pelihiiret ovat erityisesti niittäneet mainetta korkealaatuisella suunnittelullaan. Tulemmekin tässä artikkelissa tutustumaan heidän pelihiiri -uutuuksiin, jotka voit löytää Telian verkkokaupasta.

 

Razer pelihiiret

 

Razerin pelihiiret ovat voittaneet sydämiä ympäri maailmaa niiden suorituskyvyn, ergonomian ja näyttävän RGB-valaistuksien ansiosta. Jokaisen pelaajan tarpeet pelihiirelle vaihtelevat tottumuksista ja peligenrestä riippuen, ei ole siis vain yhtä parasta hiirtä, joka sopisi kaikille. Pelihiirtä ostaessa onkin järkevää ensin miettiä, minkä kokoinen ja muotoinen hiiri itselleen sopii, mihin käyttötarkoitukseen hiiri tulee, sekä tarvitsetko paljon lisänäppäimiä hiireesi.

 

Razer Viper V2 Pro

 

Viper V2 Pro on uudistettu versio edeltäjästään Viper Ultimatesta ja se on tarkoitettu tosipelaajille. Se on 22% kevyempi kuin Viper Ultimate. Hiiren kokonaispaino onkin siis vain 57 grammaa. 3. sukupolven optiset kytkimet takaavat, että tuplaklikkauksia ei tule kesken matsin. Valmistajan mukaan ne kestävät jopa 90 miljoonaa painallusta. Akunkestoksi pelihiirelle on luvattu jopa 80 tuntia ja Razer kertoo Hyperspeed -langattoman yhteyden olevan 25% nopeampi kuin muut langattomat. Razer Focus Pro -optinen sensori toimii 30 000 DPI:n tarkkuudella tehden siitä maailman tarkimman optisen sensorin. Tarkkuus ei kuitenkaan ole sensorin ainoa vahvuus, sillä Razerin Motion Sync tekee hiiren liikkeistä vieläkin tarkempia. Teknologia synkronoi päivitykset hiiren ja tietokoneen välillä, jonka avulla liike vastaa tarkasti syötettäsi. Alla olevassa videossa voit tutustua Motion Synciin tarkemmin.

 

 

Razer Orochi V2

 

Razer Orochi V2 on langaton pelihiiri, joka on suunniteltu istumaan käteesi luonnollisesti, ja sen paino on kyetty saamaan vain 60 grammaan. Hiiren symmetrinen ja tasapainotettu muotoilu mahdollistaa useiden eri otteiden käytön sekä se sopii myös vasen- että oikeakätisille.

Hiiri on varustettu 5G Advanced Optical Sensor -tekniikalla, jonka avulla se tarjoaa tarkan seurannan herkkyyden jopa 18 000 DPI:iin saakka. Voit valita joko Bluetooth- tai Razer Hyperspeed -langattoman yhteyden välillä. Akunkesto on jopa 950 tuntia Bluetooth-yhteydellä ja 425 tuntia Hyperspeed-yhteydellä. Voit käyttää hiirtä AA- sekä AAA-paristoilla. Suosittelisin Orochi V2 -pelihiirtä sellaiselle käyttäjälle, joka tahtoo pienikokoisen hiiren suurella akunkestolla.

 

Razer Deathadder V3

 

Ikoninen ja ergonomisesti muotoiltu hiiri on saanut päivitystä. Uusien päivitysten ansiosta Deathadder V3 on entistä kevyempi ja se on saanut suorituskykyä parantavia ominaisuuksia. Yhteistyössä esports-ammattilaisten kanssa Razer DeathAdderia on parannettu entisestään, sillä sen paino on saatu 33% kevyemmäksi kuin DeathAdder V2 ja se painaakin vain huikeat 55 grammaa.

Deathadder V3 sisältää myös uuden Focus Pro 30K -sensorin ja 3. sukupolven kytkimet. Sensori tarjoaa virheettömän seurannan niin hiirimatolla kuin myös lasipinnoilla. Lisäksi hiirestä löytyy 8000Hz Ultrapolling, joka on tavanomaista pelihiirtä kahdeksan kertaa nopeampi. Deathadderin speedflex-kaapeli on suunniteltu joustavammaksi ja vähemmän kitkaa luovaksi, jotta se tuntuisi siltä kuin pelaisit langattomalla hiirellä.

 

Razer Deathadder V3 Pro

 

Razer Deathadder V3 Pro -pelihiiri on langaton versio V3-mallista. Deathadder V3 Pro on säilyttänyt edeltäjänsä muotoilun, joka tarjoaa aiemman toimivaksi todetun käyttökokemuksen. Hiiri on vain 63 grammaa painava. Hiiren viisi erikseen ohjelmoitavaa painiketta mahdollistavat helpon makrojen ja pelikohtaisten toimintojen käytön. Valmistajan mukaan V3 Pro tarjoaa erittäin pitkän, jopa 90 tunnin akunkeston HyperSpeed-tilassa. Voit myös käyttää hiirtä langallisena Razer SpeedFlex -kaapelin kanssa.

Pelihiirestä löytyy kehittynyt Razer Focus PRO 30K -optinen sensori ja laadukkaat optiset kytkimet. Kytkimet käyttävät infrapunavalonsädettä painallusten rekisteröimiseksi, mikä tarjoaa erittäin nopean 0,2 millisekuntin vasteajan, joka on jopa kolme kertaa nopeampi kuin tavallisella mekaanisella kytkimellä.

 

Razer Basilisk V3 Pro

 

Razer Basilisk V3 Pro tarjoaa erityisesti MMO-pelien faneille hyvän kokemuksen. Sen 10+1 ohjelmoitavan painikkeen, älykkään vierityspyörän ja Razer Chroma RGB-valaistuksen ansiosta voit kustomoida siitä juuri omanlaisesi. Basilisk V3 on varustettu tutuilla 3.sukupolven optisilla kytkimillä, 30 000 DPI:n Razer Focus Pro -sensorilla sekä nopealla Razer Hyperspeed -langattomalla yhteydellä.

Ohjelmoitavilla näppäimillä voit määrittää kaikki makrot sekä toissijaiset komennot 11:lle helppokäyttöiselle painikkeelle. Voit vaihtaa saumattomasti mukautettujen profiilien välillä hiiren alla olevan painikkeen avulla. Razer Hyperscroll vieritysrulla tarjoaa monia toimintoja. Rullasta löytyy kolme erilaista vieritysmahdollisuutta sekä mahdollisuus tehdä painallus neljään eri suuntaan: tactile cycling mode – vieritys naksaus kerrallaan, free-spin scrolling mode – vieritä vapaasti tai smart reel mode – säädä Razer Synapsen avulla vieritys vaihtumaan vapaaseen vieritykseen, kun vierität rullaa nopeammin.

Hiirestä löytyy Razer Chroma RGB-valaistus. Valaistusta voi kustomoida omanlaiseksi 13 valaistusalueen avulla. Jokainen alue tukee laajaa 16,8M väriskaalaa sekä lukemattomia valoefektejä.

 

Mikä pelihiiristä herätti kiinnostuksesi? Alta voit kurkata oman suosikkini Razer Viper V2 Pro:n arvostelun!

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa