Esittely

Sony PS5 Access -ohjain – Luo uusia pelaamistapoja

  • 17 November 2023
  • 0 kommenttia
  • 51 katselukertaa
Sony PS5 Access -ohjain – Luo uusia pelaamistapoja
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

Sony julkaisi uusien lisätarvikkeiden ohessa myös uuden PS5 Access -ohjaimensa. Ohjain on suunniteltu mahdollistamaan mukavammat ja pidemmät pelikokemukset toimintarajoitteisille pelaajille. Ohjaimen voi helposti muokata omiin tarpeisiin sopivaksi modulaarisen toteutuksen ansiosta.

 

Sony PS5 Access -ohjain

 

Sony PS5 Access -ohjainta voi käyttää mistä tahansa 360 asteen kulmasta. Lisäksi sitä voi käyttää tasaisilla pinnoilla tai sen voi kiinnittää AMPS*-telineeseen taikka kolmijalkaan. AMPS on standardoitu ruuvien asettelumalli laitteiden kiinnittämiseen eri varusteisiin, mukaan lukien esteettömyysratkaisut, eli kaikki standardin omaavat telineet ovat yhteensopivia.

Voit valita mukana tulevista lukuisista ohjaimien näppäinkuorista itsellesi sopivimmat, jotka kattavat useita muotoja ja malleja, kuten litteät, kaartuvat ja ulkonevat näppäinkuoret. Voit myös vaihtaa sauvojen päitä löytääksesi sopivimman asettelun. Myös sauvan jatkovartta voi siirtää itselleen sopivaan kohtaan. Kaikki painikkeet sisältävät paikan merkkilapulle, jolla voit merkitä eri painikkeille kartoitetut toiminnot.

Voit kartoittaa enimmillään kaksi toimintoa samalle näppäimelle, tai voit myös poistaa näppäimiä kokonaan käytöstä vahinkopainallusten ehkäisemiseksi. Näppäimistä löytyy päälle/pois-kytkintila, jolloin samaa näppäintä ei tarvitse pitää pohjassa pitkiä aikoja. Voit myös määrittää näppäimet eri paikkoihin, jotta tarvitsemasi komennot ovat juuri siellä missä haluat. Kaikki on helposti hallittavissa ja muokattavissa PS5-konsolin omasta käyttöliittymästä.

 

Access-ohjaimen laaja näppäinkuori valikoima.

 

Tee omia profiileja helposti

 

Voit luoda ja tallentaa enimmillään 30 mukautettua profiilia PS5-konsolillaan, joten oikeiden asetusten valitseminen kuhunkin peliin käy nopeasti ja helposti.

Analogisen sauvan "pohjoissuunta" on vaivaton muuttaa, joten ohjaimen asennon voi helposti ja joustavasti sovittaa niin, että pääset siihen helposti käsiksi. Sauvojen herkkyys ja deadzone-alueet on muokattavissa omia käyttötarpeitasi vastaaviksi.

Access-ohjainta voi käyttää sellaisenaan tai yhdessä toisen Access-ohjaimen kanssa. Lisäksi se toimii DualSense- tai DualSense Edge -ohjainten kanssa samaan aikaan. Voit siis käyttää useampia ohjaimia samaan aikaan joko vastaamaan yksilöllisiä pelaamistarpeitasi tai mahdollistamaan yhteispelin muiden kanssa. Yhdistämällä Access-ohjaimen langattomaan DualSense- tai DualSense Edge -ohjaimeen saat käyttöösi lisäominaisuuksia, kuten kosketuspalautteen, mukautuvat liipaisimet, sisäänrakennetun mikrofonin, kaiuttimen, ääniliitännän, liiketunnistimen ja kosketusaluepyyhkäisyt.

 

Liitä mukaan esimerkiksi ulkoisia laitteita

 

Ota PS5-konsolisi asetuksista käyttöön ulkoisia laitteita, kuten kolmansien osapuolten liipaisinkytkimiä, analogisia ohjaimia, ulkoisia lisänäppäimiä, jalkapolkimia sekä monia muita laitteita. Voit kartoittaa ne sitten haluamillesi toiminnoille. Liitä kolmansien osapuolten esteettömyyslisävarusteita helposti neljän standardoidun 3,5 mm:n laajennusliitännän kautta.

 

Vaivaton käyttöönotto laatikosta alkaen

 

Esteetön pakkaus on suunniteltu yhdellä kädellä avattavaksi. Jokaiselta PS5-konsolilta helposti löytyvä käyttöönotto-ohjeistus auttaa sinua tai avustajaasi muokkaamaan Access-ohjaimen asetukset helposti tarpeitasi vastaaviksi. Prosessi on helppo ja intuitiivinen jopa avustajille ja vanhemmille, jotka eivät itse pelaa lainkaan. Tämän mahdollistaa huolella suunniteltu pakkaus ja QR-koodit, joiden avulla pääset tarkastelemaan vieläkin yksityiskohtaisempaa tietoa ja tukea.

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa