Pelaaminen

Starfield - Vuoden yksi odotetuimmista peleistä on tulossa!

  • 15 June 2023
  • 0 kommenttia
  • 96 katselukertaa
Starfield - Vuoden yksi odotetuimmista peleistä on tulossa!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

Bethesdan jo vuosia odotettu peli on saanut vihdoin itselleen julkaisupäivän. Bethesda esitti pelin gameplay -trailerin Xbox Eventissä ja trailerin lopussa paljastettiin julkaisupäiväksi syyskuun 6. päivä. Tässä artikkelissa käyn lävitse millaisesta pelistä on kyse ja mitä tiedämme toistaiseksi pelistä.

 

Starfield, peli jota on kehitetty 25 vuotta

 

Julkaisupäivä: 6. syyskuuta 2023
Ikäraja: K18
Laite: Xbox Series s/x ja PC
Pelityyppi: Toiminta, seikkailu, roolipeli, sci-fi
Pelimuoto: Yksinpeli

 

Starfield on Bethesda Game Studiosin tuleva toimintaroolipeli. Peli paljastettiin jo E3-messuilla kesäkuussa 2018, jolloin siitä esitettiin teaseri-traileri. Peli hyödyntää Creation Engine -pelimoottorin uudistettua versiota. Pelin alkuperäinen julkaisupäivä oli tarkoitus olla 11. marraskuuta 2022 mutta julkaisua jouduttiin siirtämään 2023 puolelle ilman tarkkaa päivämäärää. Xbox Eventissä Bethesda esitti pelin Gameplay reveal -trailerin, jonka lopussa paljastettiin pelin uudeksi julkaisupäiväksi syyskuun 6. päivä 2023.

Starfield on ensimmäinen uusi universumi yli 25 vuoteen Bethesda Game Studiosilta. Studion aiempia palkittuja pelejä on muun muassa The Elder Scrolls V: Skyrim ja Fallout 4. Tässä tähtien sekaan sijoittuvassa seuraavan sukupolven roolipelissä voit luoda haluamasi hahmon ja tutkia galaksia vertaansa vailla olevalla vapaudella, kun lähdet eeppiselle matkalle vastataksesi ihmiskunnan suurimpaan mysteeriin.

Vuonna 2330 ihmiskunta on uskaltautunut aurinkokuntamme ulkopuolelle, asuttaen uusia planeettoja ja eläen avaruusmatkailijoina. Liityt Constellationiin – viimeiseen avaruustutkijaryhmään, joka etsii harvinaisia ​​esineitä läpi koko galaksin. Pelissä pääset navigoimaan valtavassa avaruudessa Bethesda Game Studiosin suurimmassa ja kunnianhimoisimmassa pelissä.

 

Kerro oma tarinasi, tutki avaruutta ja toimi unelmiesi aluksen kapteenina Starfieldissa

 

Astellessasi Starfieldin avaruuden äärettömään seikkailuun, tärkein tarina on se, jonka kerrot hahmosi kautta. Luo oma hahmosi alusta alkaen: määrittele ulkonäkösi ja valitse taustasi ja ominaisuutesi. Haluatko olla kokenut tutkimusmatkailija, charmikas diplomaatti, salaperäinen kyberjuoksija vai jotain aivan muuta? Päätä millainen haluat olla ja luo ainutlaatuinen hahmosi.

Tähtien valtavassa universumissa odottavat yli 1000 planeettaa, joita voit tutkia. Astu vilkkaisiin kaupunkeihin, tutki vaarallisia tukikohtia ja kulje jylhissä maisemissa. Jokaisella matkallasi kohtaat unohtumattomia hahmoja, liityt erilaisiin ryhmiin ja suoritat jännittäviä tehtäviä Settled Systemsin alueella. Seikkailut ja uudet tarinat odottavat sinua jokaisen nurkan takana.

Ohjaa ja komenna unelmiesi alusta. Mukauta aluksesi ulkonäköä, aseita, suojia ja muita kriittisiä järjestelmiä, ja palkkaa miehistöä, joka tarjoaa ainutlaatuisia taitoja ja etuja. Syvän avaruuden uumenissa osallistut jännittäviin taisteluihin, suoritat satunnaisia tehtäviä ja jopa kaappaat vihollisaluksia.

Avaruus on täynnä salaisuuksia ja mahdollisuuksia. Tutki planeettoja ja löydä arvokkaita resursseja, kasvistoa ja eläimistöä. Hyödynnä niitä valmistaaksesi itsellesi lääkkeitä, ruokaa, varusteita ja aseita. Rakenna ulkotiloja, palkkaa miehistöä, ja kehitä kykyjäsi ja tietämystäsi tutkimusprojekteissa.

Lataa aseesi ja valmistaudu avaruuden vaaroja varten. Starfield tarjoaa monipuolisen taistelujärjestelmän, joka antaa sinulle tarvittavat työkalut selviytyäksesi kaikenlaisista tilanteista. Voit valita pitkän matkan kiväärit, laseraseet tai räjähteet, ja jokainen aseentyyppi voidaan räätälöidä täydellisesti omaan pelityyliisi sopivaksi. Kuvittele itsesi taistelemassa painottomassa avaruudessa, jossa kaikki säännöt voivat muuttua. Kaaoksen keskellä voit käyttää jetpackia liikkumiseen, jonka avulla voit tehdä näyttäviä hyppyjä esteiden yli. Valmistaudu jännittäviin ja adrenaliinipitoisiin taisteluihin, joissa voit tuntea sydämesi sykkeen.

Astu ulos tutkimusmatkailijan saappaisiin, tutki tuntemattomia maailmoja ja kohtaa vaaroja rohkeasti. Jokainen päätös, jonka teet, vaikuttaa tarinaasi ja maailmaasi. Starfield tarjoaa sinulle unohtumattoman matkan läpi avaruuden, jossa sinä olet tarinan luoja. Lähde seikkailuun ja sukella syvälle tähtien väliseen maailmaan.

 

 

Odotatko sinä pelin julkaisua? Itse aion ainakin olla avaruusmatkalla heti syyskuun 6. päivä! 🚀

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa