Pelaaminen

Telian konsolipelit - Viihdettä tuntikausiksi

  • 17 March 2023
  • 0 kommenttia
  • 170 katselukertaa
Telian konsolipelit - Viihdettä tuntikausiksi
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Telian verkkokaupasta on tilattavissa pelattavaa laidasta laitaan. Kiinnosti sinua sitten laajan skaalan fantasiamaailma taikomisella höystettynä, ensimmäisen persoonan sotapeli tai jääkiekko, löytyy se pelihyllystämme. Tähän artikkeliin on listattu useita oman genrensä huippupelejä.

 

Sisällysluettelo:

 

Hogwarts Legacy

 

Hogwarts Legacy on immersiivinen avoimen maailman toimintaroolipeli, joka sijoittuu Harry Potter -kirjoissa esiteltyyn maailmaan. Lähde matkalle tuttuihin ja uusiin sijanteihin, etsi ja löydä ihmeotuksia, mukauta hahmoasi, valmista taikajuomia, opi loitsimaan, päivitä taitojasi ja ole sellainen velho kuin haluat. Hahmosi on oppilas, joka pitää käsissään avainta muinaiseen salaisuuteen, joka uhkaa repiä velhomaailman kahtia. Tutustu Tylypahkassa asumisen tunnelmaan, kun keräät liittolaisia, taistelet pimeän velhoja vastaan ja lopulta päätät velhomaailman kohtalon. Sinun perintösi on se, millaisen siitä teet. Elä kirjoittamatonta tarinaa. Peli on saatavilla Playstation 5 -pelikonsolille.

 

 

Gran Turismo 7

 

Legendaarisessa GT Simulation Mode -pelitilassa pääset ostamaan, virittämään, kisaamaan ja myymään autoja – unohtamatta taitoja testaavia haasteita uusien autojen parissa. Kun mielesi tekee kisata muita vastaan, hio taitosi kilpailuja varten ja paina GT Sport Mode päälle. Brand Central -autotallissa ja käytettyjen autojen kaupassa on saatavilla yli 420 autoa heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Gran Turismo 7 tarjoilee sinulle todentuntuisen ajokokemuksen niin klassisilla ajoneuvoilla kuin myös huippumoderneilla superautoilla. Jokaisessa autossa on otettu huomioon niiden yksityiskohdat muotoilussa sekä ajotuntumassa, jotta voit nauttia todentuntuisesta ajokokemuksesta dynaamisissa sääoloissa yli 90 radalla. Peli on saatavilla Playstation 4 sekä Playstation 5 -pelikonsoleille. Peliin on lisätty myös tuki PSVR2 -virtuaalikypärälle, voit tutustua kypärään lisää Yhteisön artikkelistamme!

 

 

NHL 23

 

NHL 23:n pelaaminen on parasta yhdessä ystävien kanssa kotisohvalla. Pelissä voit hallita koko joukkuetta itse ja haastaa ystäväsi tiukkaan kamppailuun. Voit koota maailman parhaat pelaajat yhteen kokoonpanoon HUT-tilassa naisten ja miesten sekajoukkueiden avulla. Julkaisun jälkeisinä päivityksinä HUT- ja WOC-tiloihin tuleva alustojenvälinen vastuksenhaku saman alustasukupolven pelaajille tarkoittaa suurempia pelaajavarantoja, lyhyempiä jonotusaikoja ja enemmän joukkueita, joita vastaan joukkueesi voi pelata.

Voit lisätä kohokohtavideoosi yli 500 uutta Viimeisen tilaisuuden kiekkoliike -pelikuva-animaatiota, joiden avulla voit hallita pelin etenemistä minkä tahansa osuman jälkeen, aina syöttöjen tekemisestä kompuroimiseen tai heittäytymislaukauksiin. Lisäksi uudistetut strategiajärjestelmät antavat sinun helposti tehdä pelisuunnitelmia ja hienosäätää pelinrakentamistaitojasi.

Kutsu siis ystäväsi mukaan ja valmistaudu tähän saakka dynaamisimpaan ja visuaalisesti monipuolisimpaan Chel-versioon. Peli on saatavilla Playstation 4 sekä Playstation 5 -pelikonsoleille.

 

 

Call of Duty: Modern Warfare 2

 

Call of Duty: Modern Warfare II pudottaa sinut keskelle ennen näkemätöntä globaalia konfliktia tarinassa, jossa Task Force 141:n ikoniset Operaattorit tekevät paluun. Pääset taistelemaan yhdessä kavereidesi kanssa aidosti mukaansa tempaavissa pelikokemuksissa pienimittaisista, mutta isojen panosten taktisista tehtävistä huippusalaisiin operaatioihin.

Infinity Ward tuo pelisarjan ystäville huippulaadukkaat pelimekaniikat, täysin uuden aseiden käsittelymallin, kehittyneen tekoälyjärjestelmän, uuden Gunsmithin ja joukon muita peliä ja grafiikkaa mullistavia innovaatioita, jotka nostavat pelisarjan aivan uusiin korkeuksiin.

Modern Warfare II:n julkaisuversio sisältää eri puolille maailmaa sijoittuvan yksinpelikampanjan, mukaansatempaavan moninpelin ja tarinallisen Spec Ops -yhteispelikokemuksen. Peliin on lisätty Free to Play -ominaisuudella Battle Royale -pelimuoto, johon voit pelin koko versiolla kehittää aseitasi nopeasti ja helposti. Cross-Gen Bundle -ominaisuus mahdollistaa pelaamisen yhdessä keskenään eri pelilaitteilla. Peli on saatavilla Playstation 4 sekä Playstation 5 -pelikonsoleille.

 

 

The Last of Us Part 1

 

Koe uusiksi kaiken aloittanut suosikkipeli PlayStation 5 -konsolille uudelleenluotuna. Peli on voittanut yli 200 Game of the Year -palkintoa ja syystä, sillä The Last of Us -peli erottuu muista peleistä tunteikkaalla tarinalla ja unohtumattomilla hahmoilla. Kärsivässä sivilisaatiossa, missä tartunnan saaneet ja vaikeuksien kovettamat selviytyjät riehuvat, Joel, tarinan väsynyt sankari, palkataan salakuljettamaan 14-vuotias Ellie pois armeijan karanteenivyöhykkeeltä. Pienenä keikkana alkanut tapahtuma muuttuu pian raa'aksi matkaksi halki maan. Pelipakettimme mukana tulee The Last of Us -yksinpelitarina ja juhlistettu Left Behind -esiosaluku, jossa tutustutaan tapahtumiin, jotka muuttivat Ellien ja tämän parhaan ystävän, Rileyn, elämät lopullisesti.

 

 

God of War: Ragnarök

 

Lähde eeppiselle ja sydämelliselle matkalle, jolla Kratoksen ja Atreuksen on opittava pitämään kiinni ja päästämään irti. Aasojen raivo on repinyt pohjoisen maailmat hajalle. He ovat tehneet kaikkensa estääkseen maailmanlopun, mutta kaikista yrityksistä huolimatta Fimbul-talvi painaa päälle. Seuraa miten sankareidemme isä-poika-suhde muuttuu eloonjäämiskamppailun aikana. Atreus janoaa tietoa ymmärtääkseen ”Lokin” ennustuksen, ja Kratos yrittää vapautua menneisyydestään ja olla poikansa tarvitsema isä.

Näe itse, miten kohtalo pakottaa heidät valitsemaan joko oman turvallisuutensa tai maailmojen turvallisuuden. Ja samaan aikaan Asgårdin joukkoja kootaan. Peli on saatavilla Playstation 4 sekä Playstation 5 -pelikonsoleille.

 

 

Fifa 23

 

FIFA 23 tuo entistäkin enemmän jalkapallon toimintaa ja realismia pelikentille. HyperMotion 2 -teknologian ansiosta voit nauttia todentuntuisesta pelaamisesta, jossa jokainen ottelu on kuin aito jalkapallomatsi. Pelaa jalkapallon suurimpia turnauksia, kun sekä miesten että naisten FIFA World Cup -turnaukset tulevat FIFA 23 -peliin kauden aikana, sillä nyt voit ensimmäistä kertaa koskaan pelata myös naisten seurajoukkueilla. Toteuta jalkapallo haaveesi Career Mode -tilassa, jossa voit määrittää persoonallisuutesi pelaajana ja hallita jalkapallon tunnetuimpia nimiä. Pelitilassa pääset itse osallistumaan Mestarien liigaan, Eurooppa-liigaan, ja moneen muuhuun turnaukseen halutessasi. Peli on saatavilla PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X -konsoleille sekä Nintendo Switchille.

 

 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

 

Unohda kaikki, mitä luulit tietäväsi The Legend of Zelda -peleistä ja astu maailmaan, joka on täynnä seikkailuja ja tutkimista. The Legend of Zelda: Breath of the Wild rikkoo tämän arvostetun pelisarjan rajoja.

Pelisarjan uusin osa esittelee ensimmäisen aidon avoimen maailman pelisarjan historiassa. Pelaajat voivat seikkailla Hyrule-maailmassa tai lähteä vaikka tutkimusmatkalle kaukaisille vuorille, jos he niin haluavat. Pelaajat voivat mennä mihin tahansa näkemäänsä paikkaan mistä tahansa suunnasta. Tämä on yksi tapa, jolla peli eroaa pelisarjan tutuista säännöistä ja se esittelee täysin uusia pelitapoja. Breath of the Wild tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden edetä pelissä omalla tavallasi eikä se pidä pelaajansa kädestä kiinni jokaisessa mutkassa. Peli on saatavilla Nintendo Switchille.

 

 

Mario Kart 8 Deluxe

 

Nauti Mario Kart 8 -pelin täydellisestä versiosta jopa kahdeksan ystäväsi kanssa paikallisesti. Kaikki Wii U -version radat ja hahmot ovat mukana kuten myös kaikki DLC-radat ja -hahmot. Peli sisältää myös muutamia uusia hahmoja kuten Splatoon-pelistä tutut Inkling Boy ja Inkling Girl, King Boo, Dry Bones ja Bowser Jr.!

Tämän lisäksi Battle Mode on uudistettu ja se sisältää Balloon Battle ja Bob-omb Blast -pelitilat sekä uudet radat nimeltään Urchin Underpass ja Battle Stadium sekä sellaiset klassikot kuten (GCN) Luigi’s Mansion ja (SNES) Battle Course 1. Pelaajilla voi nyt olla käytössä kaksi esinettä, mukaan lukien aikaisemmista Mario Kart -peleistä tuttuja esineitä kuten Boo, joka varastaa esineitä muilta hahmoilta sekä Feather, jonka avulla voi hypätä korkeammalle Battle Modessa.

Peli sisältää myös uuden ohjaustavan, joka helpottaa aloittelijoiden ja pienten lasten pelaamista. Mukana on myös 200cc-luokka ja Mario Kart 8 Deluxe -peliä voi pelata 1080p-tilassa. Peli on saatavilla Nintendo Switchille.

 

 

Metroid Dread

 

Metroid Dread on suoraa jatkoa vuonna 2002 julkaistulle Metroid Fusionille ja se keskittyy palkkiometsästäjä Samus Araniin ja hänen yhteydestään salaperäisiin Metroideihin. Tässä pelissä Samus saapuu mystiselle planeetalle, jossa häntä jahtaa uusi, vaarallinen ja mekaaninen uhka, joka tunnetaan nimellä E.M.M.I. Löytämällä erilaisia kykyjä voit palata aiemmin tutkimillesi alueille löytääksesi uusia paikkoja ja piilotettuja päivityksiä klassiseen Metroid-tyyliin.

Peliä pelataan pelisarjalleen tyypillisesti sivuttain kuvattuna 2D-pelattavuudella, kuitenkin kolmiulotteista yksityiskohtaista grafiikkaa hyödyntäen. Samus on ketterämpi kuin koskaan ennen, hänellä on paljon uusia erikoiskykyjä, iskuja ja liikkumistapoja vanhojen tuttujen lisäksi. Pelaamisessa yhdistyy räiskintää, tasohyppelyä ja labyrinttimaisen kartan tutkimista. Tutki suurta karttaa, välttele E.M.M.I.:ä ja voita planeetan kauheudet. Peli on saatavilla Nintendo Switchille.

 

 

Herättikö jokin peleistä kiinnostuksesi tai oletko jo kenties pelannut jonkin peleistä? Kerro alla kommenteissa!

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa