Tulevat pelit 2021


Kunniamerkki +3 Vuosi 2021 tuo vielä mukanaan useita uusia pelejä. Artikkelissa tutustutaan kuuteen odotetuimpaan peliin, jotka julkaistaan tänä vuonna. Pidit sitten seikkailupeleistä tai ensimmäisen persoonan sotapeleistä, niin jokin näistä varmasti on mieleesi. Artikkelin sisällysluettelo: Battlefield 2042Halo InfiniteBack 4 BloodFar Cry 6Guardians of the GalaxyDying Light 2 Stay Human  

Battlefield 2042 Julkaisupäivä: Lokakuu 22, 2021Alusta: PC, PS4, PS5, Xbox One XSX/S Lokakuussa saamme vihdoin ikoniselle pelisarjalle jatkoa. Battlefield 2042 on ensimmäisen persoonan ammuntapeli, joka on jatko-osa Battlefield 4 pelille. Lähitulevaisuuden epäjärjestyksen muuntamassa maailmassa sinun täytyy sopeutua jatkuvasti muuttuviin taistelukenttiin ja taistella voitosta niin joukkueesi, kuin huippuluokan arsenaalin avulla. 128 pelaajan tuella varustettu Battlefield 2042 tuo ennennäkemättömän mittakaavan laajat taistelukentät moninpelikokemukseen. Pelin dynaamisesti muuttuvat taistelukentät sekä olosuhteiden muutokset pelin aikana luovat täysin erilaisen kokemuksen, kuin mitä aikaisemmin on nähty moninpeli-sotapeleissä. Pelaajille on luvassa useita uusia kokemuksia, niin päivitetyistä moninpelitiloista, kuten Conquest ja Breakthrough, aina uuteen Hazard Zone -pelimuotoon. Katso alta pelin virallinen pelikuvaa sisältävä traileri! 

   

Halo Infinite Julkaisupäivä: Q4, 2021Alusta: PC, Xbox One XSX/S  Xbox konsolin lippulaivapeli on vihdoin tulossa. Halo Infinite on 343 Industriesin kehittämä ensimmäisen persoonan ammuntapeli, jonka julkaisee Xbox Game Studios. Peli on jatko-osa vuonna 2015 julkaistulle Halo 5: Guardiansille ja kolmas 343 Industriesin kehittämä Halo-pääsarjan peli. Pelin päähenkilö on Spartan II -supersotilas Master Chief. Peliin lupaillaan laajin Master Chief -kampanja mitä on aikaisemmin legendaarisessa Halo-sarjassa nähty. Moninpeliä on pidetty pelisarjalle aina tärkeänä ja myös siihen on luvattu paljon uutta. Uudet pelimuodot ovat areena ja BTB, eli suuri joukkuetaistelu. Areenassa mitellään 4 hengen joukkueessa vastakkain, kun taas BTB luo loputtomia taistelumahdollisuuksia sekoittamalla ja sovittamalla yhteen lukuisia erilaisia aseita ja laitteita, jotta voit kokea suuren joukkueen tuoman tunnelman Halon hiekkakentällä. Alta voit katsoa pelin esittely trailerin. 

   

Back 4 Blood Julkaisupäivä: Lokakuu 12, 2021Alusta: PC, PS4, PS5, Xbox One XSX/S  Ensimmäisen persoonan selviytymiskauhupeli Back 4 Blood on Turtle Rock Studiosin kehittämä peli. Turtle Rock Studios on suositun Left 2 Dead pelisarjan kehittäjä, ja Back 4 Blood tituleerataankin useasti sarjan jatko-osaksi. Peleissä onkin havaittavissa hyvin samankaltaisia piirteitä. Peli sijoittuu maailmaan, jossa vasta löydetty loinen aiheuttaa maailmanlaajuisen taudinpurkauksen. Suurin osa ihmiskunnasta on saanut tartunnan ja muuttunut "Riddeneiksi", jättäen pelaajat postapokalyptiseen maailmaan. Tässä maailmassa "Cleaners" -niminen veteraaniryhmä kokoontuu taistelemaan zombeja vastaan. Siivoojien nimet ovat Walker, Holly, Hoffman, Evangelo, Karlee, Doc, Jim ja Mom. Pelikokemuksen uudelleen pelattavuutta parantaa huomattavasti PVP-pelitila (pelaaja vastaan pelaaja), silloin oikeat pelaajat voivat kontrolloida Riddeneitä ja toinen tiimi voi pelata Siivoojilla yrittäen selviytyä tasojen läpi. Pelikuvaa sisältävän trailerin voit katsoa alta. 

   

Far Cry 6 Julkaisupäivä: Lokakuu 7, 2021Alusta: PC, PS4, PS5, Xbox One XSX/S, Amazon Luna, Stadia  Far Cry 6 tapahtuu kuvitteellisella Karibian saarella Yaralla, joka on saanut inspiraationsa Kuubasta ja jota kuvataan "tähän mennessä suurimmaksi Far Cry -leikkikentäksi" ja "trooppiseksi paratiisiksi, jossa aika on jäätynyt". Sitä hallitsee "El Presidente" Antón Castillo (Giancarlo Esposito), fasistinen diktaattori, jolla on täysi kontrolli saaresta. Castillo ohjaa poikaansa Diegoa (Anthony Gonzalez), joka ei ole varma omasta tulevaisuudestaan, seuraamaan hänen jalanjälkiään. Esposito kuvaili hahmonsa luonnettaan johtajaksi "yrittäen antaa ihmisille mahdollisuuden ymmärtää, että he tarvitsevat nyt vahvaa johtajuutta", mutta hahmo on jumissa vallankumouksen keskellä. Esposito jatkoi, että "Antón yrittää valtuuttaa poikaansa ottamaan paikkansa ja todella omaksumaan ajatuksia, joiden avulla hän voi nähdä, että pian hän on todennäköisesti seuraava johtaja tässä maassa". Pelissä pelataan sissisotilas Dani Rojasina. Hän on entinen Yaranin asevoimien sotilas, joka kääntyi sissisotilaaksi, jotka taistelevat vapauden puolesta ja yrittävät palauttaa kansakuntansa entiseen kunniaansa. 

   

Guardians of the Galaxy Julkaisupäivä: Lokakuu 26, 2021Alusta: PC, PS4, PS5, Xbox One XSX/S, Switch  Marvelin Guardians of the Galaxy on kolmannen persoonan toiminta-seikkailupeli, jonka on kehittänyt Eidos-montreal. Peli perustuu Marvelin Guardians of the Galaxy sarjakuva sarjaan. Pelissä pelataan Peter Quillina. Pelaaja voi käyttää Peterin elementtiaseita vihollisten voittamiseen ja lentää ilmassa hänen suihkukenkiensä avulla. Muut Guardianien joukkueen jäsenet, joihin kuuluvat Gamora, Rocket Raccoon, Groot ja Drax the Destroyer, eivät ole suoraan pelattavissa, koska niitä ohjaa tekoäly, mutta pelaaja voivat antaa heille komentoja taistelun aikana. Jokaisella hahmolla on omat ainutlaatuiset taitonsa ja kykynsä, jotka voidaan ketjuttaa yhteen aiheuttamaan enemmän vahinkoa. Pelin eri kohdissa voit tehdä keskeisiä päätöksiä vuoropuhelupuiden kautta, jotka vaikuttavat Guardianin suhteisiin ja tiettyjen tehtävien tuloksiin. Koko pelin aikana muut joukkueen jäsenet tekevätkin viittauksia päätöksiin joita teet pelin aikana. Katso pelin traileri alta. 

   

Dying Light 2 Stay Human Julkaisupäivä: Joulukuu 7, 2021Alusta: PC, PS4, PS5, Xbox One XSX/S  Dying Light 2 Stay Human on selviytymiskauhu/toimintaroolipeli, jonka on kehittänyt Techland. Pelin avoin maailma on maailmanlopun partaalla zombiaallon takia. Peli sijoittuu 20 vuotta pelin ensimmäisen osan jälkeen. Pääosassa on uusi henkilö nimeltä Aiden Caldwell (äänenä Jonah Scott), joka on varustettu erilaisilla parkour-taidoilla. Pelissä voit suorittaa toimintoja, kuten kiipeillä, liukua, hyppiä reunoilta ja seinäjuosta navigoidaksesi kaupungissa nopeasti. Pelissä käytetään paljon lähitaisteluaseita, mutta pelissä on myös pidemmän matkan aseita, kuten esimerkiksi jousipyssyjä tai haulikoita. Pelimaailma sijoittuu massiiviseen avoimeen kaupunkiin, joka sijaitsee Euroopassa ja jota pelaajat voivat tutkia vapaasti. Neljä kertaa alkuperäistä peliä suurempi kartta on jaettu seitsemään erilliseen alueeseen, ja jokaisella on omat maamerkkinsä ja sijaintinsa. Tutkiessaan kaupunkia pelaajat voivat etsiä erilaisia ​​romuja ja resursseja uusien esineiden ja aseiden valmistamiseen. Pelissä kohtaat erilaisia ​​ryhmittymiä ja joudut tekemään erilaisia ratkaisuja, jotka muuttavat perusteellisesti pelin maailman tilaa ja sitä, miten pelin hahmot suhtautuvat Aideniin. Seuraukset ovat kauaskantoisia, ja pelaaja pystyy tuomaan vaurauden ryhmään samalla kun se tuhoaa kokonaan toisen ryhmän asutuksen. Pelikuvaa sisältävän trailerin voit katsoa alta! 

   Mikä tulevista pelijulkaisuista on se, mitä odotat eniten?   Lue myös 

   

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa