Esittely

Uudet Playstation Pulse Explore -nappikuulokkeet ovat täällä!

  • 12 January 2024
  • 0 kommenttia
  • 112 katselukertaa
Uudet Playstation Pulse Explore -nappikuulokkeet ovat täällä!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Tahdotko korkean äänenlaadun ja kaikki Playstationin ääniominaisuudet käyttöösi, mutta suurten kuppikuulokkeiden käyttö ei ole itsellesi mieleistä tai kuulokkeet pitäisi mahtua helposti mukaan matkalle? Sonyn Playstation Pulse Explore -nappikuulokkeet ovat silloin oikea ratkaisu!

 

Sony Pulse Explore -nappikuulokkeet

 

Sony Pulse Explore -nappikuulokkeet ovat Sonyn uusin lisäys heidän kuulokevalikoimaansa. Kuulokkeet on suunniteltu erityisesti Playstation 5 -konsolilla pelaaville, sillä se tukee Sonyn yleisimpiä ääniominaisuuksia, kuten 3D Audio -tekniikkaa sekä Playstation Linkiä. Nappikuulokkeet sopivat myös käytettäväksi muilla laitteilla sen Bluetooth-tuen avulla. Kuulokkeet käyttävät uusinta uutta teknologiaa, sillä se käyttää planar magnetic-elementtejä. Tämä tarkoittaa sitä, että elementit käyttävät litteää kalvoa ääniaaltojen tuottamiseen. Teknologian ansiosta kuulokkeet kykenevät tarkempaan äänentoistoon, laajempaan taajuusvasteeseen sekä huomattavasti pienempään äänen säröilyyn suurillakin äänenvoimakkuuksilla. Kuulokkeissa on myös kaksi mikrofonia ja AI-tehostettu melunvaimennus, joka poistaa taustamelun äänestäsi tai esimerkiksi äänitallenteistasi.

Äänenlaatu on kuulokkeissa useiden laitteita testanneiden mukaan huippuluokkaa uusien elementtiensä puolesta. Monet käyttäjät ovat myös todenneet 3D-äänen olevan pelikokemusta nostattava ominaisuus. Lyhyesti Tempest 3D AudioTech -teknologia luo äänitilan ympärillesi, jolloin voit kokea äänen tulevan eri suunnista. Se lisää pelikokemuksen syvyyttä ja auttaa sinua havaitsemaan äänien lähteet tarkemmin.

 

Bluetooth ja monilaiteyhteys

 

Bluetoothin lisäksi nappikuulokkeista löytyy Playstation Link -teknologia. Teknologian avulla kuulokkeet kykenevät siirtämään ääntä lähes viiveettömästi tinkimättä äänenlaadusta. Voit yhdistää ja vaihdella helposti PlayStation Link -yhteensopivia laitteita lennosta. Tuettuja laitteita ovat muun muassa PS5-konsolisi, PC, Mac ja PlayStation Portal-käsikonsoli. Lisäksi monilaiteyhteys ja Bluetooth ovat tuettuja laitteessa. Tämän avulla voit yhdistää kuulokkeet mobiililaitteeseen Bluetoothilla ollessasi yhteydessä PlayStation Link -laitteeseen. Voit siis samanaikaisesti vastata puheluihin tai nauttia musiikista ilman, että peliäänesi keskeytyisi.

 

Jopa 15 tunnin akun kesto

 

Langattomat Pulse Explore -nappikuulokkeet on helppo ottaa mukaan seikkailuun kiitos kevyen ja mukana kannettavan toteutuksen, joka tarjoaa jopa 5 tuntia peliaikaa yhdellä latauksella. Nappikuulokkeet painavat vain noin 6,1 g keskikokoisilla korvasovitteilla. Pääset mukaan toimintaan myös kodin ulkopuolella mukana toimitettavalla latauskotelolla, joka pidentää akun kestoa jopa 10 tunnilla. Kotelon kanssa saat siis käyttöaikaa yhteensä jopa 15 tuntia.

 

Myyntipakkauksen sisältö

 

Pakkauksen mukana saat kaikki laitteen käyttöön tarvittavat lisätarvikkeet: Langattomat Pulse Explore -nappikuulokkeet, PlayStation Link -USB-sovitin, latauskotelo, 6 korvasovitetta, USB-kaapeli sekä painetut materiaalit, kuten ohjeistukset. Artikkelin lopussa olevasta videosta voit tarkastella mukana tulevaa sisältöä tarkemmin.

 

Kiinnostuitko Sonyn nappikuulokkeista? Kurkkaa alta laitteiden laajempi esittely!

 

Onko sinulla omia kokemuksia Pulse Explore -nappikuulokkeista? Kerro ne alla kommentti-osiossa!  👇

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa