Yllätä pelaaja jouluna - katso parhaat lahjavinkit

  • 3 December 2019
  • 0 kommenttia
  • 9 katselukertaa Onko lahjastressi hiipimässä mieleesi? Joulu alkaa olla pikku hiljaa nurkan takana ja moni meistä varmasti miettii, että mitähän sitä ostaisi lahjaksi lapsilleen, perheenjäsenilleen ja ystäville. Usein parhaita lahjoja ovat ne, jotka osuvat tarpeeseen ja joita ei ole osannut toivoa. Jos lähipiiristä löytyy pelaajia, kannattaa ottaa nämä alla olevat vinkit talteen.  Pelituoli Hyvä ergonomia on erityisen tärkeää pitkissä pelisessioissa, joten mikäli tuntemasi pelaaja istuu tällä hetkellä keittiötuolilla tai tuolista ei löydy kunnon säätöjä, voisi pelituoli olla hyvä vaihtoehto lahjaksi. Optimaalisen peliasennon ansiosta pelaaja saa pidettyä pään ja kropan vireessä. Tuoli tukee selkää ja niskaa ja säädettävän tuolin saat aina sopivaksi itsellesi. Hyvä ja laadukas pelituoli kestää käytössä pitkään. Valikoimastamme löytyy Arozzin ja L33T Gamingin erilaisia pelituoleja. Pienemmille pelaajille hyvä vaihtoehto on L33T Gamingin Encore. Pelaavalle isälle sen sijaan voisi ajatella L33T Gaming E-Sport Superior- tai Arozzi Mezzo V2 -pelituolia. 

  Ratti ja polkimet Löytyykö kotoasi tai ystäväpiiristä rallipelien ystäviä, jotka pelaavat konsolin ohjaimella tai peräti tietokoneen näppäimistöllä? Siinä tapauksessa ratti- ja polkimet olisivat varmasti tervetullut lahja. Ratilla ja polkimilla pelatessa pelaajalla on täysi kontrolli ajopeleissä ja pelikokemus on aivan erilainen. Jos lahjan saaja pelaa pleikkarilla, oikea valinta on Logitech G29 Driving Force, josta löytyy tuki myös PC:lle. Logitech G920 Driving Force puolestaan toimii PC:llä, sekä Xbox Onella.    Pelireppu Kuljettaako lapsesi läppäriä kavereille tai käykö hän esimerkiksi LAN-tapahtumissa? Läppärirepun ansiosta pelivälineet kulkevat näppärästi mukana ilman, että pelitarvikkeita tarvitsee rehata erilaisissa kasseissa ja pusseissa. Pelireput ovat myös suunniteltu ergonomisesti, jolloin läppäriä ja pelitarvikkeita kantaessa ei selkä tai olkapäät pääse kipeytymään. Vaihtoehtoja on tarjolla useita erilaisia. Kuvassa on Asuksen ROG Ranger 2-in-1 -pelireppu. 

  Sony PlayStation Network -lahjakortti Haluat antaa pleikkarin pelaajalle varman ja monipuolisen lahjan, jonka avulla lahjan saaja voi itse vaikuttaa siihen, mitä ostaa? PlayStation Network -lahjakortti käy PlayStation Storeen, joka on täynnä erilaisia pelejä ja muuta sisältöä. Lahjakortin avulla voi myös halutessaan ostaa PS Plus -jäsenyyden, joka vaaditaan, jotta pelaaja voi pelata netissä. Plus-jäsen on myös oikeutettu kuukausittain vaihtuviin ilmaisiin peleihin ja erikoisalennuksiin.  DualShock 4 Fortnite Neo Versa -ohjainpaketti Fortnite kannattelee yhä suosiotaan yhtenä maailman suosituimpana pelinä. Fortnite on pitkään ollut etenkin nuorien kouluikäisten pelaajien suosiossa. Neo Versa -ohjainpakettiin kuuluu perinteinen musta DualShock 4 -ohjain, jonka mukana toimitetaan PlayStation Store -koodi, jolla lataat Fortnite-peliin Epic Neo Versa -asun, Epic Neo Phrenzy -repun ja 500 V-Bucksia pelissä käytettäväksi. V-Bucksit on pelin oma rahayksikkö, jolla voi ostaa erilaisia asuja ja emoteja. 


Jos ostat vahingossa tuotteen, joka ei soveltunutkaan lahjan saajalle tai hän saikin kaksi vastaavanlaista lahjaa, ei liittymäasiakkaidemme tarvitse siitä murehtia. Tarjoamme liittymäasiakkaillemme pidennetyn palautusoikeuden 12.1.2020 asti. Vaikka et olisikaan liittymäasiakkaanamme, on verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla kuitenkin etämyyntiä koskeva 14 vuorokauden palautusoikeus. Lue myös:

 Mukavaa joulunodotusta kaikille :)


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa