peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
139749 Kirjoitusta
47256 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Asetukset kuntoon ja matkalle!

Moderaattori
Moderaattori

Asetukset kuntoon ja matkalle!

portugal.jpg

 

Se tunne kun olet ulkomailla. Aiot jakaa pari upeaa, kadehdittavaa lomakuvaa somessa ja huomaatkin, että netti ei toimi. Käynnistät puhelimen uudestaan ja toteat, että netti ei toimi edelleenkään. Mitäs sitten?
 
Tarkista ensimmäisenä, että puhelimen asetuksissa mobiilidata ja dataroaming ovat päällä. Jos niiden ruuvailustakaan ei ole apua, on liittymässäsi todennäköisesti dataroaming-esto joka estää netin käyttämisen ulkomailla.

OHJEET ASETUKSIEN JA ESTOJEN TARKISTAMISEKSI

Kokosimme ohjeet siitä, kuinka tarkistat asetukset puhelimesta ja telia.fi –sivuilta. Kun asetukset ovat kohdallaan ja liittymästä esto poistettu, käynnistä luuri uudestaan. Sen jälkeen homma toimii.
Huomioithan, että Android-puhelimissa asetusten sijainti voi vaihdella mallista riippuen.
 


PALJONKO VOIN KÄYTTÄÄ NETTIÄ ULKOMAILLA?
 
Yhteys puhelimeen –liittymät sisältävät EU/ETA –alueella nettiä 5-15 Gt/laskutuskausi liittymätyypistä riippuen. Jos pakettisi on kotimaassa rajaton, voit käyttää sitä rajattomasti myös Pohjolassa sekä Baltiassa.
 
EU:n ulkopuolelle suosittelemme Reissupakettia, jolla saat maasta riippuen 0,5Gt tai 1Gt dataa kiinteään hintaan. Reissupaketilla netin käyttö on huomattavasti edullisempaa kuin ilman pakettia. Reissupaketeista löydät lisätietoa täältä.
 
Milloin itse tuuletat matkalaukkua seuraavan kerran? Jaa kommentteihin parhaat nettivinkit joista muutkin hyötyisivät reissussa.

0 tykkäystä