Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64235
Kirjoituksia 174731
Yhteisön moderaattori, jonka voit bongata myös muualta somesta. Pohjoismaisten sarjojen suurkuluttaja ja suoratoistopalveluiden suuri fani.
0 tykkäystä

portugal.jpg

 

Se tunne kun olet ulkomailla. Aiot jakaa pari upeaa, kadehdittavaa lomakuvaa somessa ja huomaatkin, että netti ei toimi. Käynnistät puhelimen uudestaan ja toteat, että netti ei toimi edelleenkään. Mitäs sitten?
 
Tarkista ensimmäisenä, että puhelimen asetuksissa mobiilidata ja dataroaming ovat päällä. Jos niiden ruuvailustakaan ei ole apua, on liittymässäsi todennäköisesti dataroaming-esto joka estää netin käyttämisen ulkomailla.

Ohjeet asetuksien ja estojen tarkistamiseksi

Kokosimme ohjeet siitä, kuinka tarkistat asetukset puhelimesta ja telia.fi –sivuilta. Kun asetukset ovat kohdallaan ja liittymästä esto poistettu, käynnistä luuri uudestaan. Sen jälkeen homma toimii.
Huomioithan, että Android-puhelimissa asetusten sijainti voi vaihdella mallista riippuen.
 


Paljonko voin käyttää nettiä ulkomailla?
 
Rajaton –liittymät sisältävät EU/ETA –alueella nettiä 3-20 Gt/laskutuskausi liittymätyypistä riippuen. 
 
EU:n ulkopuolelle suosittelemme Reissupakettia, jolla saat maasta riippuen 1Gt tai 1,5Gt dataa kiinteään hintaan. Reissupaketilla netin käyttö on huomattavasti edullisempaa kuin ilman pakettia. Reissupaketeista löydät lisätietoa täältä.
 
Milloin itse tuuletat matkalaukkua seuraavan kerran? Jaa kommentteihin parhaat nettivinkit joista muutkin hyötyisivät reissussa.