peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52973 Jäsentä
152208 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Googlen tekoäly osaa soittaa puheluita ja varata ajan puolestasi

Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Googlen tekoäly osaa soittaa puheluita ja varata ajan puolestasi

Google AI.jpg

 

 

Googlella, kuten monilla muillakin isoilla toimijoilla on ollut oma tekoälyhanke kehitteillä jo vuosien ajan. Google on hankkeessaan jo niin pitkällä, että tekoäly pystyy soittamaan vaikka parturiin puolestasi ja varaamaan sinulle ajan hiustenleikkuuseen.

 

Google esitteli päivityksiä mm. Google Assistant -palveluun I/O 2018 -tapahtumassa. Ääni, jolla tekoäly puhuu on yllättävänkin todellisen kuuloinen, ja ainakaan näissä videolla nähtävissä esimerkeissä vastapuoli ei tajua puhuvansa robotin kanssa.

 

Googlen tekoäly on jopa niin pitkällä, että se osaa sopeutua vaihtuviin/yllättäviin tilanteisiin. Jos vastapuoli ei ymmärrä kysymystä vaan sille joutuu toistamaan kysymyksen tai kysymyksen joutuu kysymään vähän toisella tapaa, tekoäly ymmärtää tilanteen sekä nyanssit ja mukautuu tilanteeseen ihmisen kaltaisesti. Katso videolta lisää, siinä esitellään kuulemma kahta aitoa puhelua joissa tekoäly juttelee kahden eri virkailijan kanssa. Tämän jälkeen esimerkiksi Applen Siri tuntuu aika, heppoiselta.

 

Aiheesta on kirjoittanut muun muassa The Verge kattavan raportin.

 

1 Kommentti
Data-jehu 2019

Suomeksi sitten odotetaan joskus Hymiö Onnellinen