peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53004 Jäsentä
152300 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Huawei Mate 20 Pro tarjoaa tehoa ja tekoälyä

Moderaattori
Moderaattori

Huawei Mate 20 Pro tarjoaa tehoa ja tekoälyä

mate20pro.PNGTM Testivoittaja - Huawei Mate20 Pro

Mate 20 Pro on Huawein uusin lippulaiva ja sen on sanottu olevan markkinoiden paras älypuhelin. Mikä tästä laitteesta tekee erikoisen? Siinä on maailman ensimmäinen 7nm:n ja dual-NPU Kirin 980 -tekniikalla varustettu tekoälyprosessori, joka lisää nopeutta ja takaa paremman suorituskyvyn. Myös akun kesto on teknisten tietojen mukaan hyvä. Lisäksi Huawein oman käyttöliittymän sekä tekoälyä hyödyntävä Android 9 -käyttöjärjestelmän ansiosta puhelin on käyttäjäystävällisempi. Se hyödyntää koneoppimista ja tekee puhelimesta yksinkertaisemman ja paremmin sinulle räätälöidyn laitteen. 

Kuvaajan unelma

Huawei Mate 20 Pro:n kameraominaisuudet vaikuttavat hyvältä. Puhelin on varustettu Leican kolmoiskameralla joka hyödyntää tekoälyä ja tunnistaa useita kuvauskohteita samanaikaisesti. 40 Mpix pääkamera on saanut rinnalleen 8 Mpix zoom-linssin sekä 20 Mpix ultra-laajakulmalinssin. Uudesta ultra-laajakulmasta on hyötyä esim. maisema- ja ryhmäkuvissa joissa halutaan kuvata laajempi näkymä kuin mihin tavallinen kamera kykenisi.

Puhelimesta löytyy lisäksi supermakro-kuvaustila, jolla voit tarkentaa todella lähelle, jopa 2,5 cm päässä olevaan kohteeseen. Yökuvaustila ja kehittynyt Al -kuvanvakautus mahdollistavat terävät kuvat myös hämärässä.

Virtaa kaverillekin

Mate 20 Pro tukee toistaiseksi ensimmäisenä älypuhelimena käänteistä langatonta latausta. Voit siis tarjota lisävirtaa vaikka kaverille ilman johtoa tai laturia. Riittää että toinenkin puhelin tukee langatonta latausta. Kätevää! Suuresta, 4200 milliampeeritunnin akusta riittää virtaa reiluksi vuorokaudeksi ja mukana toimitettavalla SuperCharge -laturilla saat ladattua 70% akkua vain 30 minuutissa.

 

Tärkeimmät ominaisuudet

•    Lasi-alumiinirakenne
•    Näyttö: 6,39” sivuille kaartuva OLED-näyttö HDR tuella
•    Etukamera: 24Mpix
•    Takakamerat: 40 + 20 + 8 Mpix

  • Pääkamera: 40Mpix
  • Ultralaajakulmakamera 106 asteen kuvakulmalla: 20Mpix
  • Telekamera: 8 Mpix

•    Kahdeksanytiminen Kirin 980 -järjestelmäpiiri

•    3D kasvojentunnistus infrapuna-antureilla ja pisteprojektorilla
•    Keskusmuisti: 6Gt
•    Käyttöjärjestelmä: Android 9 + EMUI 9.0
•    Kaksi SIM-korttipaikkaa
•    NM Card-muistikorttipaikka (jaettu toisen SIM-korttipaikan kanssa)
•    IP68 -luokitus ( Pöly- ja vesitiivis )
•    Mitat: 157,8 x 72,3 x 8,6 mm
•    Paino: 189 g

 

Huawei Mate 20 Pro myynti on käynnissä verkkokaupassamme ja se on saatavilla kolmessa eri värissä. Laitteen voit maksaa joko kerralla tai osissa, hinta on silti sama.

Joko sinä olet tilannut tämän huippumallin omaksesi? Kerro ensikokemuksesi, plussat ja miinukset ovat tervetulleita!

2 Kommentit
Rekisteröitynyt ☆

Olisin katsonut videon ei toiminut! Tilasin puhelimen mutta asiakaspalvelu ei toiminut hyvin, laittoi väärän puhelimen tilaukseen! 😶😑😐😥 Halusin Huawei mate 20 pro tilauksessa on Huawei 20 pro! Huonoa asiakaspalvelua!

Moderaattori

@Helher5, harmi juttu, kun meni väärä tuote tilaukseen. Olitko vielä uudelleen yhteydessä asiakaspalveluun esim. chatin kautta telia.fi:llä kirjautuneena ollessasi? Voit tehdä niinkin, että jätät tuon väärän laitteen kokonaan noutamatta ja laitat uuden tilaukseen. Alkuperäistä tilausta tässä vaiheessa mitä todennäköisimmin ei  päästä enää perumaan, kun tilauksen teosta on jo niin monta tuntia aikaa.