Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

iphone-410324_1280.jpg

 

Käytettyjen laitteiden kauppa käy netin osto- ja myyntipalstoilla kuumana. Myös monet huoltoliikkeet myyvät huollettuja ja kunnostettuja puhelimia. Koska hinta on aina huomattavasti huokeampi kuin uusi vastaava, on erityisesti hyväkuntoisille ja uudehkoille laitteille kysyntää.

 

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi käytettyä ja huollettua laitetta ostaessa, millaisilla osilla se on korjattu? Jos puhelimeen on vaihdettu näyttö, onko sillä ylipäätään merkitystä millaista vaihto-osaa siihen on käytetty? Entä mistä tunnistaa onko esim. iPhonen akun vaihto tehty alkuperäisellä akulla vai ”bulkki”akulla?

 

Arvonta: Kerro kokemuksistasi tarvikevaraosilla huolletusta laitteesta

 

Haluaisimme kuulla millaisia eroja olet itse havainnut laitteiden toiminnassa, jos niihin on vaihdettu muita kuin alkuperäisosia. Osallistu keskusteluun ja osallistut samalla arvontaan. Kaikkien kommentoijien kesken arvomme yhden näytönvaihdon (sisältäen osat ja työn). Jos arpaonni suosii niin voit lunastaa palkinnon kun huollatat laitteesi minkä tahansa Telia Kaupan tai Express pisteen kautta.

 

---

 

Tässä muutama esimerkkivideo jossa vertaillaan puhelinten näyttöjen toimintaa kun toisessa laitteessa on alkuperäinen näyttö ja toisessa bulkkinäyttö. Vastaavia videoita löytyy netistä useita.

 

 

 

 

Erityisesti näytönvaihdoissa eroja tulee seuraavissa ominaisuuksissa:
   

  • Pintamateriaali saattaa poiketa alkuperäisestä näytössä. Tällöin sormen liikuttaminen ruudulla ei välttämättä ole yhtä sujuvaa kuin jos käytössä olisi alkuperäisnäyttö.
  • Kirkkaus ja tarkkuus eivät ole enää samoja. Jos puhelimeen on vaihdettu ns. bulkkinäyttö, voit havaita kuvanlaadun heikentyneen merkittävästikin. Tämä on kuitenkin laitteissa nykyisin iso myyntivaltti.
  • Kosketusnäyttö menettää herkkyyttään, jolloin näyttö ei reagoi enää samalla tavalla kuin alkuperäinen ja käyttö hankaloituu. Näyttö ei välttämättä reagoi entiseen tapaan painalluksen voimakkuuteen tai nopeaan sormen liikkeeseen.

 

iPhone_akkutesti.jpg

 

iPhonessa akun kunnon voit tarkistaa puhelimen asetuksista löytyvän Akku -välilehden kautta. Jos laitteessa on alkuperäinen akku, se ilmoittaa enimmäiskapasiteetin prosentteina sekä sen, tukeeko akku huipputehovalmiutta. Jos laitteessa ei ole alkuperäistä akkua, ei kuntoa voida määrittää kuten yllä olevasta kuvasta näkyy.

 

P.s. Aiheeseen liittyvää keskustelua löydät myös blogista "Miksi valita valtuutettu huolto?"

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ”Arvonta: Käytetyn laitteen ostaminen - tiedätkö mitä hankit?”

Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 3.10. - 31.10.2018. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi (1) kpl puhelimen näytönvaihtoja sisältäen osat ja työn, arvo 90-400€. Palkinnon voi lunastaa minkä tahansa Telia Kaupan tai Express pisteen kautta laitteensa huollattaen. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

 

Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.

 

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tämän blogin kommenttikenttään.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 1.11.2018. Voitosta ilmoitetaan yksityisviestitse Yhteisön kautta 1.11.2018. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 3.10.2018

 

 

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Kaytetyn-laitteen-ostaminen-tiedatko-mita-hankit-Osallistu/ba-p/176043
Linkki kopioitu
10 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Yhteisön moderaattori, jonka voit bongata myös muualta somesta. Pohjoismaisten sarjojen suurkuluttaja ja suoratoistopalveluiden suuri fani.